ristet rugbrød


!diot
 Share

Recommended Posts

lige et lille hurtigt spørgsmål:

Hvordan kan det være at en rugbrød vejer mindre når den bliver ristet. Og hvilket tal skal jeg gå ud fra i min kcal beregning..

uden ristet: 60g

med ristet: 50g

nogen der kan komme på en forklaring.. ?

Link to comment
Share on other sites

Hvordan kan det være at en rugbrød vejer mindre når den bliver ristet. Og hvilket tal skal jeg gå ud fra i min kcal beregning..

Vandet der fordamper gør at brødet kommer til at veje mindre. Du skal bruge den vægt som brødet har inden ristningen.

Link to comment
Share on other sites

Ved en kage skal du tælle energien fra alle indholdsstofferne sammen.

Når den er bagt kan du enten skære den i x antal lige store stykker eller veje den.

Den samlede energi divideres derefter op i enten antallet af stykker eller op i kagens samlede vægt.

Eks. I alt er der kommet 6000Kj i kagen. Den skæres i 20 lige store stykker. Hver stykke indeholder (6000/20) 300Kj.

Eller- Den færdige kage vejer 1000g. Altså (6000/1000*100) 600Kj pr. 100g kage.

Edited by Stubbe
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share