Melisen Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Jeg laver lejlighedsvis en spandfuld "kødsovs" til nedfrysning til dag hvor mad er noget der skal være ultranemt. Men det er ved at være temmeligt kedeligt trods variationer og begyndte at tænke på en kyllingvariant. Så er der nogen der kender en "kyllingesovs" der kan fryses ned og bruges til pasta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lene83 Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Jeg kender ikke lige en kyllingesovs, men hvad med at lave nogle kyllingefrikadeller, som du kan spise sammen med pasta og nogle grøntsager? Hvis du har lyst kan de laves sådan her:500 gr. hk kyllingekødSalt og peber1-2 æg (Evt. bare hviderne, hvis der skal spares på fedtet)1 fed hakket hvidløg1 hk. løgHk. frisk persille1 reven gulerod1-2 spsk. mel1 dl. mælk eller så konsistensen passer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraende Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 lav en god plain tomatsovs :). tilføj noget kapers og hvidløg og sårn.. smager skønt!. og så bare smid noget kylling i skidtet.. det er fantastisk sir jeg dig!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KongKent Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Svits kødet og drej det rundt i et glas Uncle Ben's indisk ét-eller-andet. Netto har dem som regel på tilbud. Det er ligegyldigt hvilken variant du tager. De smager alle sammen fint, og er en nem måde at få kylling til at virke. De er dog bedst med ris, men det er i hvert fald nemt og kan fryses. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.