TrainingDay Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 hej molére.jeg plejer lige at fyrer et par fuldkorns knækbrød med makrel på dåse og 1-2 gulerødder ned der, da min kreativitet ikke er så stor her, det skal jo gå hurtigt da man har en kort pause og ikke mulighed for at stå ved komfuret.hvad satan gør i?!?, jeg læste jørgen storms artikel omkring kost og her står at det er en god idé at få ca. 140 gram kød og 500 gram grøntsager til frokost, men det er mig en gåde hvordan man laver en hurtig og velsmagende ret ud af det uden pasta, ris, kartofler eller brød?så derfor tænkte jeg vi kunne hjælpe hinanden og fyrer nogle frokost retter ind i denne her tråd ;)(pasta og ris retter er selvfølgelig også velkomne)tænkte om i overskudsmennesker f.eks steger noget kød når i laver aftensmad ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caps-iii Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 hej molére.jeg plejer lige at fyrer et par fuldkorns knækbrød med makrel på dåse og 1-2 gulerødder ned der, da min kreativitet ikke er så stor her, det skal jo gå hurtigt da man har en kort pause og ikke mulighed for at stå ved komfuret.hvad satan gør i?!?, jeg læste jørgen storms artikel omkring kost og her står at det er en god idé at få ca. 140 gram kød og 500 gram grøntsager til frokost, men det er mig en gåde hvordan man laver en hurtig og velsmagende ret ud af det uden pasta, ris, kartofler eller brød?så derfor tænkte jeg vi kunne hjælpe hinanden og fyrer nogle frokost retter ind i denne her tråd ;)(pasta og ris retter er selvfølgelig også velkomne)tænkte om i overskudsmennesker f.eks steger noget kød når i laver aftensmad ?Uden pasta, ris, kartofler eller brød? Hvorfor må du ikke spise det? Pasta (fuldkort) mætter utrolig godt, og er et must i forbindelse med træningen. Kartofler er desuden den fødevarer som mætter mest pr. kalorie. Så makker, spis du bare masser af groft pasta, ris, brød eller kartofler! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venaN Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) Nu kommer det jo selvfølgelig an på om du cutter, bulker eller bare vedligeholder Jeg selv går ikke så meget op i at tælle kalorier, da jeg mest vedligeholder. Det skal bare være ok sundt og smage godt. Lige pt. tager jeg 5 pølsehorn med lavet på groft brød og kyllingepølser, det fungere sku godt nok (jeg laver dem dælme selv)....Edit: Til aftensmad steger jeg så godt som hver dag en eller anden form for kød. Hakket kylingekød er billigt og fedtfattigt f.eks. men smager dog ikke ligefrem som gourmet! Svinekød er også ganske fint og billigt, så længe man køber de mere magre varianter så som, Schnitzel, mørbrad og lign. Som tilbehør kunne man så lave groft pasta, kartofler, bulgur med tilhørende grøntsager af diverse arter. Edited September 16, 2009 by venaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fladberg Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Jeg blander en dåse tun med avokado og agurk i tern samt lidt citron eller lime. Det spiser jeg til fire skiver herkules rugbrød e.lign. Det smager fint og har nogle flere kostfibre end pasta.Til tider spiser jeg fiskefrikadeller (ikke det sundeste eftersom jeg vælger de billige vakuumpakkede med fire stik (340g) for en 10'er. Eller makrel i tomat.Torskerogn kan også være en god mulighed, dog skal man holde sig fra de billigste udgaver eftersom de indeholder flere kulhydrater og mindre fedt (Omega3). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper Baron Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Det skal bare være ok sundt og smage godt. Lige pt. tager jeg 5 pølsehorn med lavet på groft brød og kyllingepølser, det fungere sku godt nok (jeg laver dem dælme selv)....opskrift plz..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venaN Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) opskrift plz..?Jojo da 300g mel200g havegryn50g gær300ml mælk1 stk salt (kan undværes)Lun mælk op til den er lunken, smulre gæren i og rør rundt. Smid derefter 200g havregryn i, efterfulgt af ca 300g mel (smid lidt i af gangen indtil dejen er fast, men stadig klistre lidt til fingrene). Derefter lader du den hæve 30min. Så er det bare at rulle det ud på et bord, og vikle det om nogle lavprocents pølser (kylling, kalkun eller lign., og helts under 10% fedt). Det skal være et lige tilpas lag der kommes på, ikke for tyk, og ikke for tynd, her skal der noget erfaring til Til sidst smider du dem i ovnen indtil de er gyldenbrune, og så er det bare at gå i krig (husk ikke at bruge for meget sennep og ketchup til, siden der også er kalorier i det skidt!).Opskriften står også på snart enhver hvedemelspakke, du skal bare skifte 200g mel ud med havregryn, og lade være med at smide sukker i. Håber det kan bruges Edited September 16, 2009 by venaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper Baron Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 takker lyder godt... tror jeg vil prøve dem her til aften.. tror jeg skifter hvedemelen ud med noget rugmel eller noget grahamsmel... er ikke så meget for hvidt brød.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.