Lasse T Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Jeg har forsøgt mig idag, men alm havregrød... lidt havregryn, lidt vand og en smule salt! men føj da, det smager ikk godt.. hva gør i?? Tilsætter i noget specielt oder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
armamix Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Nu spiser jeg selv kun rå havregryn, men som der står på Solgryn-pakken, så smid noget frugt i. F.eks. æble, appelsin eller rosiner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 jeg overvejer at, på en eller anden måde, smide proteinpulver i.. er det evt en mulighed??Ku selvfølgelig hjælpe med frugt, men tror ikk det hjælper nok.. så meget som jeg elsker havregryn, så meget hader jeg grød!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insaniac Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Jeg hælder noget havregryn op, lidt mælk på, 2min i mikroen og så bagefter syltetøj på. Mums :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 Jeg hælder noget havregryn op, lidt mælk på, 2min i mikroen og så bagefter syltetøj på. Mums :4thumbup:<{POST_SNAPBACK}>okay.. ca hvor meget havregryn og mælk?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Houmoller Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Får da bare mor til at stå 5 minutter før op om morgenen, så det er færdigt når jeg kommer op.. Det er Livet!!! :4thumbup: Og btw så smager det fortræffeligt.. men har ingen anelse om hvordan hun laver det.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 Får da bare mor til at stå 5 minutter før op om morgenen, så det er færdigt når jeg kommer op.. Det er Livet!!! :4thumbup: Og btw så smager det fortræffeligt.. men har ingen anelse om hvordan hun laver det.. <{POST_SNAPBACK}>Ku du ikk spørge?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camillabruun Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Hvorfor vil du død og pine have havregrød når du ikke kan lide det? Hvorfor ikke bare spise havregryn i stedet?Men ellers så lav den på mælk i stedet for vand, så smager den bedre, og kom evt en klat smør i hvis diæten tillader det.-Camilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregers TF Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 1 kop gryn (halvt grovvalsede - halvt finvalsede)1 1/4 kop mælk1 drys salt1 spiseske sukkerind i mikroen i den tid DIN mikro nu skal bruge minus ca. 10-15 sekunder. Omrøres når den kommer ud til konsistensen er rigtig.Hvis den skal være lidt sjovere:drysses straks med kanel og sukker efter omrøring. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunen Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 100g gryn i en skålkanel overHermesetas (flydende)Evt. tørrede abrikoser (skåret ud)3dL kogende vand fra el-kedlenTræk i 5 minrørspis (når temp tillader det) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 Hvorfor vil du død og pine have havregrød når du ikke kan lide det? Hvorfor ikke bare spise havregryn i stedet?Men ellers så lav den på mælk i stedet for vand, så smager den bedre, og kom evt en klat smør i hvis diæten tillader det.-Camilla<{POST_SNAPBACK}>fordi jeg gerne vil cutte ned på kulh.. dette kan jeg gøre ved at æde grød, da det mætter noget mere end gryn og der ska bruges meget mindre gryn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 1 kop gryn (halvt grovvalsede - halvt finvalsede)1 1/4 kop mælk1 drys salt1 spiseske sukkerind i mikroen i den tid DIN mikro nu skal bruge minus ca. 10-15 sekunder. Omrøres når den kommer ud til konsistensen er rigtig.Hvis den skal være lidt sjovere:drysses straks med kanel og sukker efter omrøring.<{POST_SNAPBACK}>takker.. lyder godt... måske jeg sku prøve med det så.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insaniac Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Jeg hælder noget havregryn op, lidt mælk på, 2min i mikroen og så bagefter syltetøj på. Mums :4thumbup:<{POST_SNAPBACK}>okay.. ca hvor meget havregryn og mælk?? <{POST_SNAPBACK}>Den var straks værre. Jeg plejer jo at kunne pr øjemål, men næste gang kan jeg da lige måle op hvor mange gryn og hvor meget mælk jeg bruger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exercisemadness Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 (edited) jeg haelder gryn i gryden, tilsaetter vand, soeger for at roere godt rundt mens det varmes op, naar det begynder at boble er det tid til at tage af bluset, jeg putter en smule sukker paa toppen samt honning, og saaledes spiser jeg det da-daaaaaa Edited September 7, 2005 by exercisemadness Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 Jeg vil jo helst undgå sukker og rosiner... er der ikk nogen som på mærkværdig vis har formået at smide proteinpulver i også?? Har forsøgt at drysse det på og det virker oki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exercisemadness Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Jeg vil jo helst undgå sukker og rosiner... er der ikk nogen som på mærkværdig vis har formået at smide proteinpulver i også?? Har forsøgt at drysse det på og det virker oki...<{POST_SNAPBACK}>fortael mig nu ikke at der er en eller anden usund muskel nedbrydende effekt hvis man bruger sukker og rosiner paa samme tid.eller er det kalorierne som bekymre dig?fortael, fortael :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 vil ikk ha al det sukkerstads.. og kcal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exercisemadness Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 vil ikk ha al det sukkerstads.. og kcal! <{POST_SNAPBACK}>fair enough.jeg har vaeret en mega mad-nazi tilbage i tiden - alt blev vejret, analyseret, talt og sammenlagt.....nu til dags vil jeg blot nyde min mad og ikke straffe mig selv - derfor vaelger jeg sukker og rosiner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 vil ikk ha al det sukkerstads.. og kcal! <{POST_SNAPBACK}>fair enough.jeg har vaeret en mega mad-nazi tilbage i tiden - alt blev vejret, analyseret, talt og sammenlagt.....nu til dags vil jeg blot nyde min mad og ikke straffe mig selv - derfor vaelger jeg sukker og rosiner <{POST_SNAPBACK}>jeg er nok der hvor du så var.. hehe.. alt blir vejet og målt.. og talt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exercisemadness Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 vil ikk ha al det sukkerstads.. og kcal! <{POST_SNAPBACK}>fair enough.jeg har vaeret en mega mad-nazi tilbage i tiden - alt blev vejret, analyseret, talt og sammenlagt.....nu til dags vil jeg blot nyde min mad og ikke straffe mig selv - derfor vaelger jeg sukker og rosiner <{POST_SNAPBACK}>jeg er nok der hvor du så var.. hehe.. alt blir vejet og målt.. og talt! <{POST_SNAPBACK}>N-joy..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spockle Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 jeg kan varmt anbefale at lave alm havregrød.. tilsæt så kanel og flydende sød. Kanelen binder væsken og du kan derfor få det til at fylde mere ... godt når man er på diæt..du også blande protein pulver i det smager kanon med choko smag.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackmoore Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 revne æbler...det er svaret!!! Godt med revne æbler og kanel oven på grøden, det er hamrende lækkert.Og tag en prot shake ved siden af.., Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moig Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 det er nu også muligt at anvende proteinpulveret i havregrøden. Det virkede fint for mig. Jeg brugte bare havregryn, vand eller mælk (kan faktisk ikke huske det; langt tid siden) og proteinpulveret. Sørg bare for at få det hele blandet godt sammen inden det ryger i mikroen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duenn Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Jeg synes grøden bliver klistret hvis jeg laver den på mælk, desuden bliver den mindre "klam" hvis man bruger grove gryn ( grøn Ota )Min grød3 dl vand1½ dl grønne gryn1 nips salt i mikro ovnen ca 3 minrøres med flydende sød og en smule minimælk (rør ikke for længe, det gør den også klistret)Istedet for at røre mælk i den færdige grød, kan du hælde lidt af din shake overheld og lykke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDumbell Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 jeg laver grød med ½ havregryn og ½ muesli (med nødder og rosiner) og så tilsætter jeg lidt god olie, sesamfrø og en god skefuld hørfrø.Laver den på vand og tilsætter salt og evt. noget frugtmos el.lign hvis det skal være sødt.Smuttede, hakkede mandler i er også godt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.