Missetat81

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Missetat81

  1. Jeg har skiftet lidt imellem styrkeløft og vægtløftning. Desværre fik jeg en skade pga et fald fra crowdsurfing så jeg har ikke trænet tungt i en små 8 mdr er dog netop gået i gang igen. :D

    Men mit dødløft er efter 2 træninger på 70kg for reps , plejer at køre dem i sæt af 3 reps, lå på 89 kg før jeg skiftede til VL

    jeg squatter 55 kg efter 4 træninger, for reps og under parallel plejer at køre dem i sæt af 5 reps. lå på 75 kg før jeg skiftede til VL

    bænk er stadigvæk på pause, mest fordi jeg har fokuseret på at få hoften i gang, men jeg kørte dem i sæt af 3/5 reps og de lå på 45 kg før jeg skiftede

    clean and jerk er kommet over 30 kg, har pt PR på 45 kg før jeg fik skade

    snatch venter også til squatten er kommet rigtig godt med. PR fra før skaden på 33 kg.

    til gengæld laver jeg goodmornings, rows, band pull aparts, KB swings etc og bokser som opvarmning, jeg har en del skulderøvelser også pga VLs belastning af skuldrene.

    Lær hende god teknik på de store løft og sæt hende i gang med dem, ingen grund til at danse rundt med supportøvelser hvis man ikke har nogle løft at supporte alligevel.

  2. Teknik er altid på programmet, derfor burde mange skifte squat ud med 1-bens øvelser. Ja squat er måske bedre til at skabe hypertrofi, men hvad hjælper det hvis du konstant er plaget af skader.

    Mener du helt seriøst at lunges er en lige så svær øvelse at lære som squat?

    Jeg giver dig ret i at der skal større belastning end kropsvægt til at få store ben. Nu er store ben dog ikke målet for alle mennesker, og jeg vil vove den påstand at "almindelige" mennesker der træner for at komme i lidt bedre form, uden problemer kan nøjes med øvelser der kan laves i hjemmet. Hvis du læser de sider jeg linkede til tidligere vil du selv kunne se nogle af de øvelser der er sværere end airsquat og lunges.

    Iøvrigt er der altid ekstra vægt til rådighed. Det kræver bare lidt opfindsomhed.

    hvorfor skulle man være konstant plaget af skader bare fordi man squatter?

    Jeg har både lært lunges og squat inden for kort tid, og jeg synes klart lunges var sværest at lære. Fordi man forskyder sit tyngdepunkt og skal holde balancen på et ben. Dvs halvdelen af min hjerne var optaget af at tænke, IKKE falde... og alligevel blev der rettet på mig tit. Selv da jeg troede at nu var den der squ.

  3. Jeg gætter på en væsentlig forklaringsvariabel ligger i udformningen af kvinders bækken og lårbenets vinkel.

    Mange kvinder kan have glæde af at løbe. Men nogen kvinder forekommer mig mindre heldigt bygget til det. Man kan ofte se kvindelige løbere hvor underbenene roterer mellem hvert nedslag der skyldes knæene vender indad.

    men er det så fordi de er bygget sådan eller er det fordi de ikke har trænet ordentligt før så deres muskulatur er blevet for slap til at føre kroppen korrekt? Mange går jo fra sofakartoffel til, jeg-skal-være-løber uden noget videre og en slap krop kan vel godt lære at løbe uhensigtsmæssigt?

  4. Hej allesammen !

    Jeg har det problem at jeg ikke har noget godt sted at opbevarer min smartphone samt nøgler når jeg er ude at løbe.

    Jeg har prøvet at opbevare det mine løbebukser, men så hopper det op og ned i takt med at jeg løber, og føler bukserne falder af :dry:

    Jeg har også prøvet at opbevare det i min løbejakke, men det virker heller ikke særlig godt, hopper op og ned.

    Jeg bruger min smartphone til at holde styr på min træning, det er derfor vigtigt at jeg har den med når jeg løber.

    Hvad plejer I at gøre?

    thights med lomme til mobilos... er de stramme nok hopper intet ;)

    og nøglerne sætter jeg bare fast i snørebåndet ligesom en tids-chip til løb..dvs med i sløjfen og så lige stukket under de første par snøringer.

  5. hvad er det dog der er så svært ved menneskets fordøjelse?

    vores tandsæt er klart en omnivors, ergo er vi nok skabt til at spise alt vi kan få vores små klamme hænder på. Ellers kunne man heller ikke sprede sig over en hel planet som vores art har gjort. Nogle steder lever man af ris, nogle steder af kød, nogle steder af fisk, nogle steder af brød.. nogle steder endda af McD mad.... Vi kan jo tydeligvis overleve på ALT, selv slam.

    Men hey, kan man blive rig af at fremsætte en eller anden skør teori om vores tarmsystem så er det da bare fedt. Hvorfor folk gider købe det lort, forstår jeg til gengæld ikke.

  6. For at besvare dit spørgsmål helt konkret. Et mangelfuldt, eller sågar et ikke eksisterende dopingprogram, er er helt afgørende faktor for at mange power-speed atleter ikke opnår en international rangering.

    wow, så synes jeg lige pludselig at det er cool at vi ikke har supersprintere i Danmark.

  7. hihihih denne diskussion bliver bare aldrig kedelig så derfor vil jeg da skynde mig at deltage!

    Nu ved de fleste jo godt hvilken opmærksomhedsslut jeg er, og at jeg slet slet ikke er tilfreds før jeg kan få lov at stå og squatte og lave stivbenet dødløft lige foran en fyr. Faktisk aller helst minde end en meter fra ham og strategisk placeret i forhold til spejlene, således at ingen af de andre smukke fyre med søde muskuløse buler på kroppen skal snydes for denne oplevelse bare fordi det ikke lige er dem jeg står foran på denne dag.

    Jeg er jo også retfærdig ikke.

    Faktisk træner jeg primært for dette, for at få lov at udstille min krop på så mange forskellige og i denne kontekst fuldstændigt legale måder! Så længe jeg står med noget tungt udseende i hænderne er det simpelthen lovlig at jeg står gennemsvedt og stønner og piver og på andre måder gør mit bedste for at få disse smukke omvandrende repræsentanter for y-kromosomerne til at tænke på sex, sex og ikke andet end sex.

    Faktisk så har jeg også fundet ud af at rigtig meget af det træningstøj jeg kan købe er mere nedringet end de bluser jeg normalt går i byen med (og det siger ikke så lidt!). Og vi ved jo alle sammen at der er to former for BHer der er accepteret i træningscenteret, SPORTS og PUSH-UP. Jeg bruger selvfølgelig altid push-up. Jeg elsker følelsen af mine bryster flot udstillet som et indbydende tag selv bord på den ene side og nogle stramme løbertights hvor selv omridset af min G-streng er synlig på den anden side. Jeg siger jeg godt kan lide mit tøj sidder stramt fordi ellers kommer det i vejen når jeg løfter, men egentlig vil jeg bare godt have man kigger på mig.

    Og bagefter så går jeg altid ud i badet og onanerer.

    og det er jo netop det som er SÅ fedt ved træning...Man kan opfylde SÅ mange forskellige mål! :4thumbup:

  8. nå ja.... Jeg fik også vist afdelingen for store drenge da jeg bad om mit program til frie vægte..

    Han ventede vist bare på at jeg skulle løbe min vej og græde på toilettet. hehe :nonono:

    Men altså, jeg er squ ikke flov over at knokle rundt med 25kg bænk, eller 35 kg squat. Vi starter jo alle et sted. Og jeg synes jo det er fedt at blive halvrød og forpustet af det, så en dag bliver det vel bedre.

    dog synes jeg at man måske får lidt flere blikke end mænnerne når man dyrker squat..... Men skulle man tage hensyn til andre folks mening, hvad i alverden kunne man så lave? :tongue:

  9. Hej

    Jeg er relativt ny styrketræner og har fået lagt et program som jeg prøver at følge.

    Jeg har bla. fået klassikeren med nedadgående træk til brystet som skulle tage de brede rygmuskler, men min albue gør ondt når jeg kører stangen opad igen. Så før jeg egentlig får belastet min ryg begynder min albue at sige stop.

    Findes der ikke en anden øvelse som jeg kunne hive ind og benytte i stedet så min arm ikke skal stoppe en vægt på samme måde?

  10. Får du drukket nok?

    Kroppens signaler om sult og tørst kan være meget svære at skille ad, men er det tørst du føler er det jo klart at maden ikke hjælper og du derfor kan spise hele dagen.

    Så første forslag ville være at prøve at drikke mere vand og se om ikke det tog toppen af sulten.

    En god spinningtime kan svede voldsomme mængder væske ud af kroppen, især i "sommervarmen".

  11. Ahh, det er måske lidt en hård tone, men pointen er nu god nok.

    Jeg er bare lidt træt af at høre folk tude over, at det er hårdt at dyrke motion. Det er netop dén indstilling der gør, at de ikke lykkes i det de bestræber sig efter. Lær at elske motionen, så løser vægttabsproblemet sig selv!..

    ...Er jeg for hård i tonen? Prove me wrong ;) Jeg hjælper dig gerne, det er bare at spørge, hvis du har spørgsmål, men medlidenhed får du altså ikke. Den gik tabt på de første 150 som havde dit problem her på MOL (men du er stadigvæk bestemt velkommen!)

    Altså Dysp, hvis du har tabt overskuddet til at svare pænt skulle du nok overveje slet ikke at svare. Der er da ingen som er tjent med at de skal samle regning op fra andre der kom før dem.

    Der er ikke besvarings-tvang her på MOL så du BEHØVES ikke at skulle svare på alle de dååhme tråde du synes der er. Bare scroll forbi dem, så behøver du ikke gå og få galdeanfald over dem. ;)

    Så kan folk med større overskud besvare de tråde.

  12. Jeg er ivrig spinning-udøver eller hvad de ender med at kalde det.

    Og ja, for mig er landevejscykling lige så langt væk som bridge..Alle løbere er vel heller ikke potentielle fodboldspillere der bare skal indfanges så vi kan lave danmark om til en nation af fodboldhold?

    Spinning er en fed træningsform hvor man på få minutter kan være helt oppe at presse sig selv til det yderste.. det kan man ikke på en landevejscykel, man skal jo stadigvæk kunne styre og orientere sig, se efter andre idioter på vejen etc. Og allerede der har jeg tabt interessen. Desuden skal man sørge for at gemme energi til hjemturen, også kedeligt for mig, jeg vil hellere give den fuld gas og så måske slutte lidt før fordi jeg bare er kørt HELT tør. Desuden kommer bakkerne først når de rent faktisk er der, ikke når jeg vælger dem.

    Og hvis vi så oven i det lægger en ikke ubetydelig mængde udstyr, og klargøring. Så er spinning og landevejscykling to helt forskellige planeter. Ligesom at løbe en tur i en skov eller løbe rundt på en fodboldbane efter en bold for at vinde. Samme bevægelse, men ellers forskellige verdener.

  13. Jeg benytter mig sådan set af begge træningsmetoder. Jeg elsker spinning og cykler en del på alm vej for at komme til og fra arbejde.

    Spin er klart min favorit. Det skyldes at jeg kan træne meget mere igennem til en spinning time. Jeg behøver ikke bekymre mig om ham foran nu pludselig stopper, vejens beskaffenhed, kommer der nu en taxa og smadrer mig ned, skal jeg dreje snart...alt den slags som kommer på tværs af det at træne lungerne helt ud og være ved at dejse om af udmattelse.

    Så for mig er cykel transport og spinning er træning og det har intet at gøre med femininiteten... jeg ligner i den grad en smadderkasse til spinning...og det er bare skønt!

  14. 4. Rasmus Møller

    Rasmus er en instruktør som jeg faktisk heller ikke har kørt vanvittig mange timer hos, men igen: de jeg har kørt har været fremragende. Han har en meget fed tør humor som jeg godt kan lide og kører nogle super gode intervaller.

    Det var min top fem. Der er andre som er lige i periferien, fx Frank Thy, Ditte Hansen, Carsten Jønsson, Kristian Nolan, Arne Christensen m.fl. Men hvad siger I andre? Jeg har jo kun kørt med en brøkdel af alle instruktørerne i FW. Kunne være interessant at udveksle erfaringer her på MOL.

    Sjovt du har Rasmus på, jeg ville have sat ham over de værste..hehe

    Har prøvet en time med ham og gud fri mig da vel hvor han snakkede KONSTANT. Der gik seriøst ikke 10 sekunder imellem at han snakkede hele timen. Til sidst var jeg helt desperat for lidt fred til at fokusere på at træne!

    Jeg ville klart rykke Arne Christensen op på førstepladsen. Elsker hans humor, afdæmpede stil og gode rockede musik... selv musikken er der humor i.. Hvem spinner ellers til vivaldi en dag?

    Ellers er jeg ret glad for Jørgen Panduro. Han forklarer aldrig hele programmet i detaljer.. hvem hører alligevel efter? og vigtigere, hvem gider huske på hvad der sker hvornår? I stedet siger han når man skal skifte position eller tempo. Og det giver et andet fokus på ham i stedet for på tiden.

    John Ludvigsen var ret underholdende men det er efterhånden længe siden vi har haft fornøjelsen af ham ude på amager.

    det er sådan lige favoritterne pt.

  15. Hej

    JA jeg ror kajak ved amager strandpark, tog et begynderkursus i maj måned så jeg lige kunne få det basale og ikke mindst sikkerheden på plads.

    Der ligger en ret god kajakklub derude, kajakhotellet. www.kajakhotellet.dk hvis du vil se deres hjemmeside, de tilbyder nogle gratis ture med instruktør, mener det er søndag og tirsdag. Så kan man lige få prøvet hvad det nu er for noget.

    Så kan man evt som jeg valgte at gøre melde sig ind i deres klub og dermed få fri adgang til udstyret derude, og deres tekniktræninger etc.

    Det kan varmt anbefales, området har jo den beskyttede lagune så man kan blive lidt fortrolig med det og ellers er øresund jo lige på den anden side af stranden.

    Har selv lige tilbragt en uge i venedig med kajakhotellet, det giver en meget anderledes oplevelse af den by at ro i kanalerne i stedet for at klemme sig igennem menneskemasserne...

    så jeg vil anbefale at man tager ud at prøve, når det nu endda kan gøres ganske gratis.