Melisen Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Inspireret af bannerreklamen så kunne det være interessant at liste de madvarer, som indeholder højt proteinindhold end alternativerne. F.eks. hvilken type rugbrød, leverpostej etc. der indeholder mere protein end alternativerne.Et eksempel: Fromage Fraise, i stedet for yougurt. Det indeholder 11 gr protein per 100gr. Bland lidt frugt eller syltetøj (syltetøj svarer til det man tilsætter neutral yougurt for at få det med frugtsmag) og man ender med måske 9gr/100gr, næsten tre gange så meget som i almindeligt yougurt.Andre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coachmichael Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Inspireret af bannerreklamen så kunne det være interessant at liste de madvarer, som indeholder højt proteinindhold end alternativerne. F.eks. hvilken type rugbrød, leverpostej etc. der indeholder mere protein end alternativerne.Andre?Der er vist en bannerreklame jeg misser? Går ikke ud fra at du hverken mener Skanderborg-festival eller Unicef??Jeg kan erfaringsmæssigt berette at der ihvertfald ikke er meget protein og komme efter på Skanderborg Men hyggeligt! Det er det sgu.... :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Toreno Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 CiaoCarb - Protein FoodsPasta med 60% protein osv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisen Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Der er vist en bannerreklame jeg misser? Går ikke ud fra at du hverken mener Skanderborg-festival eller Unicef??Jeg kan erfaringsmæssigt berette at der ihvertfald ikke er meget protein og komme efter på Skanderborg Men hyggeligt! Det er det sgu.... :4thumbup:grissini.tiff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuglen Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 hvorfor ikke bare gå ind på www.vom.dkder er et mad leksikon med alt hvad der er værd at vide om nærringsindholdet i div fødevare samt forholdet mellem mættet og umættet fedtsyre i hver enkelt vare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisen Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 hvorfor ikke bare gå ind på www.vom.dkder er et mad leksikon med alt hvad der er værd at vide om nærringsindholdet i div fødevare samt forholdet mellem mættet og umættet fedtsyre i hver enkelt vare.Det er ikke det generelle indhold jeg er efter, men de mere "ukendte" forskelle imellem forskellige udgaver af det samme eller næsten det samme produkt.Et andet eksempel er fetaost, hvor forholdet imellem protein og fedtindhold kan varierer helt vildt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jk1 Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Det er ikke det generelle indhold jeg er efter, men de mere "ukendte" forskelle imellem forskellige udgaver af det samme eller næsten det samme produkt.Et andet eksempel er fetaost, hvor forholdet imellem protein og fedtindhold kan varierer helt vildt...hvorfor holder du dig ikke bare til de traditionelle proteinkilder, kød, æg, mælkeprodukter osv og så få kulhydraterne fra ris og kartofler osv. istedet for at finde alternative veje. det er da lidt nemmere er det ikke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss female Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 hvorfor holder du dig ikke bare til de traditionelle proteinkilder, kød, æg, mælkeprodukter osv og så få kulhydraterne fra ris og kartofler osv. istedet for at finde alternative veje. det er da lidt nemmere er det ikke? kommer lige med en lille indskydelse her...tror at det der menes med denne tråd er at man har to "ens" produkter hvor der er meget mere protein i det end i det andet.. fx. har jeg lige fået af vide at der er meget protein i cheasy 6% ost i forhold til fedt så den vil jeg lige prøve næste gang...jeg bruger også meget fromage fraish i stedet for yogurt da da sammensætningen er bedre... - men ellers har jeg ikke nogle super tips...miss female Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisen Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 kommer lige med en lille indskydelse her...tror at det der menes med denne tråd er at man har to "ens" produkter hvor der er meget mere protein i det end i det andet.. fx. har jeg lige fået af vide at der er meget protein i cheasy 6% ost i forhold til fedt så den vil jeg lige prøve næste gang...Præcist. Og tak.Hvis man uden at ændre hvilken type mad man spiser, men alene hvilket produkt man spiser og "vinde" X antal procent protein, så er det da værd at tage med, selv om man har optimeret kost ved at spise de rigtige ting.Et tænkt eksempel: Man får i dag 150 gr protein i kosten og man ændrer lidt:200 gr fromage fraise til morgenmad istedet for youghurt og 10% optimering af resten af kosten. 30 gr protein mere om dagen eller det samme som en god proteinshake. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squatfather Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Rent smagsmæssigt vil man nu aldrig få en Fromage Frais til at smage henaf yoghurt, uanset hvor meget syltetøj det røres op med. Det skyldes at produkterne er syrnet med vidt forskelige kulturer. Ellers kan man jo anvende Ymer eller Ylette for at få mere protein. Ellers er Kvark et godt mejeriprodukt, såfremt man ønsker et højt proteinindhold. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaMotta Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Rent smagsmæssigt vil man nu aldrig få en Fromage Frais til at smage henaf yoghurt, uanset hvor meget syltetøj det røres op med. Det skyldes at produkterne er syrnet med vidt forskelige kulturer. Ellers kan man jo anvende Ymer eller Ylette for at få mere protein. Ellers er Kvark et godt mejeriprodukt, såfremt man ønsker et højt proteinindhold. Eller Skyr fra Irma, indeholder 11g Protein/100g og smager afsindigt godt med sirup eller frugt. Er dog lidt dyrt, idet 400g koster 12,50kr men det smager dejligt. :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Eller Skyr fra Irma, indeholder 11g Protein/100g og smager afsindigt godt med sirup eller frugt. Er dog lidt dyrt, idet 400g koster 12,50kr men det smager dejligt. :4mewantfood:Er meget enig med ovenstående. Den almindelige kvark kan godt gå hen og blive en anelse for tyk og syrlig at klemme ned. Den islandske Skyr er næsten som youghurt og slet ikke så "sur". Gid den bare var billigere (stram op Alfred Josefsen! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) Jeg er helt tosset med fromage frais + flydende sød + vanille. Det er virkelig godt. (Vanilie kan evt. erstattes med kanel).Kan desuden anbefale:DDV spegepølse, den smager knald godt imo og har en god sammensætning ift. andre spegepølser: 100 g, energi, p, k, f: 510 kJ, 25 g, 0,5 g 2gDet eneste der er lidt pebret ved den er prisen, men kan man overkomme sig den engang imellem er den god Ellers laver "cheasy" og "minimum" ofte gode produktalternativer ift. andre, da de ofte har lavt fedt/energiindhold (og ofte det samme prot. indhold). Edited November 27, 2006 by Keki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.