Fame Boy

Medlemmer
 • Content count

  5,192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Posts posted by Fame Boy


 1. Der er to ting ved jump squats, der er noget knald:

  1. Du lander med ekstra belastning på knæ og hofter. Det er måske til at overse
  2. Du lander med en stang, der nemt kan crashe ned på dine nakkehvirvler

  Som jeg husker det, er det ikke fordi dit almindelige squat er på 700 kg. Kombineret med at du ikke reelt søger eksplosivitet, men nærmere styrke-udholdenhed, så virker jump squat som både overkomplicering og decideret forkert.

  Styrke-udholdenhed (hvis det da er det du leder efter) træner du bedst i helt almindelige øvelse ved højere rep-ranges. Evt med korte pause.

  Hvad "rigtige" cykelryttere gør, har ingen relevans for dig. De har andre forudsætninger, andre muligheder, andre udfordringer og er villige til at acceptere en større risiko.


 2. 17 minutter siden, Schroinx skrev:

  Når vi snakker fordøjelse og tarmflora, så er rask og syg relative begreber. Er man syg fordi at man har meget luft i maven? Fordi man er overvægtig pga forkert tarmflora? Er der folk som har lidt crons? Hvad er irriter tyktarm i det hele taget og hvor irriteret skal den være? Og hvad med foodmap og laktoseintolerance hvor folk kan blive ret opblæste? Osv osv. Så ude i den ene side tænker jeg at vi har et sundt individ med en sund, robust og varieret tarmflora der er domineret af de mere positive bakterier, mens at hen over midten er der så forskellige grader af at det ikke fungerer optimalt.
  Valium virker beroligende på folk med ADHD og også på dig og mig.

  Jeg tænker at MOLs helt egen læge, Cloudhands, er glad for at du også er her. Hvad du tænker om sygdomstilstande er ca. ligeså ligegyldigt, som hvad jeg synes og det er så tæt på nul som man kan være.

  En kugle i panden virker også beroligende.


 3. 5 minutter siden, Schroinx skrev:

  Dermed er det nærliggende at antage at der måske kan være en lignende effekt, eg reduktion i oppustethed, også selvom at man ikke lider af IT.

  Nej, det er ikke nærliggende.

  Der er en enorm forskel på at være syg og at være rask. Det svarer til at du vil tage Ritalin for at blive rolig - det gør jo folk med ADHD rolige, ikke?


 4. Enig ifht mandepoint på pres. Men så igen - efter jeg har fået familie etc går jeg ikke så meget op i at løfte ting mere. 

   

  En lille ting: eksplosive reps er noget rod. Jeg ville lave fx standard reps en dag, langsomme 5ere en anden dag og bag nakken en tredje. 

  Og så masser af øvre ryg og arme. <3


 5. En anstændig vægtløfter kan pushpresse op mod 150% af sit pres. :)

  For de fleste er der noget at hente på teknikken. Især opspændet på lats og bredden på grebet. 

  Jeg har selv været meget glad for thumbless/suicide greb, og højere reps. 

  Min erfaring er at presset kan trække en pænt høj volumen over ugen - især hvis du holder dig til 8ere og tempomanipulation. 

  Husk på at presset er endnu stædigere end bænken - måske det stædigste af de store løft. 


 6. Konkurrerer du i styrkeløft? Hvis ja, hvad er så formålet med presset?

  Hvis nej, skal du på et tidspunkt?

  Jeg har løftet til stævner i en del år, men har altid haft et langt tættere forhold til presset end bænken - jeg er muligvis den eneste styrkeløfter i verdenshistorien, der har presset over 100 og bænket under 150. :D :D


 7. 11 timer siden, DaDane skrev:

  Ja det er et godt spørgsmål - tror stadig jeg vil alting.

  Men nu er fokus styrke. Nok især bænk, squat og dødløft.

  Så er det ikke noget særlig godt program.

  "Programmet" ser ud til at være fornuftigt, hvis du gerne vil suse hele centeret rundt uden at spilde tiden fuldstændig. 

  På 6 dage ville det være oplagt at have 4 dage med squat, bænk og DL som minimum.


 8. Bulgarian - Ike Brazilian. :)

   

  Og Dane - kinder du google? ;)

  Gregers: du had brug for personlig træning med Jacob Beermann. Han kan hjælpe dig ud af den selvopfattelse (at du har en svag mænd og at der ikke er noget du kan gøre ved videre til en stærkere krop. 

  Men det kræver naturligvis at du er åben overfor at ændre på dit opfattelse af verden og hvad din rolle i den er.