Er denne træning god nok?


plindboe
 Share

Recommended Posts

Og et lille sidespring... Sjovt som det er de samme gang på gang der vil være bad asses 

Har alle der dyrker vægttræning ikke den interesse at de vil ha' større muskler? Jeg vil til gengæld ikke være alt for stor, se billedet jeg vedlagde i starten. Der har været nogle rare mennesker der har givet nogle gode svar, men i andre er godt nok paranoide så det basker.

Med den kommentar mente jeg nu egentlig folk der prøvede at flame dig, fordi du er en smule grøn ;)

Hvis det er mig, du så diskret hentyder til, så brokker jeg, fordi de første posts og det der citat fra en suspekt bodybuilderhjemmeside var en frygtelig gang vrøvl. Jeg lader andre om at tage fat med glacé-handkserne.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mdk> Efter at ha læst den første post igennem, kan jeg godt se man kunne tro, at det var endnu en joker.

Men jeg synes det er synd, at det er blevet til 'Skyd - og stil spørgsmål senere' kultur overfor newbies. Den her gut har jo virkelig bare ikke forstand på træning og kost endnu; men jeg kan ikke se han fortjener et møgfald fra hverken dig eller andre...

Link to comment
Share on other sites

Dvs. du fór i flint uden at ha læst hele tråden? Der kan man da for alvor tale om at løbe med halv vind.

Nope! Jeg havde skam læst med fra begyndelsen.

Det jeg siger er, at selvom den første post kunne virke mistænkelig, ser jeg ingen grund til, at blive ved med at diss'e manden, fordi han ikke har styr på det nødvendige..

Link to comment
Share on other sites

Nå, bodybuilder.dk støtter da min teori til punkt og prikke, som mdk i hans uendelige visdom mente var en joke.
Ectomorph (den linære)

Ectomorphen primære mål skal være at øge vægten, helst gerne i form af kvalitets muskelmasse. Ectomorphen bliver nød til at være tålmodig idet øget muskelmasse vil komme langsomt. Ectomorphem skal fokusere på at køre tunge basis øvelser såsom bænkpress, squath, dødløft, military press m.m. Her skal han sørge for at løfte tunge vægte for derved at sikre maksimal muskelopbygning. Pauserne skal være lange således at træningen ikke går hen og kommer til at ligne fedtforbrænding dog må selve træningen ikke blive for lang.

Ectomorphen må ikke dyrke fedtforbrændende aktiviteter såsom løb, cykling, step på steppemaskinen osv., ej heller må han begynde at dyrke andre sportsgrene ved siden af bodybuilding (eksempelvis fodbold). Samtlige kalorier som Ectomorphen indtager skal udelukkende bruges til muskelopbygning. Ectomorphen skal hele tiden påminde sig selv om at for hver kalorie han forbrænder så mister han potentielt muskelvækst, ergo skal han forbrænde så lidt som overhovedet muligt.

Jeg skal åbenbart focuserer på at øge min muskelmasse, ved tung muskeltræning og muskelopbyggende kost, og skal ikke motionere. Sjovt at jeg er nybegynder, og alligevel får ret over sådan en "ekspert". :lol:

Du kommer bare ikke til at tabe dig ved det der...

Link to comment
Share on other sites

Folk kommer med deres mening og sådan er det, og velberettet.

At man gider sidde og blive "ophidset/Irriteret" over et indlæg på et diskussionsfora fatter jeg personligt ik! Uanset hvor dum man måtte se andres synspunkt er.

Bare min mening!

Personligt er jeg skotte kold over hvad andre mener om mine indlæg, og endnu mere ligeglad med hvor vidt indehaveren af loggen er real eller fake.

De første par post i tråden (1 & 3) vakte bare min undren! og derved postede jeg mit indlæg og min mening.

B)

Edited by Differ
Link to comment
Share on other sites

som har for lidt at lave i den virkelige verden.

Siger manden der ikke laver andet på MOL end at deltage i denne slags intetsigende diskutioner.

At der ikke sku findes dumme spørgsmål er sådan noget, dumme mennesker går og bilder hinanden ind.
Det er en talemåde

Og hvad du vil med dine fornærmelser kan jeg ikke se.

Du burde revurdere dine grunde til at skrive her på MOL, da de tilsyneladende ikke er at dele viden med andre træningsinteresserede. :thumb_down::thumb_down:

I det mindste kan jeg finde ud af at stave til "diskussion" og bruge "ligge" og "lægge" korrekt. Men nok om det.

Din holdning i denne tråd har fra starten været præget af en aggressiv tendens, som devaluerer dine små holdninger helt. Puds din glorie, den er rusten.

At du ikke forstår min kritik af den meningsløse talemåde, du bringer på banen, undrer mig slet ikke. Jeg håber, andre med lidt mere omløb i snublekysen, ku se pointen.

MikkelE << Jeg er et af de halvgamle medlemmer på MOL - i modsætning til dig. Kom igen, når du har været her et par år. I øvrigt misser du totalt pointen - pointen er om man skriver dumme indlæg eller ej. ReneBL skriver dumme indlæg.

Jeg synes, det er lidt sjovt, så mange nye medlemmer (indmeldt i de seneste par mdr.), som åbenbart er mere interesseret i at bitche end at stikke fingeren i jorden. Vidner det om interesse for træning? Nej.

Edited by mdk
Link to comment
Share on other sites

Jeg har kun skrevet 1 indlæg i dette forum, men har skrevet i utallige andre fora, længe før internettet blev udbredt.

Det har, lige siden det første forum blev oprettet på et BBS i 19-hvidkål, været en uskreven regel, at man ikke kommenterer stavefejl og grammatikfejl. Det er noget nær den mest uhøflige opførsel overhovedet. Både her og irl.

Ikke alle er lige gode til at udtrykke sig skriftligt, og de fleste tillægger det ganske enkelt ikke den store betydning, om et uhøjtideligt indlæg er til et 13 tal i skriftlig fremstilling. Men alle skal have mulighed for at udtrykke sine holdninger og være med i diskussionen. Sproget er et middel til kommunikation, ikke et middel til at få andre ned med nakken.

Jeg er tilhænger af, at man læser sine indlæg igennem, før man poster dem, bare for at være sikker på man ikke i skyndingen har skrevet noget værre vrøvl. Men ingen kan komme og sige, at man ikke forstår, hvad ReneBl mener, fordi han kommer til at skrive den forkerte form af "at lægge". Det er sgu da godt nok alle flueknepperes moder.

Man kan ikke med rimelighed forvente, at alle skal læse deres indlæg igennem 14 gange, slå svære ord op, kontrollere endelser og rette kommaer. Det eneste der betyder noget er, at man kan gøre sig forståelig. Det er ikke nogen videnskabelig afhandling det her. Herregud, vi er bare nogle motions nørder, som har en hyggelig snak og hjælper hinanden.

Hvis man er løbet tør for saglige argumenter, skulle man hellere vente med at skrive, til man har noget at tilføje debatten. Man kunne jo f.eks. bruge tiden til at gå ind og læse de vilkår, man accepterede, da man registrerede sig.

Når man har en samtale med sin bedste ven, agerer man vel heller ikke skolelærer, fordi han kommer til at sige "Jeg _lagde_ og så fjernsyn hele aftenen i går"? At man i stedet for agerer dårlig samvittighed og spørger, om han ikke hellere skulle have taget med ud at cykle :poking: - det er så noget helt andet :lol:

Jeg har i stilhed fulgt med herinde de sidste par måneder, og det er en rigtig hyggelig lille krog af internettet, som virkelig har motiveret mig til at få gjort noget ved min form, men denne tråd har sgu kompromitteret glæden lidt. Så skal vi ikke lade plindboes tråd komme tilbage i sit spor igen, hjælpe ham til at optimere sit trænings program, og overlade mudderkasteriet til Jubii's debatfora og hovederne inde på Slotsholmen?

Link to comment
Share on other sites

Og et lille sidespring... Sjovt som det er de samme gang på gang der vil være bad asses 

Har alle der dyrker vægttræning ikke den interesse at de vil ha' større muskler? Jeg vil til gengæld ikke være alt for stor, se billedet jeg vedlagde i starten. Der har været nogle rare mennesker der har givet nogle gode svar, men i andre er godt nok paranoide så det basker.

Med den kommentar mente jeg nu egentlig folk der prøvede at flame dig, fordi du er en smule grøn ;)

Nå, ok. Sorry jeg misforstod. :)

Link to comment
Share on other sites

Ærgelig tendens der er ved at opstå. Jeg bliver selv ufatteligt frustreret når jeg af oprigtig interesse forøger at hjælpe og ser min energi spildt.

Meeeeeeen den bedste metode er at være uendeligt tålmodig, pædagogisk og hjælpsom.

Hvis man finder det trættende at hjælpe newbies skal man lade være! Holde sig til offtopic og logbøgerne.

Det handler grundlæggende set om at få folk til at opleve glæden ved træning og få gode effektive træningvaner.

Jeg opfordrer til selvransagelse og gruppekram :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Jeg opfordrer til selvransagelse og gruppekram :hippy:

Jeg er på! :bounce:

Må den positive og astrale energi være med os...

Og lad os så én gang for alle holde os til topics (også dig, Flexi!) i stedet for, at bruge en masse krudt og posts på frem og tilbage, kaffe og kage - sådan generelt set :wacko:

Edited by Flexipecs
Link to comment
Share on other sites

For interesserede: HST programmet så interessant ud, men har beluttet mig for at starte på dette program mandag: http://www.bodyzone.dk/viewtopic.php?t=202

I morgen, sørger jeg for at få vist de forskellige øvelser, så jeg selv kan udføre dem rigtigt. Men vil også bruge resten af aftenen her til at finde gode beskrivelser af de forskellige øvelser.

Hvis der er nogen der mener det overstående program er ringe, sig endelig til.

Edited by plindboe
Link to comment
Share on other sites

Hov, et sidste spørgsmål. Der er en øvelse i programmet jeg ikke er helt sikker på, nemlig "Dumbell rear laterals". Skal den udføres ligesom denne: http://www.abcbodybuilding.com/exercise3/s...edeltraises.htm

...hvor man kun starter med vægtene bagude men løfter dem frem mens de hæves, eller skal vægtene være bag ved én under hele øvelsen?

Link to comment
Share on other sites

spørger bare lige af nysgerrighed - hvor mange øl har du da drukket om dagen siden du regner med at kunne tabe dig ved et stop...

hvis du ikke har kørt øvelser som squat og dødløft før ville det nok være smart lige at få sat teknikken og den rigtige stil på plads inden du går ud og maxer med 5RM..

efterhånden vil jeg tro du går lidt i stå mht. til styrke/masse fremgang, det vil ihvertfald gå betydeligt langsommere.. så ville det være smart at springe over på noget ala hst med progression i intensitet, volumen, workcap..

jeg har selv kørt noget meget identisk med "BILL STARR's FUNDAMENT PROGRAM" og til sidst går man næsten i stå...(personlig erfaring)

desuden mener jeg kreatin er et udemærket valg når du først har fået lidt styr på kosten og øllerne..

held og tillyk med træningen..

Link to comment
Share on other sites

spørger bare lige af nysgerrighed - hvor mange øl har du da drukket om dagen siden du regner med at kunne tabe dig ved et stop...
Det har været oppe på otte årgangsbryg om dagen. Årgangsbryg er nok Danmarks stærkeste øl med 10,6 procent alkohol. Jeg føler ingen afhængighed af alkohol til gengæld, det var bare en dårlig vane for mig. Jeg er dog stoppet, da jeg er blevet inspireret gennem denne tråd og gennemlæsning af diverse links.
hvis du ikke har kørt øvelser som squat og dødløft før ville det nok være smart lige at få sat teknikken og den rigtige stil på plads inden du går ud og maxer med 5RM..

efterhånden vil jeg tro du går lidt i stå mht. til styrke/masse fremgang, det vil ihvertfald gå betydeligt langsommere.. så ville det være smart at springe over på noget ala hst med progression i intensitet, volumen, workcap..

jeg har selv kørt noget meget identisk med "BILL STARR's FUNDAMENT PROGRAM" og til sidst går man næsten i stå...(personlig erfaring)

desuden mener jeg kreatin er et udemærket valg når du først har fået lidt styr på kosten og øllerne..

Tak for de gode råd. :Thumbs up: :)

Edited by plindboe
Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes nu ikke det oprindelige spørgsmål er så slemt enda (Man ser ofte nogen værre ovre på getbig :lol:). Det eneste man kan grine af er hans mål, men af en eller anden grund så syntes jeg ikke, at det er sjovt... <_<

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

P.s. Tak Michael...

Edited by SaintPauli
Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes nu ikke det oprindelige spørgsmål er så slemt enda (Man ser ofte nogen værre ovre på getbig :lol:). Det eneste man kan grine af er hans mål, men af en eller anden grund så syntes jeg ikke, at det er sjovt... <_<

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

P.s. Tak Michael...

:lol:

8 årgangsøl om dagen får jeg til i omegnen af 112 genstande om ugen. Så kan jeg bedre forstå den lidt slingrende kurs. Jeg mener dog, det er alt for tidligt at bedømme, om du har lagt det alkoholproblem (for det er et alkoholproblem) bag dig. Jeg mener, der er kun gået et par dage.

Men hold fast i ædrueligheden!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share