CKF1

Medlemmer
  • Posts

    268
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CKF1

  1. Det er da NETOP mere kompliceret at bruge weightgainer og andre midler, end det er at spise mere mad. Weightgain svarer bare til en gang kalorier - behøver ikke stamme fra fuldkorn - det ville være meget sundere end WG.

    Men hver sin smag. Spis i bare WG hvis i hellere vil fylde kalorieregnskabet med pulver fremfor lækker mad.

    Ville måske kunne sætte mig ind i det, hvis ikke jeg elskede lækker mad. ;-)

  2. Copenhagener - jeg er helt enig med dig. Jeg har i løbet af de sidste 3-4 måneder tabt mig ca. 12 kg. Man skal ganske enkelt bare spise mindre uden så meget hokus pokus.

    Folk vil så gerne gøre det til en videnskab - jeg har aldrig fattet hvorfor. Måske fordi de vil pakke deres dårlige viljestyrke og dedikation ind i ydre omstændigheder, som de jo ikke er herre over - og det er så svært. Uha - lav slankemad osv. Man behøver ikke lave slankemad - man kan bare spise mindre af den mad man plejer. Svært ikke?

    Det er selfølgelig smart at spise sunde ting, som holder én mæt længe - men det er ikke nødvendigt for at tabe sig. Man skal bare lære ikke konsekvent at få stillet sine ædebehov - og den dejlige følelse af at have overædt et fedt måltid, den skal man forstå at man skal leve uden - hvis man gerne vil tabe sig.

    Der er intet hokus pokus. Og når folk siger de slet ikke taber sig og deres "forbrædninding er gået i stå" - tja - så spiser i sgu nok bare stadig for meget og glemmer at notere jer de små usunde ting, som faktisk tæller rigtig meget i regnskabet.

    Og ja - ens forbrændning går naturligvis ned når man taber sig, fordi man ikke skal bruge energi på at slæbe overvægten rundt i hverdagen. Det er ikke fordi man har spist for lidt, at forbrændingen går ned -nej det er fordi man slæber mindre i hverdagen.

    Så - bare kom frisk. Spis mindre og drop alt snik-snakken. Så taber man sig!

    P.s -ens forbrændning KAN teoretisk gå ned hvis man sulter sig, som i at spise 2 tomater om dagen i ugevis. Men det er i de ekstreme tilfælde, det har en mærkbar betydning - jeg tror næsten kroppen vil udvikle PELS før i kan mærke det på jeres forbrænding. Hehe..

  3. Fedtet har absolut intet at sige. Det der har noget at sige er hvor meget du spiser - om du får næring og proteiner nok. Hvis du kun har 6 procent fedt så skal du nok spise lidt mere, hvis du samtidigt begybder at træne. Sulter du dig selv i hverdagen - eller har du madlede siden du ikke har højere fedtprocent?

    Der findes sygdomme der gør, at man har for høj forbrænding - eller for lav. Men det kan man få medicin for.

  4. Du kan jo også drikke en liter kakaomælk pr. dag. Der er også de der proteinbarer, man kan købe-lidt peprede, men de fylder ikke meget og givert godt med protein.

    Jeg har netop opdaget en herlig Mathilde Kakao version med 0,5 procent fedt og sødet med kunstige sødemidler(uhauha-dam-dam-dam). Den er skide lækker, giver masser protein og har kun 150KJ pr. 100gram - det er mindre end almindelig minimælk, som har 160KJ.

    Den giver ret meget protein - nemt og billigt..

  5. Det er et forsøg værd. Min erfaring siger mig bare, at det som regel er de billige modeller, som folk aldrig for brugt fordi de netop er for dårlige til man gider bruge dem.

    Men - man kan da helt sikkert være heldig. Og se ville jeg også vælge en brugt velholdt god én, end en ny dårlig.

  6. Weigth Gainer=direkte oversat "vægtøger" altså et pulver eller lignende til at spise med et højt energiindhold, uanset sammensætning af protein, kulhydrat og fedt. Man kan teoretisk tænke sig et pulver, der består af udelukkende kulhydrat i form af druesukker eller lignende tilsat fedt i pulverform for at gøre det meget energitæt.

    Whey protein er proteinpulver baseret på whey(dansk valle), som er et restprodukt fra ostefremstilling. Når det sælges under denne betegnelse skal indholdet være protein med oprindelse fra valle.

    I begge tilfælde gælder, at målet ligeså godt kan opnås med rigtig mad.

    Jeg er enig. Man behøver ikke al den slags - hvis man da ellers gider spise ordentligt. Personligt drikker jeg en protein-shake efter træning - simpelthen bare for at få lidt ekstra hurtigoptageligt protein lige efter træning. Jeg tror egentlig mest det er psykisk, at det hjælper mig. Men skade gør det nok ikke..

  7. Tror sgu ikke din muskelmasse sådan bare lige forsvandt. Hvordan har du konkluderet dét?

    Hvis du bare blev slappere kan det ligeså godt være du bare var træt, ikke havde restitueret ordentligt mellem træningerne - eller spist for lidt kulhydrater op til træningen, så du var lidt sukkerkold.

    Jeg tror ikke din muskelmasse sådan bare lige forsvinder -selv med relativt lavt kalorieindtag.

  8. Jeg tror budgettet er for lavt. Det er meget vigtigt med stor svingmasse og generelt lækker flydende fornemmelse. Jeg har selv en Tunturi C40, som jeg synes er udmærket. Kan ikke huske hvad den kostede, men jeg mener det var omkring 7-8 Kilo.

  9. Whey Gainer stammer sikkert af at folk ikke har kunne forstå det hed Weight-Gainer. Måske er det bare et smart salgsnavn for at få det til at få producenten's produkter til at have et strømlinet og ensklingende navn.

    Whey Gainer må være det samme som Wheight Gainer. Dvs. En Blanding af valle-protein og kulhydrater/kalorier. Protein-pulver er primært protein med så lavt kalorieindhold som muligt.

    Så forskellen mellem protein-pulver og whey-gainer(irriterer mig over navnet) er blot at whey-gainer indeholder lidt mindre protein og flere kalorier.

    Jeg vil til hver entid vælge protein-pulver med så høj protein % som muligt. Jeg vil meget hellere indtage de ekstra kalorier i form af rigtig mad. Jeg synes i forvejen man skal spise alt for lidt for at undgå at blive chubby. Men hvis man har mad-lede, så kan det da måske være en fordel med whey gain/weight gain. Men ikke for mig.

  10. Jeg mener faktisk, at man bør tage lidt ibuprufen for at afdæmpe inflamationen - ikke for så at løbe videre - men for at give problemstedet bedst mulige betingelser for at slappe af og komme sig over problemerne. Jeg har selv døjet med skinnebensbetændelse, men efter jeg fik lavet en løbestilsanalyse og fik de rigtige løbesko, så er problemet forsvundet - jeg havde ellers næsten opgivet. De rigtige sko er Alfa og Omega når det kommer til problemer med skinnebenene..

  11. Han brugte sikkert udtrykket at "carbo-loade", som vel kan oversættes "kuldhydrat-opfyldning". Det kan være smart - og er en hel videnskab i sig selv hvordan dette bedst gøres. Det er simpelthen for at udskyde "muren", som man kan ramme ved f.eks marathon-løb.

  12. Hvis du bare vil tage på og er ligeglad med om det bare er fedt, så kan du ligesågodt gå på McDonalds hver dag - eller drikke 1 liter fløde. WeightGain gør ikke andet end gør dig federe. Løft vægte og spis rigtigt - det vil f.eks sige spis nok protein men ikke junk og fedt - så vi du med tiden tage muskelmasse på.

    Hvis du bare vil være fed - spis nogle burgere.. Sikkert ikke dyrere end hokus-pokus Weight-Gain...

  13. Spændende emne. Jeg har hørt og læst mig frem til det samme, som VenaN.

    Jeg har envidere læst, at det med de uendeligt mangel små måltider, som de fleste har lært at spise gennem dagen er ret overdrevet mht. forbrændingen.

    "Hungersnød's-mode" mener jeg gentagende gange er tilbagevist - men det er stadig en term, som de fleste snakker om i diverse fitness-centre..

  14. Hmmm - med den vægt så kan jeg ikke forstå du ikke allerede har sixpack? Sixpack har alle børn og tynde mennesker - men det ser ikke uden videre smart ud hvis der ingen muskler er på kroppen - mere lidt koncentrationslejr-agtigt.

    Begynd og løft nogle vægte og spis fornuftigt. Jeg tror flere muskler vil gøre dig en større tjeneste end at prøve at få mavemusklerne mere frem.

  15. Følger interesseret med. Jeg har hidtil været enig i det første svar - men er kommet i tvivl. Jeg synes der er dukket mere og mere op, der viser at det er mere eller mindre ammestuesnak. Altså at man skal så voldsomt ned i kalorieindtag for at det går ud over forbrændingen, at det ikke har nogen reel betydning, med mindre man er anoreksi-patient..

  16. Wheigth gainer har jeg aldrig forstået. Spis noget mere sund mad i stedet for bare at indtage flydende kalorier.

    Jeg kunne forstå det hvis man er en olding, som ikke kan tygge mad eller én, som har hals-katar så det smertede at spise.

    Indtag noget mere sund og nærende mad. Jeg nægter at tro på nogen har så høj forbrænding, at de bliver nødt til at tage en fede-sukker-shake..

  17. Altså.

    Der er jo faktisk rigtig mange mænd, der medvilje fjerner håret. Desuden er der RIGTIG mange piger, der synes det er vildt frækt uden hår. Pumpede fyre uden hår - det er det de unge piger vil há!

    Ja - spild for gudsskyld ikke pengene på hår-vidunder-midler. Desuden er det da meget mere cool at være tilfreds med sig selv, som man er. Det er i virkeligheden nok dér man scorer mest. Hvis det er det man vil!

  18. Jeg har siden januar 2011 tabt mig små 40 kilo. Faktisk ret tidligt i forløbet begynte mit hår at blive underligt. Det begynte at krølle og blive mere tyndt og livløst.

    Jeg er en mand på 26, og 190 cm. Jeg startede på 144 kg og er nu nede på noget der ligner 105.

    Jeg har valgt at mit vægttab skal være holdbart, derfor drikker jeg stadig alkohol i weekenderne og spiser også indimellem mad som ikke ligefrem er sundt, igen for at jeg kan leve et normalt liv!

    Min kost er så også kodet ind efter det, det vil sige at jeg er ret hård ved mig selv i hverdagende og det fungere ganske fint og jeg har det rigtig godt med det.

    Jeg holder mig til dagligt under 1500 kalorier - Min kost består hovedsageligt af protein(kylling, skyr, nødder, torskerogn,skinke æg osv) og så grøntsager. Jeg træner cardio 30-45 minutter om dagen, også i weekenden - Og passer det ikke ind i weekenden sparer jeg op med ekstra træning over de ander dage, derudover styrketræner jeg 3*45 minutter om ugen.

    Af kosttilskud tager jeg multivitamin, Fiskeolie, ekstra D-vitamin og Silica(skulle være godt for håret)

    Det jeg spørger om er om jeg ikke kan gøøre noget for mit stakkels hår?

    Jeg har været ved lægen, han sagde at det bare er en periode, men jeg synes efter et år, burde det vel være ved at falde på plads

    Hmm. Jeg er på ingen måder kyndig til at svare, men jeg har gjort mig disse tanker:

    Du er 26 år - det er deromkring mænd som regel begynder at blive tyndhårede hvis de er disponerede for det. Har mændene i din famlie, enten din fars eller mors, hår på hovedet?

    Måske du simpelthen bare taber håret af "naturlige" årsager - og det så tilfældigvis rammer sammen med dit vægttab og træning?

    Styrketræning og vægttab vil også ganske naturligt hæve dit testoteron-niveau i kroppen. Fedtet indeholder østrogen - det kvindelige kønshormon - og styrketræning vil yderligere hæve ens testoteron-niveau.

    Hårtab på hovedet skyldes som regel mænds testotoeron-niveau. Testoteronen "angriber" hårsækkene på hovedet og gør dem mindre - derfor er det som regel mænd, som bliver skaldede.

    Så - min teori er, at du er naturligt disponeret til at blive tyndhåret/skaldet og at styrketræningen / tabet af fedt vil have hævet dit testoteron-niveau, så det har speedet processen op.

    Nævnte doktoren intet af den slags? Det havde jeg nævnt hvis jeg var doktormand...

    Totalt flot vægttab i øvrigt! Jeg tager hatten af for din flotte indsats!