Bønner? Til Bulk?


R0mme1
 Share

Recommended Posts

Mener at have læst at de proteiner i bønner ikke er korrekt sammensat af de ammionsyrer som er optimale men henblik på muskelmasse :blink: ?!

At de proteiner man helst skal have er dem fra, kød, fjerkræ og mælkeprodukter. Noget hold i det ?

Link to comment
Share on other sites

Mener at have læst at de proteiner i bønner ikke er korrekt sammensat af de ammionsyrer som er optimale men henblik på muskelmasse :blink: ?!

At de proteiner man helst skal have er dem fra, kød, fjerkræ og mælkeprodukter. Noget hold i det ?

Ja, æg og mælkeprodukter har de bedst optagelige porteiner du finder i fødevarer - derefter kommer kød af forskellig art, brune ris osv. Jeg mener det er omkring 61% af proteinerne i soyabønner, som kan optages...

94% af porteinerne i æg er optagelige, hvorfor æg som regel sættes som standarten i forhold til andre fødevarer.

Edit: Dette er taget ud af hukommelsen, så hæng mig ikke op på det....

Edited by Flexipecs
Link to comment
Share on other sites

Ja, æg og mælkeprodukter har de bedst optagelige porteiner du finder i fødevarer - derefter kommer kød af forskellig art, brune ris osv. Jeg mener det er omkring 61% af proteinerne i soyabønner, som kan optages...

94% af porteinerne i æg er optagelige, hvorfor æg som regel sættes som standarten i forhold til andre fødevarer.

Edit: Dette er taget ud af hukommelsen, så hæng mig ikke op på det....

Lyder meget rigtigt.. Er der noget hold i om æg skal koges eller om det er bedre at spise dem rå mht proteinoptagelsen ?

Link to comment
Share on other sites

Lyder meget rigtigt.. Er der noget hold i om æg skal koges eller om det er bedre at spise dem rå mht proteinoptagelsen ?

Ja, det er korrekt nok at proteinoptagelsen fra æg højnes hvis ægget er kogt/tilberedt end hvis råt.

Edited by Flexipecs
Link to comment
Share on other sites

Ja, æg og mælkeprodukter har de bedst optagelige porteiner du finder i fødevarer - derefter kommer kød af forskellig art, brune ris osv. Jeg mener det er omkring 61% af proteinerne i soyabønner, som kan optages...

94% af porteinerne i æg er optagelige, hvorfor æg som regel sættes som standarten i forhold til andre fødevarer.

Edit: Dette er taget ud af hukommelsen, så hæng mig ikke op på det....

Der er forskel på om vi snakker optagelighed eller udnyttelse. Flere vegetabilske kilder kan godt sammensættes til at have en udnyttelse på højde med æg eller højere.
Link to comment
Share on other sites

Der er forskel på om vi snakker optagelighed eller udnyttelse. Flere vegetabilske kilder kan godt sammensættes til at have en udnyttelse på højde med æg eller højere.

Lyder spændende Stubbe :smile: Kan du ikke komme med nogle eks. på nogle af dem?

Edited by Dr. pattøj
Link to comment
Share on other sites

Det var alligevel satans!!! Bring ´em on.. Evt. hvis du har en liste over sammensætninger.
Har desværre ingen liste, det var blot et par eksempler jeg havde ved hånden. Der findes jo utallige kombinationer af vegetabilske kilder.
Link to comment
Share on other sites

Kan du forklarer hvorfor ? :blink:

Not quite...

Men der er lavet nogle forsøg.

Her er bl.a. en af dem.

Der er forskel på om vi snakker optagelighed eller udnyttelse. Flere vegetabilske kilder kan godt sammensættes til at have en udnyttelse på højde med æg eller højere.

Ja, det har jeg hørt om før :smile:

Er bare ikke inde i, hvad der kan sammensættes ... men tak.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share