Nedbrydningen af protein under arbejde


Yetti
 Share

Recommended Posts

Hej

Jeg bøvler lidt med protein metabolismen mere konkret nedbrydningen af Branched chain amino acids (BCAA)... Jeg har to forskellige lærerbøger, der ikke bruger fællesbetegnelser..

Den ene bruger et begreb, der hedder branched chain oxo acid, hvilket umiddelbart er produktet af BCAA, efter det er katalyseret af Branched chain amino acid transferase... Men det fremgår ikke ret tydeligt, hvorfor jeg tænker, at det muligvis er et begreb, der anvendes relativt ofte...

Nogen der kender dette begreb? og endnu vigtigere, hvor langt henne i nedbrydning af BCAA anvendes begrebet?

Håber der ryger en biokemiker eller noget lign. forbi her :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share