Kongsfelt

Medlemmer
  • Posts

    459
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Kongsfelt got a reaction from CloudHands in BMR på 3200 Kcal   
    Dit udgangspunkt med 2500kcal burde få dig til at tabe dig nogle kilo uden de store problemer. Dog ville jeg stadigvæk mene, at 4km 3 gange om ugen er lige i underkanten, hvis du derudover ikke er særligt fysisk aktiv. Jeg siger ikke at du nødvendigvis skal _løbe_ mere - men overvej om du kan få dyrket noget mere motion/sport/fysisk aktivitet på andre måder. Cykling, svømning, evt. noget helt tredje?
    Til sammenligning er jeg 174cm/69kg - ikke specielt fysisk aktiv; udover det mit arbejde byder (dyrker ingen sport, træner faktisk ikke for tiden, cykler ikke) - og har et dagligt indtag på 2700-3300kcal - og min vægt ligger meget stabilt.
    Sagt på en anden måde; 2500kcal burde få barberet nogle kilo af badevægten :)
  2. Like
    Kongsfelt got a reaction from salt in havregryn - overforbrug   
    Jeg er en varevogn.
  3. Like
    Kongsfelt reacted to harald8800 in Brug af primobolan   
    Tror de fleste gør det velment, da de måske kender mere til steroider og bivirkninger derved (Ja selv et begyndersteroid som primobolan har videnskabeligt påviste bivirkninger) end den bedømt ud fra spørgsmålet ungsindige trådstarter. Ved man ikke engang hvorvidt man skal injicere eller æde lortet før man har tænkt sig at tage det, så er man da for dum til at læse indlægssedlen på en bøtte vitaminpiller og måske man så skulle holde sig fra sådan noget (faktisk ret kompliceret) lort som steroider. Så kan du kalde os puritanere og anti og hvad du ellers kan finde på af negativt værdiladede intetsigende ord. Vil nu mene at sarkastiske, men velmenende personer ville være mere rammende. Man får svar som man råber i skoven, og opfatter personligt spørgsmålet som et råb om hjælp. Ville trådstarter i virkeligheden vide hvorvidt han rent faktisk SKULLE injicere et stof som primobolan, uden at få ørerne tudet fulde af sarkastiske bemærkninger og råd om at holde sig fra anaboler, så havde han vel søgt om det på bodyhouse eller getbig, hvor der sidder mange forholdsvis uintelligente keyjockeys med skrumpenosser, som hjertens gerne leder folk ud i et sådant misbrug. Får du deres mailadresse kan halvdelen af dem sikkert sælge dig et skud i samme ombæring.
    Har man VIRKELIG besluttet sig for, at tage steroider og er det helt utvivlsomt at man har tænkt sig at gøre det. Så vil jeg da mene at man bør sætte sig ikke bare grundigt, men MEGET grundigt ind i evt. bivirkninger og måder hvorpå disse kan minimeres. Mange folk tror HELT FORKERT at et stof som primobolan ikke har seriøse bivirkninger, men "Here we go for the 100th time", der er bivirkninger ved ALLE anabole steroider også selvom du kun tager en kur og i en kortere periode.
  4. Like
    Kongsfelt reacted to incognito in Brug af primobolan   
    du skal ikke bruge en kanyle. Du skal grave et hul i din pande med en rusten ske og hælde det direkte ind på din hjerne...
  5. Like
    Kongsfelt reacted to tjr in Sundt vægttab   
    Hvis du lader være med at sove, stiger dine stress-hormoner helt vildt og du vil tabe dig meget mere. Så rundt med en kande kaffe. Kaffe har også den fordel at det er vadnledende og kan give lidt diarré, som også hjælper på vægttabet.
    Kaffe, smøger, Nupo-barer og opkast, så er du kørende.
  6. Like
    Kongsfelt reacted to incognito in The (not so) Perfect Rep   
    det kræver jo ikke særlig stor viden om biologi på et generelt plan at have en ide om at der nok ikke er een enkelt faktor der bærer hele effekten.
    Størrelsen af det mekaniske stræk, graden af akut og subakut udmattelse, volumen, akkumuleret mikrotrauma osv. er alle faktorerder bidrager til det samlede træningsrespons mht. styrke og størrelse. Derfor synes jeg let det bliver lidt fladt at argumentere for at en enkelt ting er den hellige gral og lige præcise den argumentation i trænignskredse er oftest udslag af et bagvedliggende ønske om at tjene penge (det er nemlig altid lettere at sælge en fiks ide end det forkromede overblik, upåagtet at det nok er sidstnævnte folk ville have mest gavn af).
    I mine øjne, og det er udelukkende baseret på min egen forståelse at stimulus/respons fænomenologien (jey, fancy ord, ikke?) og altså ikke noget der er evidens for, omend det er i overenstemmelse med evidensen indtil videre, så bør man groft sagt skiftevis satse på de førnævnte faktorer der bidraager til repsonset. Det er baseret på følgende observationer og slutninger
    Der findes meget solid evidens for at der findes flere forskellige typer stimulus (f.eks. de ovennævnte) som kan føre til muskelvækst, samt at der generelt er et positivt dosisrespons forhold mellem stimulus og respons
    Disse typer stimulus virker ad forskellige veje og bør derfor komplimentere hinanden på en eller anden måde. Man må altså forvente at et program både indeholder nogle elementer med høj intensitet og høj udmattelse, vil udgøre et bedre stimulus end et program hvor der kun satses på den ene type.
    der opbygges tolerance overfor en type træningsstimulus forholdsvis hurtigt. Denne type tolerance gør at man får mindre respons per mængde stimulus.
    Denne tolerance er forsholdsvis specifik. F.eks. vil træning med tunge singler ikke give tolerance mod 10x10 og vice versa. Det er i princippet det som HST arbejder med, men her arbejdes kun med tolerancen i forhold til vægtens størrelse og ikke med udmattelsesgrad.
    Derfor vil tolerance mod høj intensitet, altså høj vægt, ikke "beskytte"/forhindre effekten af træning med høj udmattelsesgrad og vice versa.
    Derfor er min pointe at det i mine øjne ikke så meget er programmet der er det vigtige, men at man systematisk kan skifte mellem programmer som satser på forskellige typer konditionering. Efter en omgang GT10x10 vil man være konditionere til stor volumen og udmattelse og have vænnet sig til at træne med lav effort (meget få sæt til reel udmattelse). Her ville et skift til et program baseret på få løft, meget høj intensitet og lavere volumen ganske givet give bedre resultater end at fortsætte med endnu en omgang GT10x10, upåagtet at GT10x10 selvstændigt set måske er et bedre bb-program.
    I mine øjne er evnen til at rotere sine programmer og hvilke typer stimulus man "satser" på i en given periode, langt vigtigere end den rotation af øvelser, som man ser mange fokusere meget på. Ved at rotere dem istedet for at satse på en enkelt, kan man derfor fjerne behovet for at dekonitionere, som man ser i HST. EFter to ugers overvejende eccentrisk træning i HST, er ens konditionering overfor udmattelse og volumen ret langt nede og man vil givet vis respondere glimrende på selv ret lave vægte, bare det er noget der er udmattende og med nok volumen. Så kan man bygge dem op over noget tid og bagefter det, kan man vende tilbage til noget med fokus på intensitet igen, eller noget helt tredje.
    Det gyldne spørgsmål er selvfølgelig hvor hurtigt den tolerance opbygges og det svar har jeg ikke. JEg ved ikke om det afhænger mest af tid, antal træning eller om den opbygges med forskellige hastigheder til forskellige typer stimuli. Rent empirisk tyder det dog på at det er i størrelsesordenen 4-8 uger
  7. Like
    Kongsfelt reacted to Zee in Chin ups, pull ups og dips...   
    Du kan tilføre ekstra vægt med dertil indrettede bælter, som spændes om livet og deri kan der hænges vægtskiver.
    teddy hvorfor ikk bare forklare ham det, i stedet for at vente på han spørger hvordan, det er jo tydeligt han ikk vidste det.
  8. Like
    Kongsfelt reacted to Krumborg in Vægttab   
  9. Like
    Kongsfelt got a reaction from MillenT in rippes for fedt på maven   
    Hvorfor først starte efter nytår?
  10. Like
    Kongsfelt reacted to MaxPower in tabe mig   
    Hej brian2 og mig2009
    Hvorfor udveksle indlæg på MOL, når det kunne foregå over køkkenbordet eller hjemme i stuen?
    Jeg kan da i hvert fald se at i skriver fra samme IP-adresse.
    mvh
    Moderator
  11. Like
    Kongsfelt reacted to Norsk in tabe mig   
    Hej Brian
    Det er dejligt, at se du har besluttet dig du vil igang med, at tabe dig.
    Det som jeg synes du skal gøre i din sitiuation er, at kontakte din læge så du kan få professienelt hjælp til, at tabe dig.
    Grunden til jeg giver dig dette råd er fordi jeg har en kammerat som har tabt sig igennem hjælp med læge og selvfølgelig er blevet opereret sin mave min rigtigt rigtigt meget.
    Jeg ved hvor svært det er, at tabe sig selv, og hvis du er selv om det hele så kan det godt blive en kamp, men også en motiviation til, at vise omverden man godt kan selv.
    Angående din mad så skal du lave helt om på den. Der er faktisk ikke noget i din kost som du må bruge fremover hvis du seriøst vil frem af med det.
    Din mad består af sukker og meget af det. Det er ikke en god måde, at tabe sig på.
    Jeg føler en plan som består af 21 % protein, 59 % kulhydrader, 19 % fedt.
    Jeg får ca. 2350 kcal om dagen, men det er fordi jeg arbejder i butik og arbejder som butikchef så der er en del, løfte arbejde osv. samt gå ture når man kommer hjem igen.
    Og når jeg skriver dette ved jeg folk vil korreger det herinde men det er mit forslag
    Jeg spiser følgende:
    Morgenmad:
    45 g havregryn
    400 ml mini mælk
    10 g hasselnødder
    1 banan
    mellemmåltid:
    1 rugbrød med pålæg (Kylling, kalkun, hamberryg, rullepølse osv)
    1 banan eller æble
    10 g hasselnødder
    100 g gulerødder eller agurk
    frokost:
    3 rugbrød med pålæg
    400 g salat ( forskellige ellers køre man træt i det smiler)
    Mellemmåltid:
    1 rugbrød med pålæg (Kylling, kalkun, hamberryg, rullepølse osv)
    1 banan eller æble
    10 g hasselnødder
    100 g gulerødder eller agurk
    Hvis jeg er på arbejde til kl. 1915 så ligger jeg et mellemmåltid ind kl. 1730 ellers får jeg lyst til alt det søde på vej hjem igen.
    Aftensmad:
    175 g kød
    400 g salat
    125 ca kartofler
    og hvis jeg kom hjem så jeg kunne lave aftensmad til omkring kl. 18 så ligger jeg et mellemmåltid ind ca kl. 2015.
    Mellemmåltid:
    1 banan eller æble
    10 g hasselnødder
    100 g gulerødder eller agurk
    JEg godt det kan være en stor omgang, at komme igang med, men det er meget vigtigt du giver dine omgivelser besked omkring hvad det er du har gang i og sig de skal støtte dig i alt hvad du foretager dig. Stille og roligt. Det er meget bedre der går noget tid så du kan tilvende dig til de nye tider og Jeg vil sku sige jeg er stolt af dig du tager denne beslutning fordi jeg kan se og mærke på mig selv når jeg lever sundt, at min livskvalitet stiger meget.
    Held og lykke med det.
    Mvh
    Christian
  12. Like
    Kongsfelt reacted to KåreS in Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh   
    Hey Modstrid
    Velkommen til debatten
    Du får desværre stukket mig nogle holdninger i skoene, som jeg ikke kan genkende....
    1. Jeg har ikke skrevet noget som helst om, som du åbenbart mener "at det ikke er nok at de taber i vægt - det er vigtigere at de er trænede og faste i kødet, hvis de skal falde i hans smag."
    Jeg skriver faktisk lige præcis det modsatte; jeg skriver at jeg er er fløjtende ligeglad med, hvad en pige vejer og at jeg ikke forstår, hvorfor de er så besatte af deres vægt. Jeg skriver også at de i stedet for nogle meningsløse tal på en vægt skal kigge sig i spejlet og vurdere deres udseende ud fra det. Og er de tilfredse, så fint...
    2. Så skriver du "... og det er åbenbart deres pligt"
    Det forstår jeg slet ikke. Jeg skriver jo lige netop: "Smid dog de åndssvage badevægte i skraldespanden, se på jer selv i spejlet... Ser det OK ud? - jamen så er det jo nok OK.
    Ser det ikke OK ud - så træn og stram op!!! :-)"
    Altså jeg skriver - og mener - at det er helt op til kvinder selv at vurdere og afgøre, hvad de vil.
    Bemærkede du overhovedet, at jeg skrev: "EDIT: Ja, og det samme gælder for mænd!"
    3. Citat: "Yderligere har han også nogle gode råd til hvad de bør undgå at tale om når de er på cafe, for ikke at virke irriterende på ham"
    Næ, jeg råder virkelig ikke nogen om, hvad de skal tale om. Jeg skriver jo lige præcis, at jeg UNDREDE mig over hvad der får kvinder til at fokusere så meget på deres vægt. jeg skrev ikke, at de irriterede mig, som du påstår. Jeg var bare ikke lige i stødet til at lytte til vægt under menstruations-snak midt i min frokost - hvilket var grunden til at jeg vurderede muligheden for at flytte bord. Jeg skulede ikke efter dem og hilste pænt på dem, da jeg gik.
    Men når nu rigtig mange kvinder har rigtig travlt med at snakke om deres vægt, også inde i et café-lokale, så er det vel - selv efter din noget strenge vurdering - i orden at have en holdning til det.
    Og lige til sidst - jeg er ikke ude i at kvinder skal rette til efter hvordan jeg vil have dem. Det er du ellers rigtig flink til at påstå.
    Men NEJ, det er ikke mit ærinde. Mit ærinde er rent faktisk bare at sætte fokus på, at ufatteligt mange kvinder er utroligt fokuserede på deres vægt og at jeg ikke forstår dette. Jeg kan ikke se formålet...
    I tillæg til det skriver jeg så, at vi mænd for vores del i hvert fald er bedøvende ligeglade med vægten. Det er vist også det, som både jeg og andre her i tråden har gjort opmærksom på!!
    Men du kan måske give en forklaring på hvorfor kvinder hænger sig sådan i deres vægt, i stedet for stikke mig sexistiske holdninger i skoene
    **
    sall
  13. Like
    Kongsfelt reacted to KåreS in Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh   
    Dette er et opråb, en provokation samt et oplæg til debat om kvinder og deres fokus på badevægtens små tal!
    For nylig sad jeg på en café og overhørte - igen - en samtale mellem nogle kvinder, der sad ved bordet ved siden af. Samtalen gik på deres vægt, som blev diskuteret i alle detaljer - morgenvægt, aftenvægt, vægt i forbindelse med menstruation, vægt under graviditet (og efter), sommerferievægt and you name it. I forlængelse af dette diskuterede de naturligvis også vægttab, træning, kure and you name some more....
    Desværre kunne jeg ikke komme til at flytte bord, da cafeen var godt fyldt. I stedet sad jeg og undrede mig. Hvad er det der får kvinder til at fokusere så meget på deres vægt - det virker helt sygeligt og tvangstanke-agtigt. Vægten står ikke skrevet i panden af jer, kvinder, så hvorfor bruger I ikke spejlet til at vurdere jeres krops udseende, i stedet for at veje jer to gange i døgnet.
    For mig som mand er vægten fuldstændig betydningsløs, når jeg vurderer en kvindes udseende. Hvad nytter det at man er stolt af at veje 55 kilo efter en kur (...jubii, jeg vejer mindre end før jeg blev gravid-agtigt), hvis der er dømt farvel-arme, mavemusklerne er slappe og ballerne hænger som guirlander nede om lårene. Så måtte samme kvinde altså efter min mening hellere træne noget vægttræning, tage ti kilo på i muskelvægt, og opnå en god kropsholdning og en veltrænet krop!!!
    Smid dog de åndssvage badevægte i skraldespanden, se på jer selv i spejlet... Ser det OK ud? - jamen så er det jo nok OK.
    Ser det ikke OK ud - så træn og stram op!!! :-)
    EDIT: Ja, og det samme gælder for mænd!
    Venlig hilsen
    Sall
  14. Downvote
    Kongsfelt reacted to mig2009 in SALT   
    Beklager hvis beskeden har "såret" nogen mine symptomer skyldes slet ikke salten. Men ødelagt krop sagde lægevagten så skal indlægges imorgen så får du fred gudderman og alle andre.
  15. Downvote
    Kongsfelt reacted to mig2009 in SALT   
    Slettet