Deppe

Medlemmer
 • Posts

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by Deppe

 1. Jeg får ikke rigtig brugt min vægtvest og så kan den jo lige så godt hjælpe til at gøre en af jer andre stærke drenge endnu stærkere!

  Man kan eventuelt udskifte "vægtene" i den så den bliver endnu tungere, hvis man nu er meget stærk!

  Befinder sig på Frederiksberg og koster den nette sum af 250,-

 2. Jeg er en 18 årig pige fra Sønderjylland. Jeg er 168cm høj og er gået fra 70kg ned til 57kg!

  Tillykke med det flotte vægttab! Har du nogle før/efter billeder? Og hvor lang tid har det taget?

  Held og lykke!

  Husk billeder!

  Mvh

  Hov

  Du får ikke mit navn, men du kan kalde mig Farmand

  Må jeg også kalde dig farmand?

 3. Har du en styrke eller vægtløfter-klub i nærheden? Hvis du har er jeg sikker på at de gerne hjælper dig :smile:

  Rippetoe beskriver øvelser og teknik utrolig godt på skrift men der er en verden til forskel på det og så til at udføre dem korrekt selv og cleans er en relativt teknisk kompliceret øvelse.

  Når du så alligevel er dernede kan du jo så også få nogle tips til din bænk og squat-teknik da det er sjældent at nybegyndere går direkte ind og får dem i skabet :smile:

 4. Jeg kan tilføje at den berømte "The couch thread" er virkelig god underholdning hvis man har et lidt lunkent forhold til crossfit:

  http://irongarmx.net/phpBB2/viewtopic.php?t=5075 :)

  Mit, primære, store problem med Crossfit er primært måden de markedsfører på, også her i Danmark.

  "Your workout is my warm up" - nå da? Ja, alle der har været i et crossfit-gym ved jo at det er de rene maskiner som render rundt dernede.

  "Be impressed with intensity, not volume" - kommer det fra en t-shirt på en dreng på 70 kg som aldrig har prøvet en Sheiko eller GT 10X10 og aldrig har drukket en liter sødmælk fordi det ikke er paleo.

  Det er den attitude som jeg er ved at brække mig over. Og nej jeg ved godt der er nogle ganske flinke, sympatiske og objektive crossfittere her på boardet som ikke deler den holdning, de render jo bare ikke rundt og fortæller folk hvordan crossfit ikke er godt for alle i modsætning til ovenstående eksempler :)

  Anyways - forstår du at sortere i deres work-outs (Hej dødløft+burpees) kan crossfit være ganske fint, især hvis du er typen som har svært ved at presse dig selv når du træner alene. Synes også det er fedt at flere folk lærer nogle OL-løft så længe det foregår under kyndig instruktion. Men som andre siger: Vil du noget specifikt så skal du træne specifikt, fuldstændig som med alt andet i verden!

 5. Jeg er desværre allerede med i to andre ligaer, så kan ikke rigtigt overskue en 3, man får alligevel brugt nogle timer om ugen på det skidt! :smile:

  Men jeg vil klart anbefale andre med NFL-interesse at melde sig til, Fantasy league er generelt pisse sjovt :smile:

 6. FW er ubetinget Danmarks førende fitnesskæde. At påstå at instuktørerne ikke har forstand på cykling eller kan undervise på en motiverende måde er efter min mening helt forkert.

  Endelig er det værd at notere, at lønniveauet i FW er langt højere end i Fitnessdk og i særdeleshed i SATS. Hvorfor skulle en god instuktør gide at arbejde til en lavere løn i fdk eller SATS.

  Snævertsynet argumentation at lægge for dagen - dengang jeg arbejdede i FW kom der en af vores bokseinstruktørere og spurgte om jeg ikke havde nogle gode ryg-øvelser for den han lavede var stoppet med at virke. Det viste sig at den han lavede var cable flyes(!)

  Så koblingen mellem størrelse og kvalificeret personale kan jeg ikke helt se.

  Der er mange grunde til at vælge FDK eller SATS: afstand fra hjem, kollegaer, flexibilitet osv - hvis du tror løn er den eneste parametre så tager du grundigt fejl.

  On topic: Fra min tid i FW ved jeg at rigtig mange var glade for Krummi Engell.

 7. Hej alle.

  Jeg vil gerne begynde at træne boksning, men har ikke rigtig tid til det, så jeg vil høre om der er noget gode råd til hvad jeg kan gøre der hjemme, f.eks. slå på en boksepude, sjippe, træne med håndvægte eller lign? :)

  Du kan gøre det, men det vil højst være brugbart som kondition. Der er vildt meget teknik i boksning så skal du lære at bokse rigtigt skal du til en bokseklub der kan rette din teknik til.

 8. Kan slet ikke forstå din kommentar om Manning. Godt nok har han ikke haft karrierens bedste stats i år, men IMO har han spillet den mest stabile og intelligente sæson nogensinde.

  Enig!!

 9. Jeg vækkede hund, kæreste og nabo da de scorede! Fårk, det var godt! Næste stop playoffs!

  Hvor godt det TD end var, er det så ikke lidt optimistisk at håbe på PO's for Steelers?? :)

 10. Hey,

  jeg er lige gået igang med noget sprint-træning og så skal der jo laves eksplosive øvelser en mass. Men jeg tænkte i stedet for at lave cleans, high pulls osv med barbells kan jeg så lave dem med kettlebells og få det samme ud af dem??

  Jeg er totalt ny i sprint-verdenen og har aldrig rigtigt beskæftiget mig med disse øvelser før og mangler derfor totalt teknikken med stang, dog besidder jeg teknikken til øvelserne perfekt med kettlebells.

  Lad mig høre nogle tanker!

 11. Synes det er værd at indskyde at en del af den slags skyts efterhånden er så småt,

  at det næsten kræver at folk smider tøjet før du kan finde det, og hvis pigerne slæwer

  det med ind, så bliver det ekstra besværligt på den konto, hvis der ikke er nok kvindelige

  kontrollører. Og desuden ville det tage timevis at være så grundig, hvilket der så ville være dobbelt

  så meget brok over, så det er røvtur uanset hvordan du vender og drejer det.

  Hvis du har en løsning, så synes jeg du skal skynde dig at ringe til Brøndbys sikkerhedschef.....

  Registrering af folk der går til fodbold og videoovervågning af tribunerne - når der ikke er selvjustits nok fansene imellem så må den slags skridt tages og på den måde ville man have alt info på folk!

  Ja der ville være mange der var imod men så må de jo stå frem og pege idioterne ud!

 12. Flaregun på stadion=katastrofe

  Det er mit indtryk at det er en forsvindende lille mægde fans, som ødelægger det for alle de ordentlige og rigtigt trofaste og engagerede fans, som man jo må sige at Brøndby's fans er.

  I Brøndby supports eget forum, bliver det gang på gang nævnt, at det hver gang er den samme lille gruppe tåber, som skaber balladen. Hvorfor er det så, så svært at komme til livs?

  Brøndbys fans er lige så rigtigt trofaste, engagerede og ordentlige som alle andre klubbers fans er - og der er så bare desværre uheldige elementer alle steder!

  Nu er romer-lys bestemt ikke noget nyt og det er lige så ulovligt som det altid har været - at deres sikkerhedschef så har travlt med at vaske hænder dagen efter ved at sige at de overvåger her og der, og der ikke er mere de kan gøre giver jeg ikke en skid for!

 13. Ved hjælp af alle de kropsvægts øvelser jeg kunne komme i tanke om, plus at fruen måtte op og sidde på skuldrene i ny og næ i forbindelse med nogle squats, så gjorte det at jeg stort set ingen styrke nedgang oplevede.

  Øv, min kæreste er små-tyk og jeg er ikke så stærk i squat :unhappy:

 14. Nå, det måtte jo komme - en log!

  Da jeg vejede 104,7 kg i 9 klasse besluttede jeg mig for at der måtte gøres noget!

  Jeg begyndte at træne og ændre min kost og gik fra at være en tyk dreng til at være en spinkel lille knægt på 78 kg!

  Derfra gik jeg til ca 90 og så ned til ca 84 kg som jeg ligger på nu med en højde på 186-187.

  Jeg har gennem tiden kørt en del forskellig træning, udover vægtene, blandt andet crossfit, kettlebells og Rosstraining i CSA og boksetræning.

  Jeg har en forkærlighed for Rosstraining og regner med at starte på et 50-dags program fra infinite intensity her en af dagene, evt kombineret med noget boksetræning!

  Jeg har også lidt smidt et før og efter billede op - hvis man er i tvivl hvad der er hvad, afslører tatoveringerne (Ja jeg er prol) det :tongue: