BLACKICE

Medlemmer
 • Posts

  27,075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  436

Posts posted by BLACKICE

 1. På 24.7.2022 at 15:42 , MariaBosniak skrev:

  Hejsa alle sammen!

  Jeg begyndte i starten af april at styrketræne. Det var mindre seriøst, men jeg er siden blevet mere og mere bidt af det, og det har simpelthen gjort mig til et gladere menneske. Jeg er et af de mennesker, der brænder for at konkurrere- jeg synes, at det er så fedt og en kæmpemæssig motivationsfaktor. Min spørgsmål er så, om der findes konkurrencer for begyndere indenfor styrketræning, samt, hvor man kan finde information om disse?

  Jeg er siden april gået fra et bænkpress på 10 kg til 55 kg, dødløft fra 30 kg til 75 kg og squat fra 30 kg til 90 kg (kan tage væsentlig mere i benpress, men har svært ved squat teknikken).

  Jeg er en kvinde på 22 år, 57 kg.

  Det man konkurrerer i når vi taler "styrke træning" er som Gregers skriver "Styrkeløft". Dvs Squat, bænkpres og styrkeløft. For at konkurrere i det, skal man være medlem af en klub der er en del af Dansk Styrkeløft forbrund (www.styrke.dk)

  Der er et væld af stævner, og her er der sorteret for alder, køn og vægtklasser.

 2. 15 timer siden, Gregers TF skrev:

  NOPE :tongue: Men i dag vil jeg ikke HELT udelukke at jeg ville køre turen igen.

  Jeg kunne have leget på de lokale bakker inden jeg kørte hjem (varme på badeværelset fremskynder tøjtørring ganske voldsomt) men jeg var godt nok træt i benene, så jeg undlod. På vejen hjem fik jeg også flere ufrivillige trækninger i højre lår på størrelse med en femmer, bare i 3-5 sekunder. Slet ikke krampe eller ellers ubehageligt men stadig en “fejlfunktion”.

  På den hjemlige parkeringsplads er der en der har ryddet op i bilen og smidt affaldet i en bunke. Da jeg kommer stavrende med min oppakning pakket i plastikkurve, skynder ham foran sig at småløbe ind i elevatoren, så den når at lukke dørene inden jeg når derhen.


  Jeg var vist ikke helt klar over, hvor ufedt jeg egentlig synes her er. “Her” er ikke lige her i blokken men i Storkøbenhavn som helhed, for de ting der pisser mig af herhjemme, ser jeg jo på hele S-togsnettet - i mindre grad fra Ballerup til Frederikssund, der er lidt mere landligt anlagt.

  Nu bare rastløs og vente på at arbejdet og den vanlige trummerum starter op i morgen. 

  Jeg havde ikke meget benzin i tanken da jeg nåede hjem. 19,58kr pr liter da jeg tankede. De tyve kroner pr liter ligger efterhånden lige til højreskøjten.
   

  Du skal være velkommen her ude ved Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Ganløse, Slagslunde, Slangerup kanten. Her er heller ikke larm og støj, og folk er generelt flinke. Just saying