Ramius Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 I forlængelse af emnet hvadfor tun i spiser, så tænkte jeg på hvordan i spiser det, det er jo lidt kedeligt bare at spise det oven på et stykke rugbrød <_< Jeg har prøvet at koge nogle ris. stege løg og majs plus timianblande det stegte med risene og en dåse tunSynes det var et godt alternativ til brødet, men nogen der har noget lækkert? :cheeburga: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Columbo Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 Jeg bruger et par forskellige "opskrifter".Den jeg bruger mest er også den mest simple!Jeg fylder munden med tun, tager et stort bid fra en banan og blander skidtet inde i munden og pludselig smager det faktisk ok! en anden jeg bruger nogle gange:smæk skidtet ud på en talerken, hæld havregryn over det og ned i sækken med det! eventuelt en banan til igen(denne metode er suveræn med sardiner i tomat!)en tredje:lav en masse blandede grøntsager (eller endnu nemmere: køb noget der er blandet for dig )bland tunen rundt i skidtet og nyd det foran puteren :computertype: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laura Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 En rigtig god ting er pasta med "kødsovs" af tun:1 dåse tun1 dåse hakkede tomaterhvidløgtimiansalt og peber(eller hvad man nu vil putte i af krydderier)Hvidløg ristes i olie, tunen tilsættes, derefter tomater og andre krydderier.Det skal så simre i ca. 10 minServeres med pasta og evt. lidt ost.Mums!Ellers kan man lave tunfrikadeller. Og ris, tun og ærter er også godt.Laura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_skaal Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 Columbo, dine smagsløg er for seje... rå tun på sushi kan jeg lige være med på, men kogt tun med banan og havregryn, den var ny. Skal der så ikke også kærnemælk og en enkelt stribe remoulade på?Tunsalat med cheasy a38, løg, citron, purløg, salt og peber - det er der ingen ben i... ;) hej fra Mette :wave: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xjyden Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 Tun med remoulade på, det kunne næsten give mig lyst til at prøve. Men så skal der også ristede løg på (og måske også rå løg?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten D Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 Well, jeg skal da gerne gentage min Stoffer-blanding for nye læsere... ;)TunHytteost (eller fromage frais, hvis du cutter)Finthakket løg/rødløgSaltPeberKorianderSpises på rugbrødsstykker. "Numf" :cheeburga: Morten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Columbo Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 Skal der så ikke også kærnemælk og en enkelt stribe remoulade på?nej den går ikke, da jeg desperat forsøger på at smide lidt topmave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_skaal Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramius Posted July 23, 2002 Author Report Share Posted July 23, 2002 smæk skidtet ud på en talerken, hæld havregryn over det og ned i sækken med det! eventuelt en banan til igenHVORDAN helve.... får man det ind i munden og så bagefter får sig selv til at synke det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Watts Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 Smagsoplevelsen er ret forskellig afhængig af mærke. Glyngøre tunen kan jeg få en kolinarisk oplevelse ud af selvom jeg spiser den fra dåsen, det kan jeg derimod ikke fra Netto's Natuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarantula Posted July 23, 2002 Report Share Posted July 23, 2002 Jeg kan godt lide en lille dåse john west med kapers ovenpå , det er mums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.