Mange fupdiæter i omløb


Armoured female
 Share

Recommended Posts

SSSSHHHH Louise. Dét dér er undergravende virksomhed for faget. Har selv tænkt mig at tjrne tykt på at få mig vaskebrædt (om ikke andet via fotoshop) og så sælge bøger med slankekure og motionsprogrammer og gadgets.

Dr. Jacobs mirakelkur hvor du i gennemsnit taber dig 40 kg (50 % af mine forsøgspersoner døde, resten havde en let vægtøgning), og mine kommende motionsbøger: "Weakness is a crime" og "Tag dig så sammen. sæk". Jeg kunne også sælge min Pectoriser og en eller anden mavetræningsmaskine.

Jeg vil også have programmer hvor jeg vil levere lommefilosofiske betragtninger og almengyldige råd, måske krydret med lidt astrologi.. :biggrinhat:

Link to comment
Share on other sites

He he he, har som gammel plejehjems-rotte kæmpet med svingende resultat mod en hel del af disse kure. Her snakker vi sygeplejersker og sosu-assistenter, som helt og holdent troede på disse kure. Det kom helt bag på en af sygeplejerskerne at man kunne tage på af at spise pasta.... Har mange gange banket ind i hovederne på dem at det handler om det samlede input/output.

Verden vil bedrages, og den bliver det ;)

Link to comment
Share on other sites

Er problemet ikke lidt, at lægerne generelt ikke selv har spillet med "åbne kort". To af de personer, der refereres i artiklen (Astrup og Per B. Mikkelsen) er jo netop kendt for ikke at kunne adskille kommercielle interesseret fra deres forskning.

Derved bliver det svært at finde ud af, hvem man egentlig kan tro på. Resultatet er at folk bliver overladt til sig selv, og så må prøve sig frem.

Flere gang taler lægerne også direkte imod den seneste forskning på området. Eksempelvis har Amerian Hear Organization i årevis prøvet at bevise at Atkin er sundhedsskadelig, det er bare aldrig lykkedes.

Tværtimod viser flere og flere forskningsresultater at folk på Atkins-diæten faktisk taber sig mere end på de traditionelle diæter samt har lavere kolesteroltal.

Det vi har brug for er en gruppe af forskere der har en væsentlig højere personlig integritet end AA og PBM, og som er parat til at revurdere deres anbefalinger i takt med nye forskningsresultatet.

Link to comment
Share on other sites

Det vi har brug for er en gruppe af forskere der har en væsentlig højere personlig integritet end AA og PBM, og som er parat til at revurdere deres anbefalinger i takt med nye forskningsresultatet.

Ja, eller hvad med bare ganske almindelig grundlaeggende folkeskoleundervisning i biologi som tager den menneskelige krop og fordoejelsessystemet alvorligt... :unsure:

Det er ikke kedeligt at laere de forskellige aminosyrer udenad, at der er essentielle og ikke-essentielle, og at dem faar man ved at spise protein. Og saa videre... ;) (Noget er der da haengt ved, selvom jeg har specialiseret mig udi samfundsvidenskaben...)

Og saa lidt matematik for at forstaa hvad det vil sige naar noget er 'stoerre end' eller 'mindre end' eller 'lig med' ... :lol:

P.S.

Undskyld tonefaldet, - jeg har stadig de 22 sukkerknalder galt i halsen...

Link to comment
Share on other sites

Diddley: Som artiklen også nævner, så aner de stakkels praktiserende læger jo heller ikke, hvad ben de skal stå på. Det skyldes jo til dels, at visse kolleger pakker deres kommercielle budskaber ind i forskningsforklædning, som du også nævner :)

Jeg synes dog det er lidt synd, at DM har blacklistet Atkins diæten sammen med de andre. Hvem kan ikke leve med lidt forstoppelse, hvis diæten giver et sundt fedttab :tongue:

Lidt at få mareridt over:

Fastekure: Kure, hvor man spiser meget lidt eller ingenting, kan virke modsat hensigten. Under kuren nedbryder man og taber omkring 300 g muskelvæv om dagen og risikerer at tage den tabte vægt på som fedt efter kuren.

:freaked: Det lyder nu lidt vildt :unsure:

Edited by Armoured female
Link to comment
Share on other sites

Nogen kommentarer om følgende diæt?:

1. Der må IKKE drikkes alkohol i de 7 dage kuren varer - da alkohol sænker fedtforbrændingen.

2. Ingen kulsyreholdige drikke - drik kun vand, usødet juice, skummetmælk, usødet the og kaffe uden sukker og fløde.

3. Intet af maden må tilberedes i olie eller anden fedtstof.

4. Brød, mel, sukker og andre sødemidler er bandlyst.

Selve kuren forløber sådan her:

Dag 1: Spis kun den "FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” og FRUGTER. Du kan spise alle slags frugter på nær bananer. Honingmeloner og vandmeloner har et lavere kalorieindhold end de fleste andre frugter og er især anbefalet.

HUSK: Drik kun frugtjuice eller vand.

Dag 2: En dag med kun grønsager. Spis den "FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE" med tilhørende friske grønsager indtil du ikke kan spise mere. Spis grønsagerne rå, dampet, grydestegt i kraften fra suppen, men tilbered uden brug af smør eller lignende. Spis fortrinsvist salat af enhver art, men undgå grønærter, bønner og majs. Spis grønsagerne sammen med suppen. Til aftensmaden: Beløn dig selv med en stor bagt kartoffel (med lidt smør eller olivenolie, hvis ønskes).

Spis ingen frugter denne dag.

Dag 3. Dagen i dag er en kombination af de to første dage. Spis al den "FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” , frugt (på nær bananer) og grønsager du vil.

IKKE nogen bagt kartoffel i dag.

Fremskrift efter 3 dage: Hvis du har spist i henhold til ovenstående de sidste 3 dage, og ikke har snydt, vil du for nuværende have tabt dig mellem 5-7 pund (2,5 - 3,5 kg).

Dag 4. Spis kun "FEDTFORBRÆNDENDESUPPE" og bananer, og drik kun skummet= mælk og vand. Du kan spise op til 3 bananer, drikke 2 glas skummetmælk og så meget vand du vil. spis så meget af suppen du vil. Bananer har et højt kalorie- og kulhydratindhold og calcium for at erstatte længslen efter søde sager.

Dag 5. l dag er steak- og tomatdag. Du må spise op til 350 gram ”rent kød” eller kylling (uden skind eller) fisk og op til 6 friske tomater (eller tilsvarende vægt af dåsetomater). Prøv, om muligt, at drikke 6-8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis den "FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE" mindst en gang i dagens løb.

Dag 6. l dag er "steak"- og grønsagsdag. Spis alt det "rene kød" og grønsager du vil i dag. Du kan endda spise op til 2 eller 3 steaks, hvis du ønsker, med grøntsager (minus grønærter,bønner og majs), men ingen bagt kartoffel. Spis den ”FEDTFORBRÆNDENDENDE SUPPE” mindst en gang i dagens løb.

Dag 7. Spis kun ris, usødet frugtJuice og grønsager. Igen: Spis så meget du kan. Vær sikker på at indtage den "FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” mindst en gang i dagens løb.

Suppen består udelukkende af grøntsager:

½ - 1 hvidkålshoved (ca. 1,5 kg excl. stok, det var hvad gryden kunne rumme)

2 løg

2 grønne peberfrugter

1 hel bundt bladselleri (ca. 900 g)

1 ds hakkede flåede tomater

5 stk grøntsagsbouillonterninger

Link to comment
Share on other sites

Hvis ikke den har en særlig fordøjelses-tarmudtømningseffekt (næppe, når man også skal spise kød), så vil jeg sige, at den er af samme skuffe som alle de andre fup-diæter og ikke noget jeg ville byde min krop :)

Det er direkte usundt at tabe sig 2,5-3,5 kg på 3 dage - det er et produkt af dehydrering/elektrolyttab og muskelmassetab (måske også lidt fedttab). Beklager ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share