JohnJohn Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Hej,jeg tænkte på om der var nogle der lå inde med nogle opskrifter på gode hovedretter, som er forholdvis billige og evt. kan holde over et par dage !andre ting som er forholdvis billige og som kan bruges til mellemmåltider ect. ect ?mangler lidt input lige pt. så håber der er nogle der har nogle gode kommentarer :)jeg fatter bare ikke helt at mine forældre kan leve for 40kr (til mad) om dagen... jeg bruger vel selv omkring 50 hver dag.. Måske fordi de spiser mindre... men alligevel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chico Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 40,- :lol: jeg bruger da nærmest 100,- Det er dyrt at leve sundt.Iøvrigt kan jeg anbefale lasagne og andre retter med hakket oksekød som bulkemad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnJohn Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 ja jeg fatter det heller ikke...ryger også mange gange over de der 50,-men så laver jeg mad til et par dage, så det er lidt lettere ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torben F. Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Lidt inspiration: http://www.su.dk/publikationer/1997/pjecer/mad_fol.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fladi Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 500g oksekød, ketchup og 1l mælk til. Nemt og billigt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnJohn Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 500g oksekød, ketchup og 1l mælk til. Nemt og billigt ;) oh dear ..æder du det bare RAW? :Dlyder voldsomt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilius Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Come on folkens, nyd nu den fantastiske ære det er at kunne svælge sig i fantastiske retter :)Carbonare med et tvist (tror det er sådan det staves...)2 pakker bacontern0,25 liter flødeEn god portion frisk revet parmasan (vigtigt det er den blok du selv river - det smager en million kr bedre)PeberOptøet spinat2 ægEn passende mængde pastaSæt pastaen over kogSvits baconternene på en pande.Riv parmasan osten på den fineste side af rivehjernetBland æg, parmasan, peber, bacontern og flødeVip pasta, ovenstående blanding og spinat tilbage på panden og vend det rundt over middel varme i 3-5 min.Server :)Retten koster cirka 15 kr for en stor herre portion. En konventionel carbonara er uden spinat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devious Builder Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Offseason bulke mad:bønneroksekødcornbreadbagte kartoflerjunkfood.. det jeg lige kunne komme i tanke om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
humseper Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Det gode ved hakket oksekød er jo mere fedt der er i desto billigere er det. Og når man skal bulke modtager man alle disse ekstra kalorier med kyshånd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnJohn Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 lige præcis hvad jeg ledte efter cilius :)vil prøve at lave retten imorgen :4mewantfood:jaa humseper! Har lige set der er tilbud på oksekød i Kvickly så der skal ned og købes lidt lager ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilius Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Må hellere lige nævne, at det er nemmest, hvis ingredienserne blandes i en skål... :)Velbekomme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion00b Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 1 broccoli2 røde pebere1-2 rødløg300-500 g kyllingchop kylling i stumper og steg i pandechop grønsager i stumper og (lyn)steg i wok bland kylling og grønsager sammen med kokosmælk (el. fløde) + uendelige mængder karry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnJohn Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 lyder meget lækker motionsm8:Dkeep 'em rolling in ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lillefrø Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 (edited) Hvis du (gud forbyde det) skulle få lyst til noget vegetar mad. Så er der her en opskrift på falafel, og den indeholder så hvidt jeg husker mere protein end frikadeller.250 g. kikærter 1 bdt. persille 8 fed hvidløg 1 stort løg ½ tsk. koriander ½ tsk. spidskommen salt Kikærterne skal ligge i blød i 24 timer og så blænder man det hele. Former det til frikadeller og steger dem i rigeligt med olie. Jeg plejer selv at lave en stor potion, når jeg så har stegt den jeg skal bruge kommer jeg resten af dejen i fryseren. Hurtigt og nemt.Smager kanon i pitabrød.Prøv at besøge din lokale indvandrer getto for at finde ekstra billige kikærter. Husk at plante resten af persillen i haven(eller vinduskarmen) så du ikke skal blive ved med at købe det.Hmm lige en advarsel 250g kikærter ser ikke ud af meget men de svulmer MEGET op så sørg for at det er en stor skål de ligger i blød i. Edited July 8, 2004 by Lillefrø Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lundemanden Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 1000 point til TUN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.