Cat Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 Hej alle interesserede Jeg har tidligere kørt et kostprogram som fungerede optimalt. Men nu har jeg holdt pause fra det i 3 måneder og vil gerne i gang igen... Der er bare det lille problem at jeg ikke rigtig har råd - Man er jo en fattig studerende.Nåh, men det jeg har gjort er at revidere mit gamle program og erstattet nogle dyre dele med noget billigere og skruet en lille smule ned for kalorierne (for at øge fedttabet).Resultatet blev som følgende:Mandag:70g havregryn50g rosiner100g skinke50g æggehvide140g ris100g ærter150g rugbrød140g tun200g gulerødderog lidt tidselolieTirsdag:70g havregryn 50g rosiner200g kalkun 100g skinke100 g æggehvide400g kartofler100g banan100g bønner400g tomaterOnsdag:70g havregryn50g rosiner200g kylling150g æggehvide100g pasta100g ærter100g rugbrødTorsdag:120g havregryn70g rosiner200g skinke150g ris100g majs 200g torsk150g gulerødderFredag:120g havregryn50g rosiner300g kartofler100g ærter185g majs140g tun200g tomater200g gulerødderLørdag: Spiser det jeg nu har lyst til :) Søndag:60 g havregryn50g rosiner400g kylling100g banan200g ærter150g rugbrød200g tomatAlle dagene er maden selvfølgelig delt ud over 5 - 6 måltider. Af drikkelse har jeg kun i sinde at drikke vand (+måske lidt te).Mine tanker går i retning af om jeg får kalorier nok og om det i det hele taget ser fornuftigt ud? Jeg ville også godt smide lidt flere proteiner derind men det er desværre lidt dyrt :angry: Det skal vel lige nævnes at jeg er en pige på 20år som er 174cm høj og vejer ca 70kg. Jeg træner næsten dagligt og intensiteten er varierende alt efter hvilken form for træning jeg laver (Styrke, basket / løB).Med venlig hilsen Cat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cat Posted March 17, 2003 Author Report Share Posted March 17, 2003 Ups. Jeg glemte lige at sige at der også er lidt tidselolie de andre dage (bare ikke dem med kylling). Sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dillerman Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 Hvis du synes du får for få proteiner, kunne det være du skulle bytte noget af vandet ud med mælk. Det er en god proteinkilde, og den er ikke overdrevent dyr (ca. 18 kr. for 100 gr. rent protein). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hippo Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 hmm, det virker lidt ensformigt og umiddelbart ser det ud til at du mangler noget mere fedt i din kost, men kan du ik lige uddybe formålet med din træning og hvor meget du træner? og hvorfor? og du bør nok kaste noget mælk ind et sted! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hippo Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 ok, fandt din log....er lidt sløv her efter træning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cat Posted March 18, 2003 Author Report Share Posted March 18, 2003 Hej igenJeg har også tænkt på at sætte noget mælk ind... Hvis ikke andet gør det havregrynen lidt mere interessant... :) Men sidst jeg var på var der vist et eller andet med at lactosen i mælken ikke var optimal i forhold til træning... Hvorfor aner jeg ikke og jeg ved heller ikke om det passer... Men jeg er ret sikker på at der var derfor jeg ikke skulle drikke det... But ohh well, I guess I'll never know...Med venlig hilsen Cat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cat Posted March 18, 2003 Author Report Share Posted March 18, 2003 Hippo > Det med at der måske er lidt ensformigt gør ikke noget. Man kan jo tilberede det på utallige forskellige måder og dermed gøre det meget interessant, varieret og velsmagene.... (Elsker at lave mad :) , men hader at rydde op bagefter :angry: )mvh Cat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dillerman Posted March 18, 2003 Report Share Posted March 18, 2003 (edited) Hey Cat :wave: Jeg er bestemt ikke ekspert på området, men så vidt jeg ved, er problemet med laktose, at nogen mennesker er lettere overfølsome over for det. Det er som regel ikke noget problem for "indfødte" nordboer, men folk fra andre steder i verden (Asien og til en hvis grad Sydeuropa), hvor man yderst sjældent drikker mælk, har det somregel ikke så godt med laktosen i mælk. Om det så skyldes at folk fra disse egne har et medfødt "problem" med mælk, eller om kroppen kan "glemme" hvodan den nedbryder laktose, hvis man ikke drikker mælk gennem længere tid, ved jeg ikke.Så altså, hvis du ikke har nogen problemer med at drikke mælk, kan jeg ikke se nogen grund til at lade være. Jeg konsumerer generelt omkring 1½ liter om dagen, og jeg kan ikke mærke forskel på om jeg drikker mælk eller ej. Edited March 18, 2003 by Dillerman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.