Christian B

Medlemmer
 • Posts

  5,850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Posts posted by Christian B

 1. Gad vide om alle kan lærer det. Mit blodsukker fungerer sådan at jeg er ved at slå både kone og kollegare ihjel hvis vi har krydset min spisetid med et par timer.

  Det gjorde mit også, det er befriende ikke at ligge under for det mere. Det er jo bare hjernen der spiller dig et puds. Jeg kan også blive meget sulten, men når man har nappet 72 timer med lethed, så er tre timers udskudt aftensmad pludselig bare at trække på smilebåndet over.

 2. Christian B, er det så spise dag i dag eller trækker du den længere?! Hvordan har du det efter 3 dage uden Kcal?

  Jeg spiste efter 72 timer, følte jeg kunne fortsætte længe endnu, var fokuseret og balanceret, følte ingen sult de sidste 48 timer.

  Men for pokker jeg har haft en vild appetit denne uge, næste gang jeg gør det skal ugen efter planlægges, så jeg kører 20/4 i dagene efter for ikke at overkompensere

 3. Jeg ville klart faste fuldstændigt på de to dage, ikke det der pjat med 500kcal som mange anbefaler, det fucker med din psyke og river dig ud af ketosen. Jeg kører bryst, skuldre og tris i hjemmegymmet lige nu og har ikke spist endnu. Overvejer at snuppe tre døgn da jeg lige har læst en artikel om de overvældende positive effekter det har på immunforsvaret.

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/10878625/Fasting-for-three-days-can-regenerate-entire-immune-system-study-finds.html

  Edit: billedet er selvf med pump, super beslysnig, filter, the works ha ha;)

 4. Jeg spiser mellem 15.30-19.30. Ikke religiøst, kan sagtens lave undtagelser hvis det passer socialt, var også blevet lige vel hulkindet for nylig, så der røg også lidt ekstra ind udenfor vinduet. Men i bund og grund passer 15.30-19.30 rigtig godt til mig.

  Jeg træner cardio om morgenen og bb om aftenen.

  Maden er oftest paneret kyllingebryst på rugbrød, med remoulade og dampet rødspætte, på rugbrød, med mayonaise, er også en sucker for Daim.

 5. lig mærke til at :

  1. Han har trænet 1 år

  2. ikke er nævneværdig muskuløs, nærmere tynd

  3. Start og acceleration er elendigt i forhold til hans top fart

  Hvad er din vurdering af potentialet hvis han øver eksplosion og får lidt bøf på de næste år?

  Edit: jeg snakker som jeg har forstand til, men kan sprintere ikke normalt skære et sek af deres 100 m tid på ti år?

 6. Forståeligt nok.

  Hvorfor han aldrig fik stillet op, vil jeg lade være op til ham at fortælle, hvis han overhovedet kigger med her.

  Jeg ved bare at han pt. er ret lykkelig og har det godt, og det er vel det, som der tæller i det store billede.

  Selvfølgelig! Og jeg stiller hverken spørgsmåltegn ved hans dedikation eller elitære genetiske udgangspunkt. Syns bare det er røvnederen at hatersne fik ret
 7. David lyttede skam fint til andre. Jeg ved han har søgt råd hos flere herinde fra, i tidernes morgen. Så det er ikke helt så sort/hvidt som du fremstiller det Christian.

  Derudover har han udviklet sig ret meget på den menneskelige side, siden han var aktiv herinde. Så jeg tror ikke du skal være bekymret for hans lillebror.

  Jeg er primært også bare gnaven over at have bakket ham op og forsvaret ham og så fordamper han pludselig uden at i det mindste at prøve. Havde han postet en video hvor han løb 100m alt hvad han kunne ville det sikkert være imponerende uanset hvad- og det syntes jeg han skyldte efter sine udmeldinger.

 8. Han vidste alt om alt, og ingen andre ku komme med bidrag uden at blive latterliggjort- og aldrig blev det til noget. Hvis Davids bror er et talent er det da synd at en så dogmatisk fantast står for hans træning