Biiver

Medlemmer
  • Posts

    226
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Biiver

  1. Jeeeezus en vild squat for sådan en let mand... han skal da lære os at squatte, "når vi engang er færdige med alt det crossfit-pjat" :wink:

    Tak og det kan vi sagtens finde ud af :smile:
    Hvad siger du til at stille op til RAW-SL stævne i november, nu hvor vi er i gang! :laugh:

    Glimrende idé, min kære ven, men du må huske, at du skal have licens 3 måneder inden. Dvs. du har denne og næste uge til at søge/få licens - så kan du præcis nå det :w00t:

  2. Jeg fandt et par videoer, dog kun én med konventionel dl hvor det var til at se og resten med sumo.

    På videoen med konv. fra dec 09 ser teknikken rimelig skidt ud - en spøjs bane på stangen primært og for lav startposition med hoften.

    Der mangler noget smidighed i bagkæden, tror jeg,

    Sumo ser til gengæld meget pænere ud.

    Følger dig, men synes man skal holde konkurrenceløft og træningsløft for begyndere adskilt omend det selvfølgelig skaber problemer, hvis fx en instruktionsvideo ikke er korrekte. Her er sidste tunge konventionelle løft, jeg lavede, men man skal huske at det er SL-stil med fokus på kg rykket uden foruroligende skadespotentiale - ikke hvor pænt det er:

    Når det er sagt vil jeg sætte pris på at vi holder os til topic. Kommentarer til mine andre videoer, teknik og forslag til forbedring af samme, modtages med glæde via PM til mig :wink:

  3. Ok Biiver.

    Lige en sidste stikpille ;-)

    God kropsholdning under et løft er ikke noget, der skal forceres eller virke unaturligt. Det ser for mig oprigtigt ud, som om at du bør kigge egen teknik og forberedelse igennem.

    For mig at se ligner manglen på teknisk kyndighed i videoen nemlig ikke mangel på "koncentration". No offence, naturligvis (:

    Helt iorden - sålænge det er konstruktivt, er det super :4thumbup:

    Jeg tager det absolut ikke skidt op - er derimod taknemmelig for din feedback. Hvad vi må kunne være enige om er, at teknikken bør være 100% korrekt i instruktionsvideoer, hvilket må være essensen ift. topic :smile:

  4. Biiver, hvorfor gå så meget op i instruktionsvideoens format?

    Hvis du finder det naturligt at snakke om træning, som de fleste trænere gør det, så er det bare at snakke frit fra hjertet med en grov disposition i hånden.

    Så er det lige meget om videoen bliver lang eller kort. Som nybegynder er det bedre at få adresseret alle spørgsmål man evt. måtte have for at eliminere alt gætværk.

    Start-stop-cut tilgangen i en instruktionsvideo er med andre ord irriterende og forvirrende. Tænd blot kameraret og gå i gang og lad være med at bekymre dig om scener og format.

    Du skal bare snakke, vise og gøre ved!

    Derudover bør du have en dummy til at illustrere teknikken mens du forklarer og peger. Det vil gøre det lettere for begge parter.

    Det er et selvfølgelig meget subjektivt. Personligt er jeg lidt træt at de mange ellers gode instruktionsvideoer, hvor der så lige kører en støvsuger i baggrunden eller store dele af videoen er ”øøøh”. Derfor vil jeg gerne forsøge at gøre det mere skarpt om end jeg godt kan se dine pointer omkring den mere naturlige snak. Denne video er også lavet uden manuskript, men blot med grov disposition omkring punkter, så det er et spørgsmål om tilgang. Og mht. at eliminere spørgsmål er vi egentlig enige om end jeg gerne vil dele det op i sværhedsgrader. Havde dog eksempelvis også filmet omkring greb (oh, mix, lås) og arme (holde dem strakt), men det blev af uransagelige årsager sløret.

    Tanken omkring dummy har jeg overvejet og vil ikke afvise, at jeg vil gøre brug af det fremover eller at det eventuelt bliver en kombination.

    I øvrigt rigtigt gode input, Athlete X!

  5. Først og fremmest vil jeg gerne takke jer allesammen for at give feedback. Videoen er lavet eftersom jeg havde lidt ektra tid, men da det er første gang, har mange ting været helt nyt for mig og derfor sætter jeg virkeligt pris på jeres konstruktive kritik :)

    Alle forslag bliver skrevet ned, så eventuelle fremtidige videoer forhåbenligt kan blive endnu bedre.

    Jeg synes, at der er kommet rigtig mange gode pointer :4thumbup:

    Jeg synes du skal starte med at vise en korrekt dødløft

    med forskellig fokus områder til hver position, vist korrekt og vist forkert. overskrift til hver position.

    Alternativ og løsninger til de forskellig problemstilling kunne også være et godt bud på en forbedring. F.eks. kort hams = udstræk, rack pulls. Jeg har et par fikse tricks til at lære folk tingende når det neurale ikke spiller.

    Det er nogle gode betragtninger. Jeg har selv haft nogle af de samme overvejer, men jeg synes dine forslag giver god mening.

    Jeg ville starte med at lave en helt basisvideo for at få en idé om filmning, redigering osv., så måtte udelade noget for at holde længden (nogenlunde) nede. Men der er utroligt mange punkter, som kan uddybes meget mere. Der er rigeligt at tage fat i.

    Bemærk din udgangsposition. Din startposition er ikke helt god og det lader til at du har en række holdningsmæssige svagheder (med andre ord en manglende fysisk forberedelse).

    Det må jeg - desværre - give dig helt ret i. Jeg har - igen desværre - ikke være perfektionistisk nok i indspilningen af denne testvideo. Hvis jeg vælger at lave flere, er jeg helt enig med jer i at teknikken bør være 100% korrekte, så folk ikke er det mindste i tvivl omkring rigtigt vs. forkert.
    Hatten af for at du gerne vil udbrede kendskabet til denne fantastiske øvelse. jeg vil selv som lærer aldrig starte med at fortælle og vise mine elever de ting der kan gå galt ved en øvelse/opgave. Der i mod vil jeg gå direkte til, at vise det på den korrekte måde. Syntes selv Rippetoes video som jeg linker til er god, har set den mange gange.
    Tak for input og linket. Det er nogle gode pædagogiske ideer.

    Jeg vil starte med at ekko'e RuneB at jeg synes det er et fint initiativ, at det er en god præsentation og hjælpsom grafik-assistance.

    Ift videoens ombygning må jeg igen erklære mig enig i RuneB's kommentar.

    Beskriv det korrekte dødløft fra startposition, løftets faser (typisk deles det i over/under knæet), afslutning og negativ fasen.

    Beskriv derefter typiske fejl og hvordan de rettes.

    Din visning af den korrekte position virker ikke særlig overbevisende på mig, især med ryggens position er der markant runding, dog selvfølgelig ikke så voldsomt som når du viser den dårlige teknik.

    For sjov kunne jeg godt tænke mig at se dig i en video med et reelt træningsløft, for selvom du burde kunne komme i den rette position uanset kg, så håber jeg ikke det er sådan du løfter når det er tungt. :smile:

    Tak for input, MP. Jeg er glad for jeres feedback og er ganske enig i jeres betragtninger, som vil forbedre videoen.

    Og igen enig den korrekte visning bør selvfølgelig være 100% korrekt, hvorfor det selvfølgelig er beklageligt, at jeg ikke har været mere ambitiøs med denne test.

    OT: Som Essensen påpeger, er der en god håndfuld videoer med min træning på youtube. Du skal være velkommen til at kigge (og kommentere hellere i PM end her i tråden for spam).

    I en instruktionsvideo, skal løftet være 110% korrekt. Dvs. hellere en let svajet ryg end en let krum ryg.

    For en begynder vil det være svært at skelne imellem om det er ok med lidt krum ryg eller ej, udfra instruktions videon.

    Fin pointe og det kan jeg selvfølgelig kun erklære mig enig i.

    Jeg forudser en strålende fremtid på træningsinstruktions-video markedet eller youtube. Rigtig god video! Bliv endelig ved med det! :4thumbup:

    De tekniske detaljer ved jeg ikke noget om, men jeg er dog enig i at det vil være meget bedre at starte med at vise korrekt udførelse og derefter vise fejlene.

    Det er jeg glad for at du siger og tak for input. Men som de andre påpeger, er der nogle startproblemer og en længere række elementer, jeg gerne vil forbedre først. Derfor lavede jeg denne test.

    Jeg ville foretrække at en nybegynder først får den nødvendige mobilitet før denne dødløfter.

    Et hårdt svej, som nedstående billede vil fra min side være et krav og løfteren vil med sådan et svej have større chance for at bibeholde en god kropsholdning i takt med at stangen bliver tungere.

    Hvis du er interesseret i at fortsætte Biiver vil jeg først og fremmest råde dig til at forbedre egen teknik og viden omkring løftet og dernæst kunne det være interessant hvis du lavede en video hvori du adresserede relationen mellem mobilitet og god kropsholdning i et løft.

    Det er jeg enig i, men min umiddelbare hensigt var, at man må sortere i det man fortæller. Videoen er allerede på grænsen til at være for lang, men mobilitet er sammen med en lang række andre punkter helt klart noget, som kan uddybes i flere videoer.

    Jeg er også enig i din sidste kommentar det skal selvfølgelig være perfekt i en sådan video. Og samtidigt er der, som du påpeger, mange relationer og elementer, som kan adresseres i eventuelle videoer.

    Jeg er enig med de andre omkring opbygningen. Den skal selvfølgelig starte med et korrekt løft, forklaret i detaljer. (Dit 'korrekte' løft ser bare ikke særlig korrekt ud, og det vil være svært for en begynder at forstå, hvor meget man må runde ryggen...).

    I opbygningen bruger du forholdsvist lang tid på at forklare og vende tilbage til fejlene, som hele tiden får deres eget 'afsnit'. Jeg synes, du skulle bruge tiden på at forklare det rigtige løft i små detaljer og så komme ind på fejlene løbende undervejs.

    Jeg ved ikke, hvad dit direkte formål med videoen er, men som en tilfældig youtube-video, man falder over efter en søgning, er den alt for lang. Der er ikke materiale nok til mere end 2-3 minutter. I en face to face situation er det fint nok at stå og sige overflødige small talk kommentarer og gentage sine pointer, mens man svajer lidt frem og tilbage, men på en video gør det, at folk klikker videre. Med mindre de har betalt 5000 kr. for boxsættet og får et certifikat og en titel for at se det. Det kunne du jo så overveje...

    Mange tak, Sina. Det er nogle brugbare ting, du påpeger.

    I første omgang var dette blot en test, hvorfor jeg heller ikke har finpudset den 100%. Der er som tråden også viser adskillige ting at tage optimere.

    i forhold til begynder er det jeg savner mest at teknik siden bliver brugt mere...

    hvorfor den ikke bliver brugt kan man så diskuttere... er vi konstruktiv nok i vores kritik....

    Hvad tænker du konkret på mht. teknik? Min umiddelbare tanke var at give nybegynder nogle få, men enkle værktøjer og pointers at hhv. bruge og være opmærksom på fx at træde igennem gulvet.

    Igen skal det huskes, at videoen skal holdes kortest mulig og at man må afgrænse området til en del af løftet. Derfra kan flere videoer mv. selvfølgelig uddybe essentielle dele af løftet. Ligesom der selvfølgelig skal tages højde for om videoen er henvendt nybegyndere, øvede eller meget erfarne (ældre MOL'ere fx)

    Fortsæt endeligt med at komme med alle jeres fantastiske inputs, ideer, forslag, kommentarer mv. Det hjælper altsammen til at optimere eventuelle fremtidige videoer :smile:

  6. Hej allesammen!

    Jeg har ferie fra studiet og har derfor haft lidt ekstra tid på det sidste. Så kan man bruge tiden på nogle andre ting - jeg har begivet mig ud i en basis instruktionsvideo omkring konventionel dødløft. Det betyder selvfølgelig at den primært er henvendt til nybegyndere.

    Kom gerne med kommentarer (ris som ros), ideer og andet. Jeg tager imod alt :)

    Så hvad synes I?

    http://www.youtube.com/watch?v=hpvCD9HrKBw

  7. I dag har jeg været til 1 times Zumba dans. Der var mange søde fyre :wub: Fantastisk træning! Jeg bliver aldrig så stærk som DBM....

    P.s. Jeg har en kæreste, der hedder Karsten. Vi er meget lykkelige.

    Jeg vidste det! De lange slanke fitnessmuskler, du har, kan umuligt komme fra tung styrketræning. Hvad synes du om ZumbaTM? Kan du godt lide frugt?

    Karsten...er det ham, du snakkede om i mandags, da du talte om hård dominans?

  8. Stævne d. 17.10.2009

    SM 2009

    Antal træninger i 2009: 193

    Generel kommentar: Jeg har som sagt været i Paris hele ugen, hvor jeg har gået en del samt trænet et par gange. Det er gået næsten helt efter planen, så følte mig fint tilpas, da jeg vågnede imorges. Kroppen var klar og frisk, hvilket afspejles godt i resultatet - som jeg iøvrigt er godt tilfreds med.

    BB Squat

    1. forsøg: 225 kg - godkendt PR + 10 kg

    2. forsøg: 235 kg - godkendt PR + 20 kg

    3. forsøg: 242,5 kg - godkendt PR + 27,5 kg

    *Det var en fin omgang. Intet var rigtig all-out, men min udgang var noget ustabil.

    BB Bench

    1. forsøg 125 kg - godkendt PR + 10 kg

    2. forsøg 130 kg - godkendt PR + 15 kg

    3. forsøg 135 kg - godkendt PR + 20 kg

    *Føler alt for meget på den, når jeg sænker den og falder sammen, men ellers er jeg fint tilfreds.

    BB Sumo Deadlift

    1. forsøg 210 kg - godkendt

    2. forsøg 225 kg - godkendt

    3. forsøg 240 kg - godkendt PR + 10 kg (og 2,5 kg all-time)

    *Små to måneder tog det, at blive stærkere i sumo end kv - selvfølgelig med udstyr, men det er en væsentligt bedre fornemmelse i kroppen efter et stævne. Skal stadig arbejde med balancen samt hip-drive

    Total: 617,5 kg - PR + 57,5 kg

    Point: 437.993 - PR + 34.009

    Placering: 1

    Indvejning: 75,5 kg (gik bevidst i 82,5)

  9. Træning d. 24.8.2009

    Pres

    Antal træninger i 2009: 155

    Generel kommentar: Idag havde jeg første dag på CBS, hvor introugen til BA i Interkulturel Markedskommunikation startede. Det er en linje delt på kommunikation, marketing og fremmedsprog (tysk). Vi var vidst omkring 30 på holdet idag, hvoraf 5 var drenge - optimalt :hihi:

    Efter dagens utallige navnelege mv., skulle jeg selvfølgelig træne eftersom jeg forsøger, at komme igang igen efter sidste uges sygdom.

    BB Incline Bench m. pause

    10 x 20 kg

    8 x 50 kg

    3 x 65 kg

    3 x 75 kg - PR + 5 kg

    3 x 80 kg - PR + 5 kg

    6 x 75 kg

    6 x 75 kg

    8 x 65 kg

    8 x 65 kg

    15 x 50 kg

    DB Bench

    5 x 36 kg

    5 x 36 kg

    5 x 36 kg

    5 x 36 kg

    Freemotion Shoulder Press

    10 x 60 kg

    10 x 60 kg

    10 x 60 kg

    10 x 60 kg

    BB CG Bench 8cm board

    10 x 60 kg

    5 x 75 kg

    6 x 75 kg

    6 x 75 kg + 4 x 60 kg

    DB Lateral Raise

    12 x 12 kg

    10 x 14 kg

    10 x 14 kg

    10 x 14 kg

    ss:

    EZ French Press

    8 x 30 kg

    8 x 30 kg

    8 x 30 kg

    8 x 30 kg

    Derefter en lille smule ekstra til skulderen med fokus på stabilitet og udholdenhed :)

  10. Træning d. 23.8.2009

    Løb

    Antal træninger i 2009: 154

    Generel kommentar: Blev tidligt færdig med kampen i Brøndby, så var hjemme lidt før kl. 19. Fik lyst til at løbe en tur, så det måtte selvfølgelig efterleves.

    Jeg løb afsted kl. 19:45 med ideen om, at jeg skulle se Onside kl. 20, men var først hjemme 23:15 :D

    På vejen mødte jeg nemlig en håndfuld venner, der var på bar, så jeg satte mig ind på baren i løbetøj og hyggede med dem inden jeg valgte at løbe hjem igen :´)

    Tid: 22 min 12 sek

    Distance: 4 km

    Km/t: 10,81 km/t

    Gns.puls: 171

    Maxpuls: 193

    Slutpuls: 176

    Kcal: 224

    Tid: 21 min 13 sek

    Distance: 4 km

    Km/t: 11,31 km/t

    Gns.puls: 174

    Maxpuls: 202

    Slutpuls: 197

    Kcal: 220

  11. Træning d. 21.8.2009

    Fullbody

    Antal træninger i 2009: 153

    Generel kommentar: Så blev jeg endelig nogenlunde frisk igen. Har ligget i sengen siden søndag aften - ikke en udpræget fornøjelse. Alt var tungt og hårdt idag - havde meget ondt af mig selv, men mødte Poul Hansen med dame, hvilket reddede lidt af humøret!

    BB Sumo Deadlift

    5 x 60 kg

    5 x 60 kg

    5 x 100 kg

    5 x 130 kg

    5 x 130 kg

    5 x 130 kg

    5 x 130 kg

    5 x 130 kg

    10 x 100 kg

    BB Bench m. pause

    10 x 20 kg

    10 x 50 kg

    5 x 70 kg

    5 x 80 kg

    5 x 80 kg

    5 x 80 kg

    5 x 80 kg

    5 x 80 kg

    12 x 70 kg

    Pullup

    10 x BW

    8 x BW

    10 x BW

    BB CG Bench

    10 x 70 kg

    10 x 70 kg

    10 x 70 kg

    10 x 70 kg

    BB Squat

    10 x 20 kg

    8 x 50 kg

    5 x 80 kg

    5 x 110 kg

    5 x 120 kg

    5 x 120 kg

    5 x 120 kg

    5 x 120 kg

    Så burde jeg have lavet romanian deadlift, lateral raise, crunch/plank, guns mv., men det hverken gad eller orkede jeg :-$

  12. Træning d. 15.8.2009

    3. runde af Divisionsturneringen

    Antal træninger i 2009: 152

    Generel kommentar: Det var første gang, jeg skulle prøve sumo dødløft med dommer på, så lagde let ud. Det gik egentlig ganske godt og der er stadig plads til forbedring af teknikken.

    Når jeg får kørt min lidt løse dragt en smule mere flad, syer jeg stropperne ind :thumpup:

    Deadlift

    1. forsøg 200 kg - Godkendt 3-0

    2. forsøg 220 kg - Godkendt 3-0

    3. forsøg 230 kg - Godkendt 2-1

    Er ganske tilfreds med min sumo-debut - det skal nok blive godt. Jeg skal blive bedre til at åbne i hoften og trykke i benene samt holde luften inde. Det kommer med tiden :)

    Derefter tilbage i TSK, hvor jeg kørte noget let sumo dødløft fra klods, squat, row og pullup/chinup :hihi:

  13. Corneseren-->Ja, jeg er her. Er du her? Og hvem er du?

    Træning d. 14.8.2009

    Pressedag

    Antal træninger i 2009: 151

    Generel kommentar: Da denne uge er blevet noget rodet træningsmæssigt, tog jeg bare en fri dag med pres efter lyst :lol:

    Der var mega BB og god stemning i The Gym, så alle var glade, heppede og støttede :dance:

    BB Bench m. pause

    10 x 20 kg

    10 x 50 kg

    5 x 70 kg

    5 x 85 kg

    5 x 85 kg

    5 x 85 kg

    5 x 85 kg

    5 x 85 kg

    Eccentrisk

    1 x 110 kg (5sek)

    1 x 110 kg (8sek)

    1 x 110 kg (8sek)

    *Det var en ganske overkommelig omgang. Kunne nok have kørt de 5x5 på 90 kg også :)

    BB Incline Bench

    12 x 50 kg

    12 x 65 kg

    12 x 65 kg

    12 x 65 kg

    *Det var maximal BB! En lille bitte smule force på nr. 12 i de sidste to sæt, men det var okay. Iøvrigt er min sidst testede 3RM i incline på 70 kg :hihi:

    BB Military

    6 x 50 kg

    6 x 50 kg

    6 x 50 kg

    6 x 50 kg

    DB Lateral Raise

    10 x 12 kg

    10 x 12 kg

    10 x 12 kg

    10 x 12 kg

    Dips vs. dobbelt rød elastik

    8 x BW

    8 x BW

    8 x BW

    8 x BW

    DB Triceps Roll Press

    10 x 14 kg

    10 x 14 kg

    10 x 14 kg

    10 x 14 kg

    Powerwalk

    20 minutter

  14. Træning d. 13.8.2009

    Deload til liga

    Antal træninger i 2009: 150

    Generel kommentar: Eftersom jeg skal dødløfte på lørdag, udskyder jeg den tunge træning. Regner med at blaste et par hjælpeøvelser efter ligaen og så kunne jeg jo nøjes med at holde kroppen lidt igang idag. Dog stadig lidt øm i inder- og baglår :?

    BB Squat

    10 x 20 kg

    6 x 50 kg

    4 x 80 kg

    4 x 80 kg

    4 x 80 kg

    4 x 80 kg

    BB Sumo Deadlift

    4 x 60 kg

    4 x 100 kg

    4 x 100 kg

    4 x 100 kg

    4 x 100 kg

    Pullup/Chinup

    3 x BW

    3 x BW

    3 x BW

    3 x BW

    DB Row

    6 x 32 kg

    6 x 32 kg

    6 x 32 kg

    ss:

    DB Rear Lateral

    10 x 7 kg

    10 x 7 kg

    10 x 7 kg

    ss:

    DB Curl

    10 x 10 kg

    10 x 10 kg

    10 x 10 kg

    Hyperextension

    10 x BW

    10 x BW

    ss:

    Standing Calf-Raise

    10 x 100 kg

    10 x 100 kg

    Crosstrainer

    15 minutter

  15. Træning d. 12.8.2009

    WSB-inspireret 2-split

    Uge 7/9 - Dag 2/4

    Antal træninger i 2009: 149

    Generel kommentar: Dagen omgang foregik i HSF, hvor Louies havde inviteret mig på en omgang trøjebænk. Det var en hård, men hyggelig omgang i Rødovre, hvor alle er meget hjælpsomme :thumpup:

    Det blev til et par okay løft, men helt i vinkel er det dog stadig ikke.

    ME BB Bench

    10 x 20 kg

    8 x 60 kg

    5 x 80 kg

    3 x 90 kg

    Titan Super Katana S/S 42 (første gang jeg prøver den)

    3 x 110 kg (12cm klods) - trøjen sad alt for langt fremme på skuldrene

    2 x 120 kg (8cm klods)

    2 x 130 kg (4cm klods)

    1 x 130 kg (2cm klods)

    1 x 130 kg (2cm klods)

    1 x 130 kg (2cm klods)

    1 x 130 kg (2cm klods)

    *Egentlig en ganske okay omgang idag. Var dog meget ustabil på bænken, så hvert sæt var forskelligt, men alle sættene blev presset op på trods af problemerne, så det tyder fint.

    BB CG Bench

    5 x 80 kg

    5 x 80 kg

    5 x 80 kg

    5 x 80 kg

    Cable Rope Pushdown

    12 x 15 kg

    12 x 15 kg

    12 x 15 kg

    BB Military

    10 x 40 kg

    10 x 40 kg

    10 x 40 kg

    DB Lateral Raise

    12 x 8 kg

    12 x 8 kg

    12 x 8 kg

    12 x 8 kg

    DB Flyes

    12 x 12 kg

    12 x 12 kg

    12 x 12 kg

    Derefter en masse hyggesnak inden jeg hoppede i bad og tog over til en ven, der stod for ugens madlavningen i hans madgruppe :lol:

  16. Han lovede mig at der var gær- og hvedefrit brød til rådighed imorgen. Jeg laver en scene af episke proportioner hvis ikke jeg får mit brød.

    :laugh:

    Det glæder jeg mig til at høre resultatet af!

    Biiver: Jeps :laugh: hvad skete der for hende der der gloede ved indgangen?
    Hun blev fyldt af imponade, da hun så 2xBB komme gående i Føtex! Hun var derfor - selvfølgelig - nødsaget til at vende sig og nyde synet endnu engang :w00t:
  17. Træning d. 11.8.2009

    Hjælpeøvelser

    Antal træninger i 2009: 148

    Generel kommentar: Nåede ikke hjælpeøvelserne igår, så dem måtte jeg lige tage idag. Ganske fin og hyggelig omgang med Smeden :)

    BB Row

    10 x 50 kg

    5 x 70 kg

    5 x 90 kg

    5 x 90 kg

    5 x 90 kg

    5 x 90 kg

    5 x 90 kg

    15 x 70 kg

    15 x 70 kg

    15 x 70 kg

    Pullup/Chinup

    10 x BW

    10 x BW

    10 x BW

    10 x BW

    Cable Rear Lateral

    10 x 10 kg

    10 x 15 kg

    10 x 15 kg

    10 x 15 kg

    Glute Ham Raise

    3 x eccentrisk

    3 x BW

    3 x BW

    EZ Curl

    10 x 30 kg

    10 x 30 kg

    10 x 30 kg

    10 x 30 kg

    Seated Cable Hammer Curl

    10 x 30 kg

    6 x 40 kg

    6 x 40 kg

    6 x 40 kg

    Derefter lidt hoftebøjer, lyske og udstrækning - og i Føtex med Smeden, hvor jeg misbrugte mit dankort :lol:

  18. Træning d. 10.8.2009

    WSB-inspireret 2-split

    Uge 7/9 - Dag 1/4

    Antal træninger i 2009: 147

    Generel kommentar: Efter kampen tog vi på bar, så var først hjemme kl. 03 i nat, hvorfor jeg var noget ramt, da jeg vågnede imorges, men der skulle selvfølgelig trænes. Iøvrigt er jeg noget øm i højre triceps, da jeg blev ramt på armen under opvarmningen af en bold :^o

    Har besluttet mig for at indføre lidt mere volumen på de tunge dage, så forsøger at kombinere WSB med noget højere volumen ala Sheiko.

    I de næste uger bliver de tunge dage kørt således:

    5x5 ~ 75%

    Ny 3RM

    6x5 ~ 75%

    Ny 3RM

    7x5 ~ 75%

    Derefter tungere vægt på repetionsdagene, hvis det fungerer.

    ME BB Squat

    10 x 20 kg

    8 x 60 kg

    5 x 100 kg

    5 x 120 kg

    5 x 135 kg

    5 x 135 kg

    5 x 135 kg

    5 x 135 kg

    5 x 135 kg

    Reverse band

    3 x 150 kg

    3 x 150 kg

    3 x 150 kg

    DB Bench

    8 x 32 kg

    8 x 36 kg

    8 x 36 kg

    8 x 36 kg

    8 x 36 kg

    DE BB Sumo Deadlift

    3 x 60 kg

    3 x 100 kg

    3 x 120 kg

    3 x 120 kg

    3 x 120 kg

    BB CG Bench

    8 x 60 kg

    8 x 75 kg

    8 x 75 kg

    8 x 75 kg

    Plank

    30 sek x 25 kg

    30 sek x 40 kg

    30 sek x 40 kg

    ss:

    DB Side Bend

    8 x 34 kg

    6 x 36 kg

    6 x 36 kg

    Derefter lidt udstrækning og i bad. Okay omgang under omstændighederne. Sender mine squat- og dødløftdragter tilbage for at få dem i en større størrelse. Satster på teknik i udstyr og så må jeg få mig noget strammere, når det er slidt ud og syet i stykker :mrgreen:

    Imorgen står den på hjælpeøvelser og så regner jeg med at tage i HSF på onsdag for at træne trøjebænk med Louies!