Andaran Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Det siges at det skulle være rigtig godt at tage et stort glas cacaomælk efter træning men hvis man nu istedet indtager samme mængde(kalorier) ved hjælp af yughurt. Yughurten er fedtfattig og indeholder:Per 100 gram: 4,1 gram proteiner3,4 gram kulhydrater0,1 gram fedt Vil det være ligså godt eller er der noget specielt i ligepræcis cacao der gør at man vokser endnu mere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugh Togoth Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 Der er ikke noget specielt muskelopbyggende i cacaomælk andet end proteiner.Du kan lige så godt få dine proteiner og kulhydrater fra yughurt eller andet. Drikker selv en cultura jordbær/hindbær drik under træningen og en proteinshake efter.Så det er fint nok, hvis man man kan undgå at drikke alle de tilsætningsstoffer, der er i det brune langtidsholdbare stads. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dines Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 Tilsætningsstofferne i cacaomælk er ikke giftige kemikalier, men stoffer der sørger for at cacaoen ikke ligger sig i bunden som i Cocio. Og til det bruges tit Pektin, et stof der udvindes af appelsinskræller.Jeg ville nok vælge en yoghurt der indeholder sukker, til lige efter træning. Men hvis man ikke har noget imod kunstige sødestoffer (de er nok værre end tilsætningen i cacaomælk), er det fint at undgå det tilsatte sukker på alle andre tidspunkter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Soerensen Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 Det smarte ved lige præcis kakaomælk er vel proteinen og det høje sukkerindhold med høj GI-værdi. Teorien er at man hurtigt får fyldt depoterne op (i muskler og lever?) med sukker igen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. pattøj Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 Tilsætningsstofferne i cacaomælk er ikke giftige kemikalier, men stoffer der sørger for at cacaoen ikke ligger sig i bunden som i Cocio. Og til det bruges tit Pektin, et stof der udvindes af appelsinskræller. Nemlig! Og et andet af tilsætningsstofferne i cacao er udvundet af tang. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.