tewic

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tewic

  1. Kom og prøv kræfter med styrkeløft!

    Kunne du tænke dig at blive stærkere, så kom til åbent hus i Hvidovre Styrkeløft Forening tirsdag d. 5. april kl 17-19 hvor du kan prøve kræfter med styrkeløft.

    Der vil være en træner tilstede til at instruere og svare på eventuelle spørgsmål.

    Alle, uanset alder, vægt og køn, er velkomne!

    Hvis du vil vide mere om klubben, se vores hjemmeside http://www.hvidovrestyrke.dk

    Derudover er vi også aktive på Facebook og Instagram hvor du kan se hvad vi laver i jernkælderen:
    - https://www.facebook.com/HvidovreStyrke/
    - https://www.instagram.com/hvidovre.styrkeloeft.forening/

    Sådan finder du klubben
    Vores klublokaler er i kælderen i Rebæk Søpark Butikscenter overfor Rødovre Station – Hvidovre siden. Fra Rødovre station finder man vores lokaler således:  Gå under tunnelen så du kommer over på den side af stationen hvor indkøbscenteret er. Gå ind i centeret og gå ned af den vindeltrappe der er få meter efter Lidl butikken, så du kommer ned til kælderen. Åben døren og gå til højre på afsatsen. Efter ca. 20 meter er der en dør på højre hånd, hvor det fremgår vi hører til. Man gå ind, og bliver mødt af en længere gang. på højre side for enden af denne gang finder du vores trænings lokaler.

  2. En anden ting der har krydset mig er self den kost der skal spises, har kigget en del rundt på de forskellige artikler som GetBig.dk har.

    En ting som jeg faldt over var bulking.

    Dog virker det til at alle disse artikler er rettet imod folk som styrketræner meget, og ikke helt så meget til folk som mig som kun vil træne moderat.

    Dog kunne jeg godt trænge til at tage en 4-5kg.

    Har haft et kig på flg. artikler:

    Daglig madplan, samt liste over hvad man skal spise når man træner

    Morgenmad til spo...

    Kulhydrater før og...

    Mad / Shake opskrifter

    Spis dig stor og stærk

    Sunde næringsmidler

    Kan se i flere af dem er der inkluderet opskrifter med protein pulver, høre både folk som roser det til skyerne, og andre som stædigt holder ved de naturlige madvare. (Det skal lige nævnes jeg har problemer med at tage på i vægt, så er godt hvis jeg kunne få et lille boost)

    Har tænkt på at ændre kostvaner over til noget der ligger tættere på artiklen om "Daglig madplan, samt liste over hvad man skal spise når man træner" og så evt. de tre dage om ugen jeg vil løbe/træne snuppe denne morgenmad.

  3. Der står bare 3km om dagen for uge 1. Ikke i flere detaljer.

    Overvejer at få købt nogle løbesko (har nogle kondisko, men de er gamle, og godt slidte og faktisk ikke så fantastiske igen)

    Men har ingen anelse om hvilket prislege nogle gode sko ligger i, og hvad jeg fokusere på... evt nogle der kan anbefale nogle sko, designet er fuldstændig ligegyldigt, de skal bare være komfortable og støtte godt når jeg skal ud og løbe (bruger størrelse 45-46). Behøver ikke være de vilde "high-tech" sko, bare så længe det er nogle gode sko så er jeg tilfreds (vil ikke ud og give over 1000kr for et par)

  4. Da jeg ikke er så meget inde i hvordan træningsprogrammer virker osv, vil jeg da lige få taget chance til at få et par spørgsmål besvaret.

    Gør det meget for programmet at jeg udelader svømnings delen? (har ikke umiddelbart let adgang til en svømmehal uden at det vil tage en forfærdelig lang tid med transport i bus)

    under styrketrænings delen står der f.eks. for uge 1: 4x15 push-ups; 4x20 sit-ups; 3x3 pull-ups til: Mandag, Onsdag, og Fredag

    Skal der så bare tages 15 push-ups, 20 sit-ups, 3 pull-ups, 15 push-ups, 20 sit-ups, 3 pull-ups, 15 push-ups, 20 sit-ups, 3 pull-ups, 15 push-ups, 20 sit-ups til hver dag? (nogen bestemt rækkefølge man burde tage)

    Skal det tages i et stræk, eller evt en 30 sec hvilepause. Løb, skal det tages i et stræk (er vel nok muligt, men tror mine ben vil være døde hvis jeg ikke tager og går en smule af turen).

  5. Hej

    Jeg er interesseret i at få en bedre kondi, og har derfor kigget rundt på dette site, dog virker det svært at bestemme sig for hvilke programmer der ville være bedst til netop mig.

    Mit mål er at forbedre mit overblik og klarhed i hovedet, har førhen haft god succes med det vha. motion. Det er primært for at gøre skolen lidt nemmere at klare, men også da jeg er semi-professionel computerspiller, så det kræver gode reflekser og at man kan tænke hurtigt/klare stress og generelt tage det rigtige valg i en presset situation. Så det er vel noget med at få en god kondi, og evt. skifte kost vaner til det der er bedre.

    Jeg er dog i tvivl om hvilken træning jeg burde tage for netop at opnå dette mål. Har primært kigget på disse to programmer:

    Et styrkeprogram til alle

    Begynder løbe program

    Begge nogle programmer virker overskuelige tidsmæssigt. Dog er de måske for nemme, eller ikke opfylder netop de træningsbehov jeg har.

    Jeg er ikke interesseret i at skal ud og købe en masse udstyr, eller render i motionscenter (derfor noget der skal kunne gøres hjemme og med hvad man nu ellers har omkring sig). Dog er jeg villig til at smide en 500kr efter diverse udstyr som kunne være nødvendigt (f.eks. håndvægte).

    Har en powerball som jeg bruger en 10 minutter om dagen for at styrke håndled og undgå eventuel RSI.

    Jeg har også overvejet et skift i madvaner, er der evt. hints man burde følge.

    Er der nogle programmer i kan anbefale til netop mine behov? Og evt. nogle links til information om hvilken mad jeg burde holde mig til, og fra.

    Måske er det nødvendigt om lidt information om mig før i kan vurdere hvad der er optimalt:

    18år – mager (185cm og 64kg) – min nuværende form er forholdsvis ringe, dog har jeg nemt ved at komme hurtigt i en ok form ved stabil træning.

    Madvanerne er temmelig blandet, spiser normalt cornflakes/yoghurt/guldkorn til morgen, rugbrødsmadder med ost/leverposteg/pålægschokolade til middag og evt. også til eftermiddag. Aftensmaden er meget blandet, oftest typisk dansk mad (kartofler, grønsager, sovs og kød). Hist og her sniger der sig fastfood ind og ting som frysepommefrittes der kommer i ovenen osv. Drikker primært vand.

    Håber der er noget hjælp at hente, på forhånd tak!