Fede Øvelser


Equilibrium
 Share

Recommended Posts

Jeg synes det kunne være fedt med en "DATABASE" over velkendte øvelser, with a Twist!

Med et Twist menes der i denne sammenhæng, alternativ tilgangsvinkel og udførsel, til/på en i forvejen velkendt øvelse...

(Det kan være øvelser som en kendt BB'er har opfundet, eller en I har set udført i jeres lokale center, eller måske endda en I selv har opfundet)

Jeg kan selv starte med et par stykker...

I kan kopiere de nedenstående øvelser ind i jeres besvarelse (på hvilken I også skriver jeres egen), så vi samler øvelserne i én stor post... (Man kan evt. linke til youtube)

Gironda Curls:

Armcurl m. lige stang - I stedet for at holde albuerne tæt ind til kroppen under udførsel og løfte vægten ud fra kroppen i en bue, trækker man gradvist albuerne tilbage under udførsel (dog stadig med armene tæt til kroppen) og derved løfter stangen, holdende den helt tæt ind til overkroppen under hele øvelsen. (Stangen skal nærmest "glide" op ad overkroppen)

Denne øvelse er fed fordi den tilgodeser biceps kontraktion, idet man "strækker" biceps når man fører albuerne tilbage.

Arnold Shoulder Press:

Skulderpres med dumbells - I stedet for en klassisk skulderpres, starter man nu med fuldt flekterede arme, håndvægtene foran brystet i brysthøjde (medmindre man har hængepatter, i dette tilfælde er det i brystmuskelhøjde :wink: ) og med den palmare del af hånden ind mod kroppen. Dernæst presser man klodserne opad, samtidig med at man gravist roterer hånden 180 grader, således at den palmare del af hånden vender væk fra kroppen når man har fuldt ekstenderede arme.

Denne øvelse er fed fordi den kombinerer frontraises med skulderpres, samt den er mere skånsom overfor rotatormanchettens muskler end en klassisk skulderpres.

TWIST them exercises :4thumbup:

Edited by Equilibrium
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share