Combat conditioning


R.A.
 Share

Recommended Posts

Inde på siden www.mattfurey.com huserer en fyr ved navn Matt Furey, der lover alskens velsignelser. Selvfølgelig er de overdrevne, idet han forsøger at sælge sine bøger derinde, men er der nogen af jer der har erfaring med noget af hans træning? Umiddelbart virker det alt for godt til at være sandt (han påstår at hans system øger, fleksibiliteten, udholdenheden og styrken i ens krop, og at visse af hans programmer/øvelser også er muskelopbyggende), men tror I at noget af det med fordel kan implementeres i anden træning? Og isåfald hvilke af øvelserne? Personligt kunne jeg da godt tænke mig at kunne udføre handstand push ups (ifølge Furey skulle korrekt udførelse af disse hjælpe gevaldigt på ens overhead presses, samt give massive skuldre, arm -og nakkemuskler) - men er de så gode som han påstår. Jeg kan selvfølgelig godt regne ud at hvis man kan banke over 100 push ups af, så har man en god udholdenhed, men hvad med muskeludviklingen, vil det virkelig give noget, og i så lidt tid som han foreskriver (15 minutter hver dag)?

Tanker omkring hans træningsfilosofi, samt kropsvægtøvelser iøvrigt (deres virkning iforhold til styrke, muskelvækst, og udholdenhed) må I meget gerne poste, da jeg efterhånden er begyndt at blive mere og mere tændt på at bruge primært kropsvægt øvelser (evt. kun kropsvægtøvelser)

Link to comment
Share on other sites

Prøv at lave et sæt hindu squats efter din regulære bentræning. Kan du lave et sæt på 100 plus kan det kun hjælpe på vaskulariseringen og kapilariseringen i dine ben.

Hvad betyder vaskularisering og kapilarisering?

Link to comment
Share on other sites

OK, det er vel i bund og grund det samme ;)

Men for at tage vaskulariseringen, så er ideen med det, at når musklen oplever perioder med for lav ilttension eller -niveau, så udløses der faktorer, der danner nye blodkar eller kapillærer i musklen. Dette kan eller kan måske ikke øge musklens størrelse, men det gør den i hvert fald mere effektiv. Den bliver bedre til at levere ilt til muskelcelerne og til at kome af med affaldsstoffer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share