Yetti Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Hej Jeg bøvler lidt med protein metabolismen mere konkret nedbrydningen af Branched chain amino acids (BCAA)... Jeg har to forskellige lærerbøger, der ikke bruger fællesbetegnelser.. Den ene bruger et begreb, der hedder branched chain oxo acid, hvilket umiddelbart er produktet af BCAA, efter det er katalyseret af Branched chain amino acid transferase... Men det fremgår ikke ret tydeligt, hvorfor jeg tænker, at det muligvis er et begreb, der anvendes relativt ofte... Nogen der kender dette begreb? og endnu vigtigere, hvor langt henne i nedbrydning af BCAA anvendes begrebet? Håber der ryger en biokemiker eller noget lign. forbi her Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bantex Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Det lyder lidt som om der er tale om den tilsvarende alfa-ketosyre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yetti Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 Det lyder lidt som om der er tale om den tilsvarende alfa-ketosyre.Ok... det er også min vurdering. Men det er bare annoying, at der ikke er nogen konsekvent terminologi!! Tak for hjælpen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Elvirus- Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Jeg synes der kom relativt mange brugbare pubmed links ved at søge på BCAA oxidation, blandt andet dette http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1593046...Pubmed_RVDocSumPS: det lyder unægteligt som en gammel opgave fra idræt og ernæringseksamen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.