JustALittleBit

Medlemmer
 • Content count

  946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

JustALittleBit last won the day on April 4 2015

JustALittleBit had the most liked content!

About JustALittleBit

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/06/1987

Profile Information

 • Køn
  Kvinde

Previous Fields

 • Træningsformål:
  vægttab i første omgang

Recent Profile Visitors

2,206 profile views
 1. Øvelser til et stabiltet knæ?

  Hvordan tjekker man mon om man er stærk nok på begge sider af knæet? Jeg træner ben ad 2 omgange i løbet af en uge, hvor jeg den ene gang har fokus på forsiden og den anden gange med fokus på bagsiden :-) Vippebræt? Altså bare at stå på det eller? Jeg er begyndt på etbens halløj med leg-extentions med lav vægt og mange gentagelser og nogle elastisk øvelser, som jeg fik googlede mig frem til. Har squattet i dag, både alm. og OH squat, uden problemer. Men er møg-nervøs for at det sker igen og jeg ikke er ligeså heldig næste gang..
 2. Øvelser til et stabiltet knæ?

  For nogle måneder siden, mærkede jeg et jag i det ene knæ mens jeg squattede. Dum som jeg er, skulle jeg jo lige prøve til et par gang om det nu også blev ved. Efter et stykke tid, hvor det ikke rigtig blev bedre, nærmere tværtimod, fik jeg en henvisning til en fys. Han fortalte mig der var lidt væske i knæet, men ellers var der ikke noget i vejen og han kunne ikke hjælpe mig videre. Han sagde også at min menisken nok har været i klemme (blev scannet og ingen skade på menisken) og da jeg er en smule hypermobil i knæet, vil den have nemmere ved at komme i klemme, men den vil også bedre kunne holde til det. Stille og rolig begyndte det at blive bedre og jeg kom tilbage til at kunne træne normalt igen. Nu skete det så igen i søndags. Nu ved jeg jo, at jeg ikke skal blive ved med at prøve til og at jeg lige skal give knæet lidt ro. MEN jeg vil rigtig gerne undgå at det sker igen i fremtiden, så er det nogle øvelser for øget stabilitet i knæet, som jeg burde gå igang med asap?
 3. A pair of Levi's

  Hmm.. 2 måneder siden sidste update? Så er det da vidst på tide med et nyt update.. Mødtes med Mille i torsdags og fik nyt program og målt fedt% og den er faldet med 2,2, har tabt 2,3 kg fedt og taget 0,3 kg muskler på, på 6 uger. Med et program med fokus på fedtforbrændning er jeg super godt tilfreds! Siden første måling i april, er fedt% faldet med 5,9, og har tabt 5,9 kg fedt og taget 1,9 kg muskler på. I fredags havde jeg en spise-aften og gik helt amok. Endte selvfølgelig med at have det vildt dårligt og træningen lørdag led hårdt under det . Kom halvvejs gennem min METCON og kunne slet ikke mere.. Var få sekunder fra at tude. Men var nu også rigelig øm søndag (og i dag) alligevel. Havde min sidste dag som elev i fredags, så blev fejret på arbejde, med flag over det hele og drillerier i form af ændret koder og nyt baggrundsbillede. Efter arbejde havde min mormor lavet pandekager til mig, så jeg blev rigtig forkælet! Lørdag fik jeg en LEGO sparegris af min kammerat og han gav mig en 10er til at komme i, men han havde valgt lige præcis den bestemt 10er til mig, da det var H. C. Andersen "Den Grimme Ælling"-mønten. Er stadig lige ved at tude over det, når jeg tænker over betydningen bag! (Fik også gaver af kollegaerne i dag og fik bl.a. mit første par Nike Pro tights ) Og jeg stiller op til debutantstævne i bikinifitness, forhåbenligt i 2017 hvis alt går efter planen, eller bliver det i 2018. Har tænkt på det i laang tid, men har endelig sagt det højt og har heldigvis kun mødt støtte og opbakning indtil videre
 4. A pair of Levi's

  Hvordan går det så med det nye program? Jo, jeg kan meget godt lide det! Det er dog ikke gået helt efter planen i sidste uge.. Eksamen om onsdagen, som, meget naturligt, gjorde at jeg var lidt presset, så lagde mine hviledage først på ugen, men efter en koncert i Friheden om lørdagen, blev jeg godt og grundig forkølet (og fik ikke engang gramset på Ankerstjerne ), så det blev heller ikke til så meget træning resten af ugen. I dag skulle jeg starte "forfra" på ugen, så tænkte at jeg ville starte med bryst/ryg, da det er den første dag på programmet, men da jeg så, hvem der også trænede, droppede jeg det igen, da jeg vidste det ville være helt umuligt at komme til at bruge kabel-tårnet. I stedet blev det til skulder/arm-dag. Det var overraskende tilfredsstillende! Jeg har næsten taget en beslutning om noget! Skal lige have snakket med min træner første, men er nok 90 % sikker
 5. Hvilke vitamintilskud anvender I

  Jeg er egentlig enig med Schroinx, men jeg tager dog selv en pokkers masse piller, som multivitamin, b-vitamin, fiskeolie, ZMA, jern, folinsyre og d-vitamin. B-vitaminerne er mest af alt fordi mit og mine negle nyder godt af det. Jern-tilskuddet har hjulpet meget på træthed ifm. menstruation. D-vitaminer tager jeg fordi jeg fik målt mit niveau ved lægen og fik besked på at jeg skulle tage d-vitaminer, en af de piller med højt indhold, og jeg skulle tage den hver dag, hele året rundt, så mit niveau har været alt for lavt. Men resten er jo nok egentlig lidt penge ud af vinduet Det kan dog være en smule sværere at få vitaminer nok under et vægttab, så multivitamin kan være en god idé og fiskeolie, hvis du ikke spiser fisk.
 6. Hjælp? er overvægtig!

  Drop alt det der kur-halløj og begynd at arbejde med din indstilling til mad. Mad er ikke enten godt eller skidt, men det handler i høj grad om mængderne fremfor selve maden du spiser. Du skal finde ud af, hvad der fungere for dig. Da jeg gik igang med mit vægttab talte jeg kalorier og fandt stille og rolig ud af, hvad jeg kunne spise, som passede med mine kalorier og jeg samtidig var mæt og havde energi gennem hele dagen.
 7. A pair of Levi's

  Så fik jeg nyt program i tirsdags. Denne gang med primær fokus på fedt-forbrændning, så har 2 cardio-dage i et 5-dags program og on-the-minute på alle mine styrkedage. Jeg kan godt lide on-the-minute, men ville nu gerne have undværet de 2 cardio-dage. Sidste uge gik ikke helt som planlagt og tog 1,1 kg på i stedet for at tabe 0,5 kg. Så for ikke at ende med at være 3 uger bagud i forhold til vægttab, smider jeg en masse ekstra powerwalking ind. En time på løbebåndet ved hver træning med Doctor Who på telefonen som underholdning. Indtil videre har det givet godt, så målet om at komme under 80 kg i denne uge er ikke uden for rækkevidde.
 8. A pair of Levi's

  Så fik jeg taget hul på sidste uge af mit nuværende program! På næste tirsdag får jeg nyt program, efter min træner har været på seminar (og jeg er den eneste af hendes klinter, som skal have nyt program nu her, så hun vil have mig i tankerne til deres workshops ) og vi går fra 4 gange træning pr. måned til 1 gang om måned, så nu skal jeg til at stå mere på egne ben. I torsdags havde vi den seneste "træning" sammen, en god omgang trigger point Der var nu meget rart efter det var overstået, men gik kold på sofaen kl.18 og sov i 12-13 timer. Fik også målt fedt% i torsdags og på lidt over 4 uger, er den faldet 2,2%
 9. Valg af træningsprogram

  Hvad med at slutte hver træning af med en omgang tabata? Og evt. tage en cardio dag med længere HIIT træning?
 10. A pair of Levi's

  Puha sikke et par uger! Har haft en del bøvl med min mave siden forrige søndag, hvor jeg en time efter morgenmaden fik meget ondt. Mandag nåede jeg at være på arbejde en halv time inden jeg måtte tage hjem igen og var sygemeldt tirsdag og onsdag også. Jeg har en mistanke om at det har været på grund af stevia som jeg var begyndt at komme på min morgenmad. Problemerne fortsætte dog efter onsdag. Havde det nogenlunde torsdag, dog lidt kvalme. Fredag var jeg mere eller mindre helt frisk igen. Lørdag var det galt igen. Hver gang jeg har tænkt at nu var det overstået, har det vendt tilbage. Jeg tror dog at jeg har fundet ud af hvorfor. Jeg er en smule laktose-intolerant, ikke noget der gør den store forskel i hverdagen, og jeg har fortsat med at spise skyr til morgenmad og blot droppet steviaen. Men når maven i forvejen er ramt, så er det jo også meget naturligt at der ikke skal så meget til få den ud af kurs igen, så den lille mængde laktose jeg har fået til min morgenmad har været nok. Jeg har i de sidste par dage droppet skyren til fordel for protein-pandekager og der er næsten ingen brok fra maven længere *krydser fingre* Jeg har haft ferie i den seneste uge og burde have haft ekstra overskud og energi til træningen, men nej! Startede mad at få alt for lidt at spise lørdag, så træningen søndag var forfærdlig! Og jeg havde det stadig skidt mandag. Kombinationen af for lidt at spise, et træls mave, et hårdt træningsprogram og opgaveskrivning er ikke et hit, så har faktisk haft det skidt mere eller mindre hele ugen :-( Men er nu alligevel kommet igennem uge 4 af programmet og er samtlige 10-sæt øvelser (hvor øvelsen ikke er blevet ændret), så det er præcis som det skal være! I mandags pillede jeg batterierne ud af min badevægt og de kommer først i i morgen til veje-dag, så er lidt nervøse.. Er bange for at blive skuffet, men jeg må jo bare vente og se til i morgen.
 11. A pair of Levi's

  Det er jeg godt klar over Jeg ved at tangen er mere præcis end vægten, så jeg havde lidt forventet at vægten ville være mere "optimistisk", så jeg forventede at tangen ville give en højere fedt%. Jeg er nu godt igang med uge 2 af programmet og jeg synes det er meget fedt! Der er lavet lidt ændringer, da min venstre skulder ikke synes om push press. Skulle også helst stige lidt hver gang, da antal gentagelser falder, men næste sæt håndvægte vejer 3 kg mere og synes egentlig jeg var rimelig presset i forvejen :-S. Og split squat er blevet til front split squat (og jeg troede, at det er jo bare samme vægt.. wrong!!)
 12. A pair of Levi's

  Er det så slemt? Det er jo ikke fordi jeg er utilfreds med resultaterne, men jeg havde da håbet på mere Jeg havde min "spise-dag" i torsdags og skulle veje mig inden og har tabte mig 4 kg på 4,5 uger. Trænede sent torsdag aften efter at havde spist en masse.. det var ikke verdens bedste ide.. fy for pokker det var en ond træning og selv powerwalken var ulidelig :-S Har trænet med Mille i dag og fik på fedt%. Hun målte den til 30,5 % (mener det var ,5?). Sidst jeg fik målt var på en tanita-vægt tilbage i januar og der sagde den 40%, så blev positiv overrasket. Ellers stod den på max-test i dag i bænk og dødløft. 45 kg i bænk og 90 kg i dødløft. Manglede dog lige det sidste lille stykke i dødløft, men kunne ikke holde ved længere. Men 90 kg er sgu også meget! Derudover fik jeg også et par ideer til alternativ opvarmning, så det glæder jeg mig til at afprøve :-)
 13. A pair of Levi's

  Så har jeg fået nyt program i dag Det ser ikke så voldsomt ud, som jeg først frygtede. Havde dog håbet på at mit hade-supersæt ville være fjernet men næ nej, det er er skam stadig på Øvelserne er sat bedre sammen i dette program set forhold til at kunne "komme til" i centret, så det ser jeg frem til! Jeg har fået fjernet en cardio-dag, som er erstattet med en styrkedag, men har til gengæld fået tilføjet 15 min. powerwalk på 3 af mine styrkedage. Programmet strækker sig over 6 uger og selvom jeg betaler for en måned ad gangen, er vi blevet enige om at vi strækker det, så jeg får 4 gange træning med hende med lidt længere i mellem, så der kommer til at gå 6 uger i alt. Kostplanen har ikke ændret sig, men jeg har "fået lov" til at have en "spise"-dag om måneden, hvor jeg kan spise som jeg har lyst, men uden at overspise. Jeg har haft lidt af en krise i forhold til maden i den seneste uge og er faldet i. Det snakkede jeg med hende om og hun sagde det var helt efter planen. Og tiltrods for at jeg faldt i, i løbet af ugen har jeg tabte 0,8 kg. Så alt i alt har jeg tabt 3,3 kg og 13,5 cm på 4 uger! Er ikke selv helt tilfreds med kg, men synes at 13,5 cm er fantastik! Lige nu venter jeg på mine før- og efter-billeder. Er virkelig spændt på om jeg kan se en forskel.
 14. A pair of Levi's

  Er igang med sidste rundt af mit program, som i dag stod på overkrops-træning og HIIT, inden jeg skal have nyt program på søndag. Det er lidt underligt at skulle have nyt program allerede. Jeg kan jo ikke engang mit nuværende program udenad endnu og jeg når kun gennem hver split 4 gange, men jeg glæder mig også rigtig meget til mit nye program, som kommer til at være et GVT program. Da jeg fik at vide at det var det næste, måtte jeg jo hjem og læse lidt om det og jeg synes, det lyder rigtig spændende! Meen jeg indrømmer også gerne at jeg er en smule nervøs, da det lyder til at være hårdt. Samtidig håber jeg så også lidt på at nogle af hade-øvelserne bliver droppet (OH extensions forsvind!), men så heldig er jeg nok ikke Jeg var så heldig at have ferie i sidste uge, hvilket betyder at jeg er fuldstændig smadret, når vækkeur ringer kl. 5. Kunne slet ikke falde i søvn i går og bandede alarmen langt væk i morges. Og samtidig er jeg også igang med at skrive fagprøve og det går ikke lige helt som forventet med den, så jeg synes ikke det er nogen god kombination. Håber det bliver bedre i løbet af ugen!
 15. A pair of Levi's

  Ja, det gik ikke så godt med at få gang i loggen sidst jeg forsøgte, men jeg prøver lige igen. Der er sket lidt på træningsfronten, da jeg har fået mig en personlig træner. Vi startet op for 3 uger siden og forløbene løber en måned ad gangen og planen er at jeg i hvert fald skal have 2 måneder mere med hende. Jeg har indtil videre ikke tabt mig det jeg havde håbet på, men jeg har lærer noget nyt hver gang jeg træner med hende og jeg får prøvet noget nyt i forhold til træning, hvilket jeg havde brug for. Vægttabet skal nok komme. Det er jo egentlig også noget fis at jeg ikke er tilfreds med vægttabet, for målet har hele tiden været at skulle tabe 500 g om ugen. Gennemsnittet indtil videre ligger på 700 g om ugen. Og i denne uge har jeg alligevel fået 3 kommentar om at jeg har tabt mig, så helt skidt kan det jo ikke være. I mit nye program har jeg nu superset, som jeg længe har ville have på mit program, men jeg har ikke vidst, hvordan jeg lige skulle gribe det an. Mit program er nu også delt op i underkrop og overkrop og jeg har 2 programmer til hver, hvor jeg før havde delt mit program op i bryst/triceps, ryg/biceps og ben/skulder. Jeg har nu 2 cardio-dage samtidig med at jeg har HIIT på overkrops-dage. Udover løb ifm. HIIT må jeg ikke løbe, så planen om at deltage i color run i år, bliver nok ikke til noget.