CuriousDan Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Jeg troede 1. april var overstået Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasH Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Den er god nok!Alle stivelsesholdige fødevarer der opvarmes kraftigt vil indeholde acrylamid! Dette gælder nok primært bagte og stegte ting. Gode nyhed er at risikoen ved normal indtagelse tilsyneladende ikke er så stor! De mængder der forefindes i fødevarer er generelt ret små. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
happyjazz Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Jeg hader den slags. Stol aldrig på folk der vil sælge en bog. De tager overhovedet ikke stilling til om de sundhedsmæssigt gavnlige ting ved havregryn opvejer den mikroskopiske forøgelse af kræftrisikoen der er ved at indtage dem. Hvad skal man spise i stedet? Cornflakes og andre morgenmadsprodukter...brød?http://fpn.dk/mad/article1309821.ece Helst ikke åbenbart. Hvis man vil leve sundt er det svært at komme udenom akrylamid. Så er det bedst at vælge havregrynene, for her er indholdet trods alt meget lavt.http://politiken.dk/tjek/dagligliv/mad/article490319.eceJeg kan ikke se andet formål med den udmelding om havregryn, end at sælge flere bøger. Det er beskæmmende. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 "Hvad skal man spise i stedet?" Man kunne vel spise havregryn der ikke er behandlet som det omtales i artiklen, men så kan de kun holde sig i 3 måneder og ikke 1år som jeg forstod det, så er det bare om det er til at finde de gryn der ikke er behandlet som disse, men det er der vist ikke så mange "gryn" i så det bliver svært(ja den var ringe ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
msk Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Med midre du spiser flere kg om dagen er der fred og ingen fare.....http://www.dr.dk/Nyheder/AlleNyheder/#news14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrissie Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) Hmmm... Syns efterhånden man får kræft af alt! Edited April 3, 2008 by Chrissie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hessel Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Nu vi er ved havregryn er der så nogen, som har kendskab til om rå havregryn er tilgengelig på det danske marked? Interessen skyldes ikke frygten for akrylamid, men derimod at rå havregryn kunne have en række andre sundhedsmæssige fordele i forhold til ristede havregryn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuriousDan Posted April 4, 2008 Author Report Share Posted April 4, 2008 Det var alligevel lidt af en and...artikel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.