cookie_sq Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Og hvad så? Det vi spiste, er der bare flere proteiner i end dit (og min far er stærkere end din far) Så hvad du siger er at din far kunne have spist op ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hr.Kirchebrandt Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 (edited) Så blev det vores tid til at få en Roethlis-burger :4mewantfood: Jeg troede faktisk, at den ville være en udfordring at spise. Men den var selvfølgelig kun en appetitvækker for en viking som mig Hr. K Edited January 21, 2006 by Hr.Kirchebrandt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taninja Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Fantastisk tråd!! Mænd i et køkken.... *lol* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Bully Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Fantastisk tråd!! Mænd i et køkken.... *lol*Hvad skal det betyde Det er vist efterhånden mest almindeligt, at det er manden, der kan finde ud af at lave mad, i hvert fald når der skal tænkes kreativt. Kvinder har selvfølgelig stadig visse funktioner i et køkken, såsom at skrælle kartofler og vaske op, men når det seriøse kokkearbejde skal igang, så må manden træde til! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZapZap Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Damn...det var da en stor fejl at kigge i denne tråd! Jeg er jo blevet mega sulten nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CA8 Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Så hvad du siger er at din far kunne have spist op ? Nææ, jeg ville bare vise at det var mudderkast nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Nææ, jeg ville bare vise at det var mudderkast nu.Det er gazzz...Lavede en idag og grundet storhedsvanvid kom den til at bestå af:500g oksekød 12%150g revet ostEt løg4 ægen smule mælkNæsten et helt ciabatta brøden pakke baconLidt ketchup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heliotropen Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Er jeg den enste der ikke sidder og savler over burgerene men Spocks thinkpad hvis det ikke var fordi jeg havde en selv ville jeg være dybt misundelig M.V.HHelio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPower Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Det er gazzz...Lavede en idag og grundet storhedsvanvid kom den til at bestå af:500g oksekød 12%150g revet ostEt løg4 ægen smule mælkNæsten et helt ciabatta brøden pakke baconLidt ketchup ARGH! Det er jo dobbelt op på den jeg lige har fortæret Gjorde du den færdig - og var du ene om den? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titazeus Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Er jeg den enste der ikke sidder og savler over burgerene men Spocks thinkpad hvis det ikke var fordi jeg havde en selv ville jeg være dybt misundelig M.V.HHelioDet ville jeg også være, men jeg har en T41, så alt er i orden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heliotropen Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Det ville jeg også være, men jeg har en T41, så alt er i orden Som, jeg skriver så er jeg nu også ganske godt tilfreds med min egen T40P.M.V.HHelio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 ARGH! Det er jo dobbelt op på den jeg lige har fortæret Gjorde du den færdig - og var du ene om den?Der var ca en femtedel tilbage da jeg måtte give op, men drak også en liter mælk til, oplaoder et billede når jeg får tid (har ikke installeret programmet til at hive billeder ud af min tlf på den her computer).Jeg var faktisk en smule skuffet, det kan dog muligvis skyldes mine evne i et køkken mere en burgerens ingridienser. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPower Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Der var ca en femtedel tilbage da jeg måtte give op, men drak også en liter mælk til, oplaoder et billede når jeg får tid (har ikke installeret programmet til at hive billeder ud af min tlf på den her computer).Jeg var faktisk en smule skuffet, det kan dog muligvis skyldes mine evne i et køkken mere en burgerens ingridienser.Verdens største smagsoplevelse er det ikke, men jeg synes nu ikke den er så tosset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShotPut2012 Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Lavede en Roethlis-Burger igår (fredag), men jeg glemte at tage billede af den!!! (Urutineret!!!) Skal nok tage billede af de fem jeg laver til Super Bowl! 22 cm Ciabattabrød.526 gram hakket oksekød - efter stegning!7 æg. 3/4 løg.100 g CHEDDAR-ost! (Tilfreds MaxPower!?!) - Er nu ikke sikker på jeg fik brugt det hele...7 stykker bacon... Og den blev fortæret!!! Jeg var pænt mæt. Jeg plejer altid at spise et måltid klokken 23.30... Det sprang jeg over igår!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Lavede en Roethlis-Burger igår (fredag), men jeg glemte at tage billede af den!!! (Urutineret!!!) Skal nok tage billede af de fem jeg laver til Super Bowl! 22 cm Ciabattabrød.526 gram hakket oksekød - efter stegning!7 æg. 3/4 løg.100 g CHEDDAR-ost! (Tilfreds MaxPower!?!) - Er nu ikke sikker på jeg fik brugt det hele...7 stykker bacon... Og den blev fortæret!!! Jeg var pænt mæt. Jeg plejer altid at spise et måltid klokken 23.30... Det sprang jeg over igår!!!Der var mere bacon og ost i min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPower Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Lavede en Roethlis-Burger igår (fredag), men jeg glemte at tage billede af den!!! (Urutineret!!!) Skal nok tage billede af de fem jeg laver til Super Bowl! 22 cm Ciabattabrød.526 gram hakket oksekød - efter stegning!7 æg. 3/4 løg.100 g CHEDDAR-ost! (Tilfreds MaxPower!?!) - Er nu ikke sikker på jeg fik brugt det hele...7 stykker bacon... Og den blev fortæret!!! Jeg var pænt mæt. Jeg plejer altid at spise et måltid klokken 23.30... Det sprang jeg over igår!!!Ærligt talt er det da lidt fesent med så lidt ost og jeg vil give cookie ret i at syv stykker bacon er nærmest sølle - selvom "stykke" er sådan lettere udefineret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Bacon smager såååå godt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mugge Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) Er I gutter ikke igang med en gang "hvis er størst" omsat i madsvineri. Den næste fremstiller vel et monster med 750 gr. oksekød, og så er der en, der skal op på et kg. I må vel snart til at bage selv for at få en bolle der er stor nok, og har I så ovne, der er store nok. ?Bon appetit Edited January 22, 2006 by mugge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titazeus Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Er I gutter ikke igang med en gang "hvis er størst" omsat i madsvineri. Den næste fremstiller vel et monster med 750 gr. oksekød, og så er der en, der skal op på et kg. I må vel snart til at bage selv for at få en bolle der er stor nok, og har I så ovne, der er store nok. ?Bon appetitJo selvfølgelig er vi i gang med at afgøre hvis burger er størst. Det er en slags manddomsprøve Man køber da bare et kæmpe ciabatta brød hos det nærmeste supermarked og smækker en masse i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackmoore Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) Her er Blacks Burger sammen med en litter iskold liflig Flensburg Dunkel Pils.Ca 350 gram okse, en pakke (130 gram) kalkunbacon, 2 æg, 1 løg og 100 gram god cheddar på et durum franskbrød..skåret over på langs, og garneret med low fat dressing og liberale mængder af kette.Ikke et "monster", men stadig stor nok til det tog LANG tid at spise den. Men den smagte overraskende godt!!! Edited January 22, 2006 by Blackmoore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henning Friis Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Er I gutter ikke igang med en gang "hvis er størst" omsat i madsvineri. Den næste fremstiller vel et monster med 750 gr. oksekød, og så er der en, der skal op på et kg. I må vel snart til at bage selv for at få en bolle der er stor nok, og har I så ovne, der er store nok. ?Bon appetit Nej og derfor må vi ty til andre tricks. Enter the gang of four... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerX Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Er I startet med forberedelserne til burgerne på søndag?Vi skal have superbowlfest, og skal selvfølgelig have en Roethlis burger. Men så er det bare jeg tænker, hvilke ciabattabrød bruger I? Dem man kan købe for 4-5 kr,- i Netto og Aldi? Jeg har altid syntes de brød var lidt tørre i det, men det er måske mig som tilbereder dem forkert?Hvor lang tid giver I dem? Pakker I dem ind i sølvpapir? Bliver de svøbt ind i et viskestykke efter de er varmet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Er I startet med forberedelserne til burgerne på søndag?Vi skal have superbowlfest, og skal selvfølgelig have en Roethlis burger. Men så er det bare jeg tænker, hvilke ciabattabrød bruger I? Dem man kan købe for 4-5 kr,- i Netto og Aldi? Jeg har altid syntes de brød var lidt tørre i det, men det er måske mig som tilbereder dem forkert?Hvor lang tid giver I dem? Pakker I dem ind i sølvpapir? Bliver de svøbt ind i et viskestykke efter de er varmet?Bare sørg for at brødet ikke har for meget masse, jeg havde alt for meget brød om min burger sidste gang.Næsten et helt ciabatta brød... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JesperT Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Fik burgeren i lørdags og var så ekstremt overrasket over den enormt lækre burger, at vi også lavede den igen søndag!!! :4thumbup: :4mewantfood: Den smager klart bedre, end den ser ud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShotPut2012 Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Et lille tip til alle jer der skal lave Roetlis-burgers i fremtiden: Skal man lave Roethlis-burgers til flere mennesker, så er det en god idé at sørge for at der er pander nok! Vi skulle lave seks burgere i søndags og det endte med at tage 2½ time! Vi startede med at bruge 45 minutter på at forme bøfferne. Panden kunne kun holde to bøffer af knap 200 gram ad gangen, derfor måtte hver burger bestå af to bøffer. Det tog 35 minutter at stege bøfferne, 15 minutter at lave løgblandingen, 35 minutter at stege bacon og 20 minutter at lave røræg i en wok! Men de blev lige præcis som de skulle være: Ikke de største, men min så således ud: ½ ciabattabrød fra Netto.3½ æg til røræg400 gram bøffer (2. stk af hver 200 gram)150 gram løg og ost (cheddar denne gang!)5 stykker bacon. Den var lækker og her er et billede af den: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.