heliotropen Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Er der nogen der har handlet beef jerky over nettet? (eller hos butikker der sælger i Silkeborg eller Århus) - Hvad er jeres effaringer? - Hvilket er det bedste (smag, kvalitet, makronærings sammensætning - so on)? - Og hvilket er det billgste?Jeg kan se der er en gammel tråd om samme emne, men den er vidst outdatet. Hvis det var billigt nok kunne jeg sagtens sluge et par hundrede gram eller 3 dagligt, det er bare så pisse dyrt! :4mewantfood: /HelioPS; går ud fra det er tilladt at spørge om, da der er tale om en fødevarer, ikke et kosttilskud.PSS; behøber ikke nødvendig være tale om 'beef' - men alt jerky, så længe fedt indholdet er lavt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christianspoer Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Er der nogen der har handlet beef jerky over nettet? (eller hos butikker der sælger i Silkeborg eller Århus) - Hvad er jeres effaringer? - Hvilket er det bedste (smag, kvalitet, makronærings sammensætning - so on)? - Og hvilket er det billgste?Jeg prøvede på et tidspunkt det, der blev/bliver solgt i Seven-Eleven. Smagte forfærdeligt. Kunne overhovedet ikke få det ned på trods af, at jeg slet ikke er kræsen. Men en af mine venner er helt tosseet med det, så det er åbenbart meget forskelligt fra person til person... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axethrower Skovdød Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Beef Jerky smager vildt godt og er ernæringsmæssig perfekt snack. Jeg spiste meget af det da jeg boede i New Zealand, hvor det kostede 2-300 kr/kg. I DK kan jeg kun finde det i Magasin til 600 kr/kg, så det er sådan set ikke en mulighed! Jeg har en veninde, der er i USA en gang i mellem og køber noget med hjem til mig. Min favorit er teriyaki beef jerky, uhm. :4mewantfood: Det er også muligt at lave det selv i ovnen, prøv at se her:http://www.wikihow.com/Make-Beef-Jerkyog teriayki marinaden:http://www.astray.com/recipes/?show=Teriyaki%20beef%20jerky-Axe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krea Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Tror det er meget forskelligt om man kan li det heller ej. Fik en del pakker sendt fra USA på et tidspunkt og på trods af at jeg bestemt ikke er kræsen, kunne jeg ikke tvinge det ned. Smager af gammelt sejt spegepølse. Men jo, det er masser af prot i :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xraz Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 "Jack Links" er det bedste jeg har smagt. De sælger det i næsten alle supermarkederne derovre, så mon ikke man kan finde det på nettet også. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kongsfelt Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Har også smagt det fra 7-11'eren... Syntes det smagte forfærdeligt sødt, og så var det selvfølgelig ret sejt... Prisen? Den taler vi ikke om :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heliotropen Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 (edited) Jeg prøvede på et tidspunkt det, der blev/bliver solgt i Seven-Eleven. Smagte forfærdeligt. Kunne overhovedet ikke få det ned på trods af, at jeg slet ikke er kræsen. Men en af mine venner er helt tosseet med det, så det er åbenbart meget forskelligt fra person til person... - det er meget forskelligt ja, - jeg har selv slugt 3 pakker (@ 100 gram) fra 7-11 bare i dag, og til lidt over 60 kr pakken så ender jeg på gaden hvis jeg ikke finder en billigere kilde hurtigt; det er jo en 5-10 x dyrere end det dyrere protein pulver - men det smager så møg lækkert - Jeg regner med at skære mit forbrug ned til en 100-200 gram dagligt, men er sku stadig alt for pepret hvis det er 7-11 priser.Axethrower Skovd... : Det i magasin er jo rene 7-11 priser så. - Det med at lave det selv har jeg kikket lidt på; men er det muligt at få et ok resulatet? - er der nogen herinde der rent faktisk har prøvet det? - det lyder som om det måske er eneste løsning jeg har råd til i længden.Krea; hvad var priserne på det du bestilte, og har du evt. et link?M.V.HHelio Edited October 29, 2007 by heliotropen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
"Snowball" Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Jeg kan desværre ikke huske prisen, men Irma er også forhandler af produktet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christianspoer Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 - det er meget forskelligt ja, - jeg har selv slugt 3 pakker (@ 100 gram) fra 7-11 bare i dag, og til lidt over 60 kr pakken så ender jeg på gaden hvis jeg ikke finder en billigere kilde hurtigt; det er jo en 5-10 x dyrere end det dyrere protein pulver - men det smager så møg lækkert - Jeg regner med at skære mit forbrug ned til en 100-200 gram dagligt, men er sku stadig alt for pepret hvis det er 7-11 priser.HAHAHA! Dét er bare fuldstændigt uforståeligt for mig! Faaaame klamt du æder 200g af det om dagen hehe... Men det giver en masse PROTS! Af ren nysgerrighed - hvor meget spiste du om dagen, da du spiste mest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heliotropen Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 Af ren nysgerrighed - hvor meget spiste du om dagen, da du spiste mest?Jeg tror de 3 pakker (300 gram) er den største omgang jeg har fortæret, men det var så også som et enkelt måltid Men tror nu uden problemer at jeg kunne sluge 10 pakker (den orginale, de andre er alt for søde i smagen).Jeg kan desværre ikke huske prisen, men Irma er også forhandler af produktetThnx, vil tage et kik forbi en irma snart så...Lige pt har jeg lagt jerky'en på hylden til hverdag, og nøjes med at sluge et par poser ved særlige lejligheder (ved glemte madpakker, når jeg trænger til en snack and so on), - udelukkende pga. af prisen! - Håber jeg finder en billigere løsning snart, det er sammen med lidt frugt og grønt klart den perfekte madpakke...M.v.HHelio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francis Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Francis to the rescue... :4mewantfood: beeeeeef jerky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrish Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Hvad med den helt åbenlysehttp://www.beefjerky.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Min erfaring med det er at man prutter en hel del.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamd Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 En af mine venners mor laver det selv og det smager afsindig godt.. Så det kan skam godt lade sig gøre :)Og smid endelig nogle flere sider med beef jerky op:==) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamd Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Jeg har nu bestilt fra disse to sider og jeg vil prøve at komme med en anbefaling om et par uger:Buy Beef Jerky OnlineWild West Jerky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasH Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Beef jerky kan laves ret let! Køb noget billigt rødt kød. Skær det i passende størrelser strimler ( heldst på tværs af fiberretningen i kødet). Mariner evt. i krydret og/eller sød marinade. Tør efterfølgende i ovn eller tørreapparat eller noget andet tilsvarende. Tørretemperatur skal ikke være over 65 grader. Det tar en godt stykke tid at tøre men resultatet kan blive rigtig godt! Okseklump er en udmærket udskæring at bruge til formålet men i princippet kan et hvilket som heldst stykke ko bruges! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrish Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Jeg har nu bestilt fra disse to sider og jeg vil prøve at komme med en anbefaling om et par uger:Buy Beef Jerky OnlineDen her jerky har jeg guffet en del af (den kan köbes i supermarkeder her oppe) og den kan kun anbefales. Isär smoked varianten er rigtig god :4mewantfood: Edited November 6, 2007 by Garrish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fast legs Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) Er der ikke et afsnit i Langt fra Las Vegas hvor Casper C lever af Beef Jerky og udvikler skørbug? Edited November 7, 2007 by Fast legs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wichmann Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Jo. Jeg tror det var det andet afsnit, faktisk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLunau Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Hvis man vil lave så lidt som muligt så er det muligt at købe en dehydrator herSå er det eneste man skal gøre faktisk at skære kødet i skiver og marinere det... desuden kan man også tørre grønsager hvis man er til den slags Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heliotropen Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 Francis and the rest of you, - appreciate it.. thnx!Har nogen af jer, prøvet at handle på de nævnte sider?skamd, - fik du prøvet fra de to steder, og hvad kan du sige om det?AndreasH, - min tanke er om man kan opnå et lign produkt ved det? selvfølgelig er det stadig tørret kød, - men smag, konsistens , and so on.,..TLunau, - feeeeeee - har du prøvet dyret, og hvad kan du sige om den? 1000 kr er dog en slat, men kan vel hurtigt tjene sig selv hjem, hvis det virkelig er kram.. ----- kan også lige nævne, at jeg rent faktisk nåede at rippe min konto totalt og fuldendt i jerky så nu kommer den til at stå på, whey, havregryn, olie, frost grønt, indtil den første.. så må jeg kikke nærmere på jerkyen, og dehydrator i næste md.. /Helio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLunau Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 TLunau, - feeeeeee - har du prøvet dyret, og hvad kan du sige om den? 1000 kr er dog en slat, men kan vel hurtigt tjene sig selv hjem, hvis det virkelig er kram.. ----- kan også lige nævne, at jeg rent faktisk nåede at rippe min konto totalt og fuldendt i jerky så nu kommer den til at stå på, whey, havregryn, olie, frost grønt, indtil den første.. så må jeg kikke nærmere på jerkyen, og dehydrator i næste md.. /HelioJeg har ikke selv købt en dehydrator nej... jeg prøver først at lave det i ovnen og ser om jeg synes om det... derefter vil jeg så overveje om der skal investeres i dehydratoren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heliotropen Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 Jeg har ikke selv købt en dehydrator nej... jeg prøver først at lave det i ovnen og ser om jeg synes om det... derefter vil jeg så overveje om der skal investeres i dehydratorenLyder fornuftigt - del endelig dine effaringer med os, både med ovnen, og hvis du køber dehydratoren.. /Helio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLunau Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Jeg gik ned til slagteren og fik skåret et ½kg inderlår ud i tynde skiver... derefter marinerede jeg det og lod det ligge i køleskabet natten over... så puttede jeg det i ovnen ved 60 grader i ca. 5 timer... det er blevet ganske glimrende synes jeg selv... kunne godt overveje at smide penge efter en dehydrator da det virker noget nemmere... det er lidt ligesom at sidde og spise snacks... det er i al fald en ret nem måde at få prots på og det smarte er jo at det kan holde sig i evighederIkke mindst sjovt at prøve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamd Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Jeg har fået mit beef jerky fra buybeefjerkyonline.com. Men har kun smagt cajun hot versionen indtil videre. Det smager udmærket. Det er slet ikke det samme, som hjemmelavet, men jeg kan godt lide det.. Et godt alternativ proteinkilde når du tosser rundt og ikke lige kan / gider have madpakke med.Jeg vender tilbage når jeg har smagt det hele og min anden pakke er kommet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.