#PP

Medlemmer
 • Content count

  4,752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

#PP last won the day on July 14 2015

#PP had the most liked content!

About #PP

 • Rank
  Drama Hottie
 • Birthday January 7

Contact Methods

 • MSN
  http://flereafrikaneretildanmark.dk
 • Website URL
  http://www.grumpycats.com/

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  København
 • Interesser
  BB (snacks)

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Udholdenhedstræning ved DB rows

Recent Profile Visitors

36,577 profile views
 1. Hver dag er hver dag!

  Hvornår kommer der flere videoer?
 2. Okse-loggen!

  Var du festival-fuld osv.?
 3. LØRDAG 8. AUGUST Længe ventet logupdate, der er allerede gået en uge siden jeg skrev jeg ville lave update Tiden er bare fløjet afsted, og i dag er sidste dag i min ferie - real drama life starter igen i morgen ... Bliver underligt at komme tilbage til rutinerne, men egentlig meget rart som sædvanligt. Min døgnrytme er nogenlunde intakt, og stod også lidt tidligere op i dag, så jeg er lidt træt i aften når det bliver normal sengetid. Træningen har faktisk kørt meget fint igennem hele min ferie, også da jeg var udenlands og besøge min bror + familie. Han købte fitnessmedlemskab til mig samme sted som han trænede. Et fitnesscenter der hed "Olymp", og jo mere jeg trænede der, jo mere vild blev jeg med det. Det hed "Olymp" pga. udstyret var fra Olymp, en meget old school udstyrsserie, men det var bare så vildt fedt! Der var alt hvad man skulle bruge, og ikke noget plastik Technogym. Fik bl.a. prøvet en stående preacher curl, top dollar! Så selvom der ikke er blevet logget, er der blevet trænet - det er bare det med lige at finde en stund til at sidde foran computeren og gøre det. I går trænede jeg ben, rimelig standard træning og næsten ingen mennesker om eftermiddagen. De sidste par aftener har der været en del mennesker, særligt fredag aften kl. 22-ish var der mange! Det har jeg oplevet før, og er faktisk meget hyggeligt. Træning i morgen. #DAGENSPP MUSKLER KB BULGARIAN SPLIT SQUAT 6X10X14 KB S-L DL 6X15X14 KB O-L DL 6X10X12 LYING LEG CURL 6X10X27,5 CARDIO 20 MIN. POWER WALK 5,6/10%
 4. Z'POWER - Stærkere uden større doser

  Kender godt fornemmelsen af oppustethed og at være uoplagt efter carbs, men jeg spiser efterhånden ret meget efter hvornår jeg skal træne, så timer maden så det passer. Kl. 11:40 lige frem ... Lyder meget præcist må man sige. Ærgerligt med din uddannelse, hvad har du ellers af muligheder nu?
 5. Der blev trænet igen i dag, men har ikke tid til at logge lige nu. Logupdate kommer i morgen på off-dag! #DRAMAISBACK
 6. Okse-loggen!

  Er det den country-festival som du ikke har inviteret mig til?
 7. Z'POWER - Stærkere uden større doser

  Ris, kød og grøntsager er enhver BB'ers favorit! Copy that. Det med højfrekvens vil jeg skrive mig bag øret, måske jeg skal prøve det, selvom jeg ikke har ønske om hestesko. Kender 100% det med vaner og morgenmad, selvom jeg ikke fatter, du kan træne på din no carb breakfast, og så endda højfrekvens Hvorfor har du valgt at træne om morgenen?
 8. Z'POWER - Stærkere uden større doser

  Fire gange triceps på en uge lyder voldsomt. Bliver spændende med navnet på ny træningsblok Hvordan ser din kost ud?
 9. Okse-loggen!

  Hvornår kommer den lovede logpost om guldbryllup?
 10. Synes faktisk der er stil over dem, lidt coolness-faktor Havde helt tilfældigt bestilt de "almindeligt høje" Nike-sko i sort, som var lidt for små, og overvejer stadig om jeg skal have dem i nummeret større. Du vil kunne lide dem!
 11. LOGGEN ER PÅ FERIE OG TILBAGE IGEN PÅ FREDAG #SELFIE1 #SELFIE2 PS DER BLIVER SHOPPET NYE TING TIL FASHIONLOGGEN
 12. Hver dag er hver dag!

  Nå, det lyder da ærgerligt, men sådan kan det jo gå.
 13. Nice and clean power building

  Ej et flot navn, det er fedt at hedde noget specielt!
 14. Jonzys Log

  Træner du i Drama World?