delinquent Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ingredienser: ½ pakke nudler 200 gram kyllingefillet eller 3-5 kyllingepølser 2 æg wokolie eller rapsolie evt. ingefær, wokmix eller andre grøntsager. Det er en ret jeg lige har opfundet, ved at skrabe sammen lidt forskelligt. Det som overraskede mig, var at det smagte godt. Retten har ligeledes end glimrende indhold af carbs og protein. Fremgangsmåden er at koge nogle nudler i to liter vand med 1 boullionterning i ca. 5-8 minutter. Det næste, man gør, mens det starter med at koge, er at en tage en wok, varme den op og hælde wokolie/rapsolie på den. Vente til at den bliver tilstrækkeligt varm og så smide kyllingefilet, skåret i mindre stykker eller nogle kyllingepølser (som ligeledes skal være skåret), på det. Når nudlerne er klare, hælder man vandet ud, og skyller dem med koldt vand. Så lægger man nudlerne på woken og brækker dem i mange stykker, mens man blander dem med kødet. Man steger det så, indtil det er lige ved at være klar. Så tager man det af ilden og propper to æg på. Man sætter det på ilden igen og blander æggene med nudlerne og fortsætter at røre rundt, indtil det er helt sammenblandede og der ikke er store "spejlægsklumper". Bon appetit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 http://www.motion-online.dk/fora/index.php...mp;#entry879970 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jk1 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ingredienser:½ pakke nudler200 gram kyllingefillet eller 3-5 kyllingepølser2 æg wokolie eller rapsolieevt. ingefær, wokmix eller andre grøntsager.Det er en ret jeg lige har opfundet, ved at skrabe sammen lidt forskelligt. Det som overraskede mig, var at det smagte godt. Retten har ligeledes end glimrende indhold af carbs og protein.Fremgangsmåden er at koge nogle nudler i to liter vand med 1 boullionterning i ca. 5-8 minutter. Det næste, man gør, mens det starter med at koge, er at en tage en wok, varme den op og hælde wokolie/rapsolie på den. Vente til at den bliver tilstrækkeligt varm og så smide kyllingefilet, skåret i mindre stykker eller nogle kyllingepølser (som ligeledes skal være skåret), på det.Når nudlerne er klare, hælder man vandet ud, og skyller dem med koldt vand.Så lægger man nudlerne på woken og brækker dem i mange stykker, mens man blander dem med kødet. Man steger det så, indtil det er lige ved at være klar. Så tager man det af ilden og propper to æg på. Man sætter det på ilden igen og blander æggene med nudlerne og fortsætter at røre rundt, indtil det er helt sammenblandede og der ikke er store "spejlægsklumper".Bon appetit Ser fandme kalmt ud på billedet!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delinquent Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 Dårlig billedkvalitet. Ser ikke mere klamt ud end en tallerken med pasta Oo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Dårlig billedkvalitet. Ser ikke mere klamt ud end en tallerken med pasta Oobtw kyllingepøler, har de ikke en yderst ærgeligt næringsprofil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jk1 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 btw kyllingepøler, har de ikke en yderst ærgeligt næringsprofil?Det tror jeg nok de har. de er uspiselige! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Det tror jeg nok de har. de er uspiselige!alt er spiseligt, det var kun næringsprofilen der var relevant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jk1 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 alt er spiseligt, det var kun næringsprofilen der var relevantja og den er ringe. kyllingepølser består udelukkende af affaldskød, dvs mest brusk og fedt og samtidig er de tilsat stabilisatorer og farvestoffer. Og så er jeg iøvrigt ikke enig med dig. man kan sagtens lave en næringsrigtig kostplan som også smager godt, så hvorfor spise noget der ikke smager godt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delinquent Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 Går an på kvaliteten.Næringsindhold per 100 gram:Protein: 16,4 gramKulhydrat: 3,0 gramFedt: 19,1 gram De smager forøvrigt godt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Går an på kvaliteten.Næringsindhold per 100 gram:Protein: 16,4 gramKulhydrat: 3,0 gramFedt: 19,1 gram !!!!!!De smager forøvrigt godt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delinquent Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 (edited) Lidt fedt dør man ikke af, og det er nødvendigt for vækst. Aminosammensætningen i fede produkter er ikke fantastisk, men det er okay. Edited October 10, 2006 by delinquent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jk1 Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Lidt fedt dør man ikke af, og det er nødvendigt for vækst. Aminosammensætningen i fede produkter er ikke fantastisk, men det er okay.nej man dør ikke af lidt fedt, tværtimod. problemet dukker op når alt fedtet er mættet hvilket er tilfældet med pølserne. samtidig siger sammensætningen af kulhydrat, fedt og protein ikke alt. som jeg skrev tidligere er kyllingepølser et sørgeligt produkt fordi de indeholder en masse tilsætningsstoffer og er fabrikeret af affaldskød. så er det langt langt bedre at bruge lidt flere penge på noget "rent" kød som kyllingebryst eller lignende. så kan man få fedtet gennem nogle bedre kilder så som nødder, olier og lignende. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dines Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Det er faktisk kun lidt under halvdelen af fedtet fra kyllingekød der er mættet. Men derfor er de kyllingepølser stadig en meget sørgelig erstatning for mad. Hvorfor skulle aminosyre sammensætningen ændre sig fordi der er mere fedt i varen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.