Litopsi

Medlemmer
 • Content count

  669
 • Joined

 • Last visited

About Litopsi

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Hinnerup
 • Interesser
  Løb<br />vægttab<br />Alle diskussioner om moral/etik/menneskeopfattelse/jura/Harry Potter<br />Nogle diskussioner om politik<br />Skæg og ballade<br />Mm.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Generelt velvære

Recent Profile Visitors

1,470 profile views
 1. Smut en tur forbi min blog (link under dette indlæg) jeg kan hjælpe dig rigtigt meget. Jeg ved en masse også pr. egen erfaring + er selv i gang med et lignende projekt. God vind og vi ses i bloggen. Får dog nok ikke lige svaret dig mere udførligt i dag, skal ned og hente bettetøsen i dagplejen.
 2. Fedtprocent

  Jeg købte en møgbillig personvægt med impedansfætter-fedtmålinger og den har jeg, trods megen skepsis haft gode erfaringer med. Den giver den udelte fordel at jeg kan se sort på hvidt som du siger, hvad det er jeg har tabt. Det er meget motiverende, for ellers forledes man let til at blive nedslået over dårlige vægtmæssige resultater, selvom det måske ikke er så skidt endda, rent fedtmæssigt. Jeg bruger den 1 gang om ugen, lilge når jeg er stået op, samme påklædning, før morgenmaden osv osv.
 3. velmenende/nedladende

  Hvis det er de samme personer igen og igen, kunne du være fræk og blande dig i deres træning. Eks. 1. - du konstaterer en reel fejl i deres træning og fortæller hvordan de skal gøre rigtigt, på den måde finder de ret hurtigt ud af at du ikke er så dum (som du ser ud til ??? ) Eks. 2 - Du siger: "du taber dig altså ikke hvis du bliver ved med at køre den øvelse, muskler vejer mere end fedt" hvorefter de siger: "nej nu er det heller ikke mit mål at tabe mig" så laver du den her:
 4. Vitaminpiller og mælk

  det ved jeg så ikke lige...
 5. Vitaminpiller og mælk

  Når man er gravid får man at vide at man ikke skal drikke mælk i forb. med vitaminpiller, da kalken i mælken hæmmer optagelsen af jernen i vitaminpillen, hvilket er ret uheldigt når man er gravid, men vel ikke skide betydningsfuldt hvis man ikke er og i øvrigt får en god portion jern i kosten.
 6. Morgenmad..

  2,5 dl. ylette med 2 dl havregryn. giver 24 g proteiner... så er dagen godt igang :4mewantfood: Du kan sikert spise det dobbelte.
 7. 10Kg skal væk...

  Lige mine ord, men personligt har jeg det bare sådan at jeg har behov for et større aftensmåltid end morgenmåltid. Men det er vel individuelt.
 8. 10Kg skal væk...

  det må du i princippet selv om, hvis det udelukkende er et vægttab du går efter. Men du får det hårdt hvis du vælger at lade din frokost bestå af en høj snegl... så er der lang tid til aftensmaden. Nu må du ikke lade en uges resultat være afgørende. Der kan ske alt muligt. Jeg vil foreslå at du lader den første måned være testen på om det er for meget eller for lidt - derefter kan du regulere. Ellers er der simpelt hen for mange fejlkilder.
 9. Max 30g protein

  Du kan købe sådan nogle strips på apoteket. De bruges til at måle proteinkoncentrationen for gravide, for at tjekke risikoen for graviditetssukkersyge (så vidt jeg husker, jeg er ikke så stærk i alt det der kemifis)
 10. 10Kg skal væk...

  ja sådan ka' du godt gøre. Men husk at det kun er en rettesnor, jeg kan jo ikke VIDE hvordan dit stofskifte er. Du kan jo rette til hen ad vejen.
 11. 10Kg skal væk...

  Ved nærmere eftertanke.... (jeg havde ikke set dit eventuelle cardio) smid 500 kcal mere på.
 12. 10Kg skal væk...

  så det er primært forfængelighed ;) det er ok. Umiddelbart synes jeg nemlig ikke det lyder som om du har behov for at tabe dig af sundhedshensyn. Hvis du bibeholder dit nuværende aktivitetsniveau, kan du prøve med 2500 kcal pr. dag. Det skulle give dig et vægttab på ca. 500 g. pr. uge, hvis det skal gå hurtigere kan du sætte det ned til 2000 kcal pr. dag, men så heller ikke mere. Jeg ville fordele kalorierne således: Morgenmad 769 kcal Middagsmad 923 kcal Aftensmad 923 kcal 3 mellemmåltider à 154 kcal Men prøv dig frem, nu har du i hvert fald lidt at gå ud fra.
 13. 10Kg skal væk...

  Hvad er årsagen til at du skal smide 10 kg?
 14. løbeskobutikker på nettet?

  ok jeg kan ikke finde lige den model, men en anden til samme pris på eastbay, koster 1299 i dk, og så er der 2-3 dages leveringstid i stedet for 30 dage. Det er egentligt ikke den store besparelse alligevel.
 15. løbeskobutikker på nettet?

  tog lige et lidt mere nøjagtigt kig priseksempel: new balance, women 1122 Pris i dk: 729,5 Moms (hvis man ellers betaler det? og hvordan gør man osv.?) 182 kr Fragt og levering i dkk: 194,5 Samlet pris: 1105 dkk Så ser det straks anderledes ud. Jeg tjekker lige den danske pris på samme model.