Hessel Posted March 29, 2003 Report Share Posted March 29, 2003 Jeg har undret mig lidt over hvorfor min olivenolie får sådan en mærkelig konsistens når den kommer i køleskabet. Den bliver tyk og klumpet og det selvom temperaturen i køleskabet er 5 grader celcius. Nogen forklaringer på det? :confused2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Anders- Posted March 29, 2003 Report Share Posted March 29, 2003 fordi frysepunktet for olivenolie er omkring de 5 grader... bare rolig,- din olie har det fint :afro: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hessel Posted March 29, 2003 Author Report Share Posted March 29, 2003 -Anders- tak for det. Selvfølgelig! :bblush: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonux Posted March 31, 2003 Report Share Posted March 31, 2003 den behøves ikke at stå i køleskabet, bare stil den mørkt og rimlig køligt ca 15 grader. det gør jeg ved min ihvertfald og det har den aldrig taget skade af, og så slipper man også for at vente på at olien blive tilgængelig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dines Posted April 1, 2003 Report Share Posted April 1, 2003 Plejer at varme den under vandhanen inden brug, så smelter den hurtigt. Har ikke rigtigt plads til den andre steder end i køleskabet (Bor på kollegie). Men det ser sq lidt mærkeligt ud, med stivnet olie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.