Jeg skal lave pølser..


Musse
 Share

Recommended Posts

... Og det skal jeg jo fordi det er sommer, og det er nu bare hyggeligere at lave mad på grillen :)

Men hvad har i at succeskriterier for at en pølse skal kunne indgå som et fornuftigt led i en omgang aftensmad, og hvor køber i dem evt.?

Hørte forleden dag i radioen at procentdelen af kød i pølsen gerner skulle over de 70, og selvfølgelig med en fornuftig fedtprocent på det kød den indeholder. Men lad mig hører hvad andre har af erfaringer, så vi kan få os en god sommer... :tongue: :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Jeg var til noget fodbold og gril i fredags, hvor de solgte nogle kæmpe pølser, ca. på størelse med en rigtig pølle, omkring 25 cm lange og 4 cm i diameter.. De var rigtig gode og jeg kunne se på nogle kasse at de var af mærket Tican..

To the point.. Kan se at de har nogle Tican pølser i Kiwi denne uge der hedder Super Frankfurter.. Kunne godt være dem..

Link to comment
Share on other sites

på størelse med en rigtig pølle, omkring 25 cm lange og 4 cm i diameter..

Når du skriver en "rigtige" pølle, går jeg ud fra at du mener den som gerne skulle i toilettet. 25 cm!!???! DAMMN!!! crazy.gif

Køber altid grillmedister hos butiksslagteren i enten bilka, brugsen eller føtex. 4mewantfood.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share