Olivenolie og køleskabet


Hessel
 Share

Recommended Posts

Jeg har undret mig lidt over hvorfor min olivenolie får sådan en mærkelig konsistens når den kommer i køleskabet. Den bliver tyk og klumpet og det selvom temperaturen i køleskabet er 5 grader celcius. Nogen forklaringer på det? :confused2:

Link to comment
Share on other sites

den behøves ikke at stå i køleskabet, bare stil den mørkt og rimlig køligt ca 15 grader. det gør jeg ved min ihvertfald og det har den aldrig taget skade af, og så slipper man også for at vente på at olien blive tilgængelig :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share