Keler Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 450 gram kylling (fileter/whatever)En pose frosne blandet grøntsager1 dåse flåede tomateren håndfuld harricot vertsca. 7 gulerødderKartofler2 hele løgForskellige krydderier fx sitrus, citronpeber, paprika m.m.Kartoflerne skrælles og skæres i både og kommes i en gennemsigtig frysepose. Det samme gøres med gulerødderne. Der hældes en passende mængde olie i (jeg bruger xtrajomfru olivenolie) samt de ønskede krydderier - Sitrus, citronpeber, oregano kan stærkt anbefales. Kartoflerne sættes i ovnen ved ca. 200 grader ved varmluft og skal have ca. 30 min så de bliver godt sprøde. Mens kartoflerne er i ovnen smækkes kyllingerne på panden og krydres godt. Mens kyllingerne steger, smider man de blandene grøntsager i en gryde sammen med harricot verts'ne og lader det stå og simre/optø. Løgene skæres i skiver/både eller hvad man nu har lyst til.Når kyllingerne er færdige tages de af panden, og på panden smider man de varme og optøede grøntsager. Oveni hatten kommer 1 dåse flåede tomater, evt med hvidløg. Oven på retten drysser man løgene på og derefter kyllingerne. Det hele køres rundt i ca. 5 min og så er kartoflerne også færdige.Voila - En dejlig nem ret på ca. 30 min som er VOLD sund.. :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FicusForPresident Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Smider du den ikke lige over i opskrift tråden lyder ellers lækkert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magic Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 :4thumbup: Tak for den, jeg vil helt sikkert prøve den af en af de kommende dage. :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keler Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 det skulle du gøre.. Den er herre lækker! :4mewantfood: :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bayliss Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Det kan ogdt være jeg bare er dum, men hvad er det lige harricot verts er ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keler Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 Det kan ogdt være jeg bare er dum, men hvad er det lige harricot verts er ?? hehe, det er de der grønne nogen man kan få på frost.. Smager herre godt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alva Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 hehe, det er de der grønne nogen man kan få på frost.. Smager herre godt.. Også kaldet bønner :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FicusForPresident Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Ja, grønne bønner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keler Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 I know boys.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apprenti Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 angående kartoflerne så kan man også bare smide timian i - der er også ganske delikatangående bønnerne så er det ordet vert der betyder grøn(ne). de indeholder 40% protein og resten kulhydrat så det er en rigtig god energikilde!-> keler har du beregnet hvor meget kcal(samt prot,kul,fedt) der ca. er i retten? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keler Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 angående kartoflerne så kan man også bare smide timian i - der er også ganske delikatangående bønnerne så er det ordet vert der betyder grøn(ne). de indeholder 40% protein og resten kulhydrat så det er en rigtig god energikilde!-> keler har du beregnet hvor meget kcal(samt prot,kul,fedt) der ca. er i retten?Overhovedet ikke faktisk, men kunne være meget sjovt at prøve. Holder ikk styr på kcal osv, men spiser bare for tiden for at bulke. Men den er jo hammer sund, så der sker hvert fald ikk noget ved at hammre en ordentlig portion ned :4mewantfood: Men kan da lige prøve at regne på det næste gang jeg laver det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.