kylligemodstykke til pasta bolognese


Melisen
 Share

Recommended Posts

Jeg laver lejlighedsvis en spandfuld "kødsovs" til nedfrysning til dag hvor mad er noget der skal være ultranemt. Men det er ved at være temmeligt kedeligt trods variationer og begyndte at tænke på en kyllingvariant. Så er der nogen der kender en "kyllingesovs" der kan fryses ned og bruges til pasta?

Link to comment
Share on other sites

Jeg kender ikke lige en kyllingesovs, men hvad med at lave nogle kyllingefrikadeller, som du kan spise sammen med pasta og nogle grøntsager?

Hvis du har lyst kan de laves sådan her:

500 gr. hk kyllingekød

Salt og peber

1-2 æg (Evt. bare hviderne, hvis der skal spares på fedtet)

1 fed hakket hvidløg

1 hk. løg

Hk. frisk persille

1 reven gulerod

1-2 spsk. mel

1 dl. mælk eller så konsistensen passer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share