Skuldersmerter


Fredsted
 Share

Recommended Posts

Hejsa :)

For godt og vel en uge siden, faldt jeg og landede på underarmen/albuen. I faldet gled jeg bagover og tog fra med højre arm. Det så nogenlunde ud som når man laver sidelæns planke. http://goo.gl/AZgI9. I selve faldet mærkede jeg et lille knæk/ryk i den forreste del af skulderen. Og her en uge efter, er smerterne de samme. De er ikke konstante, de kommer under øvelser som bænkpres og armbøjninger. Når jeg laver bænkpres, kommer der et slags knæk i forreste del af skulderen når jeg er på vej op med stangen igen. Det er efterfulgt af en smerte samme sted. Når jeg laver armbøjninger, er det stort set det samme, dog uden noget knæk.

Jeg har gjort mit bedste for at finde hvor smerten kommer fra: http://goo.gl/w70MA (ikke det markerede, men der hvor der står infraclavicular triangle).

Et andet billede: http://goo.gl/mtf1w (Deltopectoral triangle). Deromkring.

Hvad skal jeg gøre??

Er det muligt at erstatte bænkpres med en anden øvelse? Hvis ja, hvilken? eller skal jeg holde mig helt væk fra øvelser der belaster skulderen?

Skal jeg bare blive ved med at køre mit normale program, og holde mig væk fra skulder belastende øvelser?

Er der nogle øvelser jeg kan lave for at fixe problemet? Jeg er villig til stort set at gøre alt for at få det fixet, det gik lige så godt med min træning :(

Jeg håber virkelig der er noget der kan hjælpe.

Link to comment
Share on other sites

Hej tak for svaret :)

Jeg havde også tænkt mig at tage til lægen, ville bare se om der var nogen, der måske havde været ude for noget lign. og evt. kunne vise et nogle gode øvelser :).

Det er svært at komme med forslag, når man ikke ved, præcist hvad der er galt med skulderen. Det kunne jo være, at man foreslog noget, der kun skader dig mere, og det ville da være træls! Så til lægen med dig :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share