MichaelMP

Medlemmer
  • Posts

    360
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by MichaelMP

  1. Hmm, hvorfor egentligt det? Brostenene medfører en høj grad af tilfældighed; men bør det ikke være den stærkeste og ikke den heldigste rytter der vinder?

    Man kan på den anden side også spørge om Touren nødvendigvis skal være et mesterskab i bjerg- og tempokørsel. Synes egentlig det er fint, der kommer en ekstra dimension ind i løbet. Der er selvfølgelig nogen der styrter eller punkterer på brosten, men hvorfor er det mere tilfældigt end at nogen rammer et hul i vejen på en nedkørsel eller lignende på en nedkørsel(Frank kan naturligvis ikke medregnes i kategorien tilfældigheder, da han tilsyneladende kan spontanstyrte i et roligt felt - hvad er det med Riis og ryttere med elendig teknik?).

    Underlig etape. Kan minde lidt om etapen (ligeledes) mod da Riis vandt touren Pau. Gud ved om det er samme etape? I hvert fald underlig etape hvor først to 1. kategorier skal passeres og derefter de to mægtige Cul du Tourmalet og Col D'Aubisque. Men derefter 60 km hjem, hvoraf 40 km er fladt. En underlig etape. Personer med mod og masser af guf i stængerne kan gøre det helt vilde her. Men omvendt må de 60 km hjem tage modet fra mange der ellers ville havde gået amok på etapen.

    Mener etapen i '96 var omkring 60 km længere (og sluttede den ikke i Pamplona?). Nå, men det er i hvert fald en kedelig tendens i de senere år, at der skal være en etape af den type på ruten, men mon ikke de er med af hensyn til franske udbrudsryttere, når nu franskmændene ikke har haft et hæderligt bud på en klassementrytter, siden tolderne fandt nogle underlige glas i Festinas servicevogn. Det, der eventuelt kunne redde etapen er, at Vino er tilbage og har det med at kaste sig ud i vanvittige angreb.

  2. Torres er Spaniens Jon Dahl :tongue:

    For satan deres mål var flot btw!

    Det er fordi han er blevet klippet og har fået Ronaldo-smørhår. Enig mht. Villas mål, til gengæld kunne jeg sgu godt have undværet hans viften med albuen.

  3. Skuffende kamp af England.

    Tror de får alvorlige problemer med slovenien.

    Jeg ser gruppen som yderst åbent nu og forventer egentlig, at USA og Slovenien går videre :blink:

    Det ville sgu også være fortjent, for helvede hvor var det en uinspireret gang bold fra England. Og det var ikke engang fordi Algeriet stillede 11 mand i eget felt. Føj.

  4. til hvert EM/VM er der de der små lorte hold der kæmper en desperat dødskamp for at overleve hvilket altid gør mange af de indledende kampe røvsyge at se på. bevare, det er helt tilladt at spille med 10 man i forsvaret så det nærmest er fysisk umuligt at score - som det var tilfældet i spaniens kamp - fuldstændig ligesom det er helt tilladt at være utro, lyve, manipulere osv. i det daglive liv. men det er altså stadig frastødende og giver kvalme når folk forsvarer det med at holdende er underdogs.

    Muligvis, men jeg synes stadig det er mere på sin plads at kritisere Spanien for at stille med kun en angriber og to mere defensive midtbanespillere i en kamp mod sådan et hold. De må dog have forventet at Schweiz ville stå i en art Drillo formation.

  5. Fedt. Så kan de stille 11 mand ned i feltet, og vi kan få endnu en røvsyg kamp. Og hvorfor helvede startede Spanien med kun en angriber til en kamp, hvor de var så tårnhøje favoritter. Fuck moderne fodbold.

  6. Man leder naturligvis altid efter noget man kan skyde skylden på, når ens hold taber. Men ærlig talt, så var det sgu deres egen skyld... Selvom jeg stadig står uforstående overfor hvorfor dommerne ikke mente der var offensive pass interference på 2 af Fitzgeralds TDs eller hjelm til hjelm kontakt på Rodgers i deres sidste drive... :unsure:

    Ved en af Fitzgerald TDs var så samtidig en kæmpe facemask på Warner, så de ville vel være offsetting.

  7. Der er trods alt nogen mennesker der har et lavt testosterone niveau helt naturligt. Har de ikke krav på at kunne normalisere det niveau? Der er også forskning der viser at AIDS og andre sygdomme der nedbryder muskler kan behandles med steroider (give længere levetid).

    Jeg tror ikke der er nogen, der argumenterer imod legitim medicinsk anvendelse af præparater, der kan brugess som doping.

  8. Hvorfor skal heroin ikke være lovligt ?

    Jeg kan sagtens følge holdningen i at folk selv må bestemme over deres egne kroppe. Men det danske velfærdssystem er bare bygget helt anderledes op. Heroin er jo uden tvivl usundt for folk, og at disse folk fylder hospitalerne op eller skal have bistand etc. det er jeg som (kommende) skatteyder med at finansiere.

    Til gengæld har du som skatteyder ikke noget problem med at finansiere et kontrolapparat, der er væsentlig dyrere end behandlingen og desuden som privatperson betale ekstra forsikringspræmie, fordi heroin på det sorte marked har en højere kilopris end guld eller beriget uran, så brugerne skal begå indbrud for at have råd etc.

    Kan godt være nogle love eksisterer for at beskytte folk mod sig selv, men man må også gøre sig nogle tanker om, hvorvidt beskyttelsen gør større skade, end det den skal beskytte imod.

  9. 3. Det er da hvertfald en kæmpe misforståelse! Love er skam lige så meget til for at beskytte folk mod sig selv. Dem der godt kan lide at skære i sig selv, skal altså bare have lov? Selvmord er helt ok, regeringen hjælper gerne til. Når man først er 18 skal man altså have lov til ALT, bare så længe man kun selv er involveret. Hvad med en omkring ekstrem MMA, hvor begge parter får et samuraisværd, så ville det dælme være spændende....

    Er det nu ulovligt at skære i sig selv? Er du fortaler for straf til folk der gør det pga. psykiske problemer? Skal vi til at smide folk, der dyrker SM i fængsel?

  10. Hvis doping kommer på recept mener jeg virkelig vi kommer ud på et skråplan. Det eneste "fornuftige" argument der findes er, "folk burde selv bestemme over dem selv".

    Jeg kan nu hurtigt komme med et par mere pragmatiske:

    For det første er man sikker på, at folk får et ordentligt produkt og ikke en eller anden hjemmelavet blanding. For det andet er det de færreste, der oparbejder gæld til søde mænd med rygmærker, hvis de kan få en recept. For det tredje bliver det muligt at give en ordentlig vejledning om dosering og indtagelse (sidstnævnte primært, hvis lortet skal injiceres).

  11. Der var, så vidt jeg ved, ikke andre grunde. Ham og Ricardo kunne tydeligvis ikke sammen - Fynboen og Verdensmanden, der havde helt forskellige ideer om, hvordan landsholdet skulle spille. Både Michael og Brian Laudrup takkede jo af på landsholdet efter kampen mod Joguslavien i 91, hvor vi missede EM.

    Resten er historie, og Brian Laudrup valgte at deltage alligevel.

    Jeg er enig i din vurdering. Det er den serbiske regering derimod ikke :laugh:

    http://www.arhiva.serbia.sr.gov.yu/news/20...7/04/19747.html (scroll ned til "did you know"-sektionen)

  12. Synes Holland 1992 mangler på listen. Et bedre landshold skal man kigge langt i vejviseren efter. van Basten, Koeman, Rijkaard, Gullit, Bergkamp, F. de Boer... AV AV AV! Den gjorde ondt på de oranje tulipandyrkende, træskobærende, vindmøllebyggende, potrygende, dansk med kartoffel i munden talende, Pim de Kajsergracht inspirerende, fladlandsbeboende, cykelstjælende, burger fra automat spisende, Heineken drikkende, rosenkål og Vitlof spisende duksedrenge.

    Et rigtig godt hold, og selvom det naturligvis er skuffende for dem at blive slået af en flok danske feriegæster, der tilfældigvis havde Schmeichel mellem stængerne, synes jeg egentlig deres hold ved vm i '90 var en større skuffelse. Nærmest identisk med det hold, der vandt em på spektakulær vis to år tidligere, og så spiller de en god, men tabt, kamp mod (vest)Tyskland, plus 3 middelmådige og røvkedelige første runde kampe.

  13. frankrig 84 var et ordinært hold, bortset fra hjemmebanen og Platini. Ses der bort fra Platini var eks DK nok stærkere på samtlige pladser (keepreren måske undtaget), og i Allan Simonsen - der blev skadet i åbningskampen - havde vi en spiller der kunne have været turneringens anden store oplevelse.

    Giresse og Tigana var ordinære??? Og der var egentlig også et ganske udmærket forsvar på det hold, selvom det selvfølgelig ikke var spillere i Maldini/Beckenbauer etc. klassen.

    Dog vil jeg erklære mig enig i, at det franske hold fra 2000 var det bedste, mens det hollandske fra 1988 efter min (ganske subjektive) vurdering var det mest spektakulære - Van Bastens mål i finalen er nærmest grund nok. Har derudover et eller andet med de forskellige USSR-hold fra midt-80'erne - de vandt ikke rigtig noget, men hold kæft hvor spillede de flot.

  14. Sjovt som alle fokuserer på det fuldstændig urealistiske og overmenneskelige i Contadors præstation på Verbier, selvom Andy var under et minut efter.

    EDIT: Og Nybo har jo ikke selv lavet de VO2-max beregninger for Contador, han tager blot stilling til de tal Lemond præsenterer (som mange andre tvivler på).

  15. Ja, man kan jo godt mene, At Greg Lemond som prof-rytter har været en del af dopingkulturen. Jeg tror dog ikke, at han var med på EPO eller bloddoping. Det var lidt sjovt, at ryttere som Lemond og Fignon pludselig blev plantet af tungere ryttere som Bugno og Indurain på stigningerne, da EPO efterhånden blev udbredt i start-90'erne. Så Lemond har muligvis en gammel bitterhed over sin afsked med sporten.

    Ved sgu ikke rigtig, jeg synes det lugter lidt af gloriepudsning fra folk som Lemond og Fignon. Ikke fordi jeg tror en eneste af dem du nævner ikke brugte EPO, mere fordi jeg finder det ret usandsynligt at opdagelsen af et nyt vidundermiddel skulle være gået hen over hovedet på nogle af sportens største stjerner.

  16. Ja, tror også Andys podieplads skulle være sikret. Han er jo næsten i samme klasse som Contador opad, og Pantani viste i 1998 hvad det gør for ens enkeltstart, at man har noget at forsvare. Regner dog med at Lance napper Franks tredjeplads i morgen.