Blitz Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Når nu man har en klump svinefars på 150g(343 kcal.) og vil lave karbonader ud af dem.Så svinder de jo ind når man steger dem. Ca 110g.Tror i så at de blive mindre eller mere kalorierig? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulore Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Samme energi da det er vandet som er fordampet. Karponadens indhold afhænger også om du bruger fedtstof til stegning og mængden af "rasp". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 Samme energi da det er vandet som er fordampet. Karponadens indhold afhænger også om du bruger fedtstof til stegning og mængden af "rasp".Jeg bruger stegemargarine, rasp og mælk/æg.Så jeg vil bare høre efter om jeg kunne regne med flere kcal. efter de har været på panden og krympet til 110g fra 150g.Fatter virkelig hat af madlavning og jeg skal have lavet 70 karbonader i alt :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha74 Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 (edited) - Edited August 30, 2006 by sasha74 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris27 Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Hvis du bruger 18% svinefars, så er det vist overflødigt at komme margarine på panden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pump it up! Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 hvis du regner sammen hvor mange kcal. der er i det hele, kød, rasp, æg og fedtstof har du resultatet. der kommer hverken flere eller mindre kcal i maden ved at stege den, og at ved at den svinder. jo hvis du steger på en sindsyg hed pande, og du kaster kødet på, ja så forsvinder der jo lidt, når fedtet sprøjter ud på kogepladen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThomasNA Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Hvis du bruger 18% svinefars, så er det vist overflødigt at komme margarine på panden.Skulle jeg også lige til at pointere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Det der med margarine er jo lige som lidt forsent Men bliver vi så enige om, om der bliver flere eller færre kcal.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugh Togoth Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Der vil ikke være den store ændring.Se her:http://www.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Publ...2/Rapport10.asp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.