Madsten Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Hjælp mig - jeg er kørt fast..... Jeg er så træt af at bare spise tun uden noget.... Og forleden prøvede jeg at blande det med noget på panden, men det samgte bare ulækkert..... Jeg kunne godt tænke af vide hvad folk gør med deres tun, når de ik spiser det uden noget???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indolencia Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Kunne du ikke prøve at blande det i noget salat? F.eks. sammen med oliven, div. grønne blade, tomat, løg, æg, kapers, afbrændte peberfrugter, radiser... (ikke på én gang). :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fistandantilus Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Jeg spiser altid en dåse tun sammen med en dåse ananas, inden jeg går i seng.Okay, nu da jeg er på slankekur er det kun en halv dåse ananas.Det har jeg gjort de sidste 19 måneder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jast Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Dette emne har været oppe at vende før. Det endte vist med at der var en del forslag. Kan ikke huske titlen på tråden, men gå tilbage i arkivet og kig :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madsten Posted June 12, 2003 Author Report Share Posted June 12, 2003 Dette emne har været oppe at vende før. Det endte vist med at der var en del forslag. Kan ikke huske titlen på tråden, men gå tilbage i arkivet og kig :)Du havde sku helt ret Jast - jeg fandt denne tråd TUN - ved ik om det var den du mente, men jeg skal da helt klart prøve noget af det, selv om det lyder temmelig klamt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten D Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Vinderen er helt klart:TunHytteost (indeholder en del protein og kan fåes med 1,5% fedt)Hakket løg (smager også fint uden)Div. krydderierSpises på brød.Morten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dines Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Der står også et par opskrifter med tun i tråden med forskellige opskrifter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jast Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Du havde sku helt ret Jast Selvfølgelig havde jeg det :Djeg fandt denne tråd TUN - ved ik om det var den du mente, men jeg skal da helt klart prøve noget af det, selv om det lyder temmelig klamt jo det var den jeg mente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 TunHytteost (indeholder en del protein og kan fåes med 1,5% fedt)Hakket løg (smager også fint uden)Div. krydderierSpises på brød. :a-okhand: ... dén blanding æder jeg pt. også en hel del af ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madsten Posted June 12, 2003 Author Report Share Posted June 12, 2003 Vinderen er helt klart:TunHytteost (indeholder en del protein og kan fåes med 1,5% fedt)Hakket løg (smager også fint uden)Div. krydderierSpises på brød.MortenJeg er desværre ik så meget til ost og sådan LOS......Men JAST - jeg prøvede lige den shake med tun og mælk og så i blenderen - den vil jeg ik anbefale Men jeg håber at folk lige vil komme med nogle flere opskrifter så jeg har noget at eksperimentere med...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dines Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Hytteost smager ikke af ost. Her er lidt fra den anden tråd med OpskrifterTun-torskerognsfrikadeller1 ds torskerogn1 ds tun1-2 æglidt melevt. lidt mælksaltpebercayenne peberevt. oreganoDet hele blandes godt sammen og formes til frikadeller, som enten bages i ovnen (200 grader ca. 25 min.) eller på en pande som almindelige frikadeller. Krydderierne er selvfølgeligt valgfri, og der kan tilsættes andre gode ting. Men det er en ret let og proteinrig opskrift, der smager udmærket.svits noget karry i lidt olie. Tilsæt en ds tun. Rør noget æg med oregano og peber. Smid ægget oveni tunen og rør rundt. Tilsæt chilinudler eller pasta (kogt) og spis når ægget er færdigt. Retten ser ret sjov ud, men smager rigtigt godt. Og man kan selv variere kulhydratindholdet alt efter tilsat mængde nudler/pasta.Der var ihvertfald de to jeg selv bruger en gang imellem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEEDAIGAR Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Husk på at tun indeholder tungmetaller...så det er nok ikke så smart at spise det hver dag <_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiLtOnS Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Hva er problemet med at spise tungmetaller?! Milton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheese-Burgeren Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Plejer at tage et par stykker toast smide ost på brødet og så tun, og så har du en tun sandwich. Den skal så lige varmes lidt i ovnen, hvilket tager et par minutter. Angående osten kan du jo bare tage en ost du kan lide, det smager ihverfald ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEEDAIGAR Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Min far er fiskehandler og en dag jokede jeg med at jeg skulle til at spise en dåse tun om dagen og drikke et stort glas med rå æg.Han frarådte mig at spise tun hver dag, da det indeholder en del tungmetaller.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natural bodybuilder Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 Prøv at blande en dåse tun i vand, med en dåse mixed beans i mild chilisauce, og varm det i nogle få minutter over komfuret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dillerman Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 Tuntortilia/Tunshawarma:Køb nogle af de der pandekage-agtige tortilia brød (de har dem i Netto)i dem kommer man (f.eks)Tun(!)salatolivenrå løgsyltede agurger skåret i skiverhytteostmiracle whip (let version)find selv på mere...Snedigste fremgangsmåde er:Læg brødet på et stykke sølvpapir. Kom alt fyldet ovenpå brødet. fold brødet sammen, og rul sølvpapiret rundt om det. Luk rullen ved at sno sølvpapiret sammen i den ene ende.Du er nu den stolte ejer af en "tun shawarma". Fordelen ved sølvpapirs-trikket er at den er nem at spise, og så spare det en del opvask. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.