Gygex' Styrkelog


Gygex
 Share

Recommended Posts

Du har lidt ret Cache...

jeg træner ikke fokuseret på triceps, som man f.eks. kunne gøre med closegrip bænkpres, overhead extensions etc, men jeg får som Thorhauge nævner det trænet Triceps i alm. bænk og military press. Jeg kan mærke at de kommer med, da jeg ofte er øm i dem, og kan da også se en størrelses-forskel fra dengang jeg startede til nu!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja gu er det så! :4thumbup:

Jo jeg ville gerne fokusere mere på biceps idet jeg ikke føler der kommer nok fokus gennem rygøvelserne.

Efter bænkpres eller incline DB press kan jeg sagtens mærke at triceps har fået et godt pump, men efter front pulldowns og bent over rows føler jeg ikke nær det samme pump i biceps i forhold til. Derfor vil jeg gerne fokusere mere på biceps.

Ka' du så forstå det Marianne :devil::tongue:

Edited by Gygex
Link to comment
Share on other sites

Grundet tilbagevendende maveproblemer var jeg til læge mandag. Lægen kunne konstatere at smerten var i selve mavesækken og gav mig nogle piller (Ezomeprazol) der skulle kunne give maven ro. De skulle gerne kunne give maven så meget ro at den genfinder sin sædvanlige balance. Så dem sluger jeg pt. 2 gange i døgnet, håber sgu det hjælper, det er ikke for sjov med sådan en omgang mavepine i tide og utide!

Link to comment
Share on other sites

Uge 5 Træningspas 8

Deadlift 5 x 5 @ 72,5 kg

Zercher Squat 5 x 5 @ 72,5 kg

Incline Dumbbell Press 5 x 5 @ 30 kg (Hver håndvægt)

Bent over rows 5 x 5 @ 60 kg

Dumbbell Shoulder Press 4 x 8 @ 18 kg (Hver håndvægt)

Barbell Curls 3 x 8 @ 45 kg

Cable Crunches 3 x 8 @ 30

Ved ikke om maven spiller lidt ind, men synes træningen var særlig hård i dag. Incline DB press og Barbell Curls var ved at slå mig ihjel. DB press er uden tvivl et balanceproblem, men ved barbell curls er det bare fordi den er tung! De resterende øvelser var hårde men overkommelige! I starten af træningen kunne jeg mærke maven vrøvle lidt efter deadlift og zercher squat, men ellers mærkede jeg ikke til den.

Nå ja, og så var jeg ved at tabe stangen ved barbell curls da et lille løbebånds tøsebarn skvatter og er ved at blive smidt af løbebåndet. Tror hun kan være glad for at det var sent og der kun var 6 andre i centret... elsker spejle... :laugh:

Edited by Gygex
Link to comment
Share on other sites

Uge 5 Træningspas 9

Squat 5 x 5 @ 90 kg

Romanian Deadlift 5 x 5 @ 62,5 kg

Benchpress 5 x 5 @ 72,5 kg

Front Pulldowns 5 x 5 @ 90 kg

Military Press 3 x 8 @ 47,5 kg

Hammer Curls 3 x 8 @ 18 kg (hver håndvægt)

Cable Crunches 3 x 8 @ 32,5 kg

På trods af vejrudsigten var der super lækkert vejr her i det vestjyske, men også varmt som jeg mærkede en del til. Dog ikke noget der gav bøvl. Maven vrøvlede lidt i starten af træningen, men ligesom ved det foregående træningspas så stilnede den af i løbet af træningen. Havde et rigtigt godt flow i dag, øvelserne kørte hurtigt og uden umiddelbare problemer. Jeg synes at front pulldowns og cable crunches var forholdsvis nemme i dag. Derimod var hammer curls og military press ret hårde. De resterende øvelser var hårde, men ikke noget der gav anledning til "forfeit".

Så var der igen lidt sjov idet der var to små drenge på 12-14 år i centret som satte sig omvendt på maskinerne og kørte helt forkert i forhold til hvordan maskinerne fungerer. Så efter af have fnist i et minut driblede jeg over til dem og hjalp dem lidt på vej. Synes sgu det var lidt synd, og det skal da også have en god fornemmelse i maven når de blev færdige! :superman:

Link to comment
Share on other sites

Maven vrøvlede lidt i starten af træningen, men ligesom ved det foregående træningspas så stilnede den af i løbet af træningen.

Så skal du jo bare træne noget mere - så bliver du maveproblemerne helt kvit! :smile:

Så var der igen lidt sjov idet der var to små drenge på 12-14 år i centret som satte sig omvendt på maskinerne og kørte helt forkert i forhold til hvordan maskinerne fungerer. Så efter af have fnist i et minut driblede jeg over til dem og hjalp dem lidt på vej. Synes sgu det var lidt synd, og det skal da også have en god fornemmelse i maven når de blev færdige! :superman:

Fornuftigt gjort. Er de medlem derovre eller var de med deres forældre el.lign.?

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes ikke jeg ville blande mig i deres træning mere end jeg gjorde.. synes bare de skulle sidde ordentligt og bruge dem korrekt..

Jeg aner ikke om det var medlem eller hvorfor de i det hele taget var kommet derud, da jeg er ret sikker på at træningscentret har en aldersgrænse på 15 år? Men det ved du Thorhauge? passer det ikke?

Link to comment
Share on other sites

Uge 5 Træningspas 10

Deadlift 5 x 5 @ 75 kg

Zercher Squat 5 x 5 @ 75 kg

Incline Dumbbell Press 5 x 6 @ 30 kg (Hver håndvægt)

Bent over rows 5 x 5 @ 62,5 kg

Dumbbell Shoulder Press 3 x 8 @ 20 kg (Hver håndvægt)

Barbell Curls 3 x 8 @ 47,5 kg

Cable Crunches 3 x 8 @ 32,5

Jeg manglede min træningsmakker i dag af uforklarlige årsager, men derfor skulle der sgu trænes alligevel! Øvelserne er alle ved at være hårde at få kørt igennem, men det føles også mere og mere som om der virkelig giver noget! Barbell Curls var virkelig tung i dag, incline DB press var også hård, men det begynder at hjælpe lidt på balancen. Desværre ingen "sjove" episoder i dag...

Link to comment
Share on other sites

Uge 6 Træningspas 11

Squat 5 x 5 @ 92,5 kg

Romanian Deadlift 5 x 5 @ 65 kg

Benchpress 5 x 5 @ 75 kg

Front Pulldowns 5 x 5 @ 93 kg

Military Press 3 x 8 @ 50 kg

Hammer Curls 4 x 8 @ 18 kg (hver håndvægt)

Cable Crunches 3 x 8 @ 35 kg

Træningen forløb uden de store dikkedarer, mine maveproblemer har jeg ikke mærket så meget til de sidste par dage så håber lidt på det er ved at være slut med det.

Synes hammer curls var hård i dag, men på den anden side følte jeg at cable crunches var nem. Benchpress var også overraskende nemmere end forventet!

Link to comment
Share on other sites

Uge 6 Træningspas 12

Deadlift 5 x 5 @ 77,5 kg

Zercher Squat 5 x 5 @ 77,5 kg

Incline Dumbbell Press 5 x 5 @ 32 kg (Hver håndvægt)

Bent over rows 5 x 5 @ 65 kg

Dumbbell Shoulder Press 4 x 8 @ 20 kg (Hver håndvægt)

Barbell Curls 3 x 8 @ 50 kg

Cable Crunches 3 x 8 @ sprang jeg over

Synes jeg for første gang i lang tid havde en dårlig træning. Det var varmt og energiniveauet var meget lavt. Alle øvelserne var meget hårde, og jeg troede aldrig jeg skulle blive færdig.. Jeg sprang cable crunches over i dag, det var en blanding af manglende motivation og at stativet var optaget, så jeg gad simpelthen ikke vente, det havde jeg bare ikke lige tålmodighed til i dag. Er super skuffet over den dårlige træning der kommer ret pludselig efter en masse gode træninger! Men jeg hanker op i mig selv, og så ser vi om det ikke hjælper til næste gang! :dumbbell_lift:

Link to comment
Share on other sites

Uge 6 Træningspas 13

Squat 5 x 5 @ 95 kg

Romanian Deadlift 5 x 5 @ 67,5 kg

Benchpress 5 x 5 @ 77,5 kg

Front Pulldowns 5 x 5 @ 96 kg

Military Press 3 x 8 @ 52,5 kg

Hammer Curls 3 x 8 @ 20 kg (hver håndvægt)

Cable Crunches 3 x 8 @ 37,5 kg

Jeg havde meget travlt inden og efter træning så jeg var nødsaget til at sætte tempoet meget i vejret. Hele træningen var overstået efter 50 minutter hvilket er hurtigt da det sædvanligvis tager 1 time og 10 minutter. Jeg have til gengæld et rigtigt godt og hurtigt flow, men måtte desværre faile i et par øvelser grundet de korte pauser. Hammer curls og military press var meget tunge, cable crunches var forholdsvis nem! Selvom træningen var hurtigt og gav anledning til korte pauser med deraf følgende fail i benchpress og hammer curls, så følte jeg et godt energiniveau, og kan derfor konkludere at den foregående træning der affødte en del problemer med energien blot var et enkeltstående tilfælde! Der er nu kun 3 træningspas tilbage inden deload, glæder mig til at se om mine RM har flyttet sig!

Link to comment
Share on other sites

Vil det fucke dig helt op at skyde træningen en dag - så du kan træne uden at få stress? :smile:

nej det ville det ikke hehe, men jeg har været i kbh denne weekend så havde ikke mulighed for at træne hverken lørdag eller søndag... derfor valgte jeg at det skulle være fredag, og det skulle gå stærkt, sådan er det jo engang imellem, så tager vi også det med! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Uge 7 Træningspas 14

Deadlift 5 x 5 @ 80 kg

Zercher Squat 5 x 5 @ 80 kg

Incline Dumbbell Press 5 x 6 @ 32 kg (Hver håndvægt)

Bent over rows 5 x 5 @ 67,5 kg

Dumbbell Shoulder Press 3 x 8 @ 22 kg (Hver håndvægt)

Barbell Curls 3 x 8 @ 52,5 kg

Cable Crunches 3 x 8 @ 37,5 kg

Det er varmt i tiden som jeg tydeligt mærker i form af sved på panden :sun: men det er lækkert med noget godt vejr endelig!

Træningen forløb udemærket, men kan godt mærke at jeg er ved vejs ende med denne omgang da vægtene er meget tunge! Særligt kan bent over rows, barbell curls og incline DB press nævnes som særdeles tunge! Ikke nogle øvelser der er "nemme" mere, men flowet var udemærket i dag, og træning gik som den skulle.

2 træningspas tilbage inden deload... :dumbbell_lift:

Edited by Gygex
Link to comment
Share on other sites

Uge 7 Træningspas 15

Squat 5 x 5 @ 100 kg

Romanian Deadlift 5 x 5 @ 70 kg

Benchpress 5 x 5 @ 80 kg

Front Pulldowns 5 x 5 @ 99 kg

Military Press 3 x 8 @ 55 kg

Hammer Curls 4 x 8 @ 20 kg (hver håndvægt)

Cable Crunches 3 x 8 @ 40 kg

God træning i dag, energien og motivationen var god så føler jeg havde et godt flow. Af virkelige tunge øvelser var military press, ellers var de andre tunge men ikke så tunge de ikke kunne smides rundt! Ingen lette øvelser.

Nu kun et træningspas tilbage inden deload!

Link to comment
Share on other sites

Uge 7 Træningspas 16

Deadlift 5 x 5 @ 82,5 kg

Zercher Squat 5 x 5 @ 82,5 kg

Incline Dumbbell Press 5 x 5 @ 34 kg (Hver håndvægt)

Bent over rows 5 x 5 @ 70 kg

Dumbbell Shoulder Press 4 x 8 @ 22 kg (Hver håndvægt)

Barbell Curls 3 x 8 @ 55 kg

Cable Crunches 3 x 8 @ 40 kg

God træning i dag, Bent over rows var meget tung og barbell curls var for tung, så jeg failede den sidste rep i 2. og 3. set.! Ellers kørte de resterende øvelser som de skulle. Troede ikke jeg ville kunne tage alle i DB press, men overraskende nok så tog jeg dem alle og med masser af overskud!

Sådan blev programmet færdiggjort. Programmet burde have taget 6 uger, men grundet en sygdoms periode i påsken blev der sat en uge til. Synes det har været et udemærket program, forskellen fra mit forrige program må siges at være at dette program hurtigere bliver hårdt, og det synes jeg er en god ting! Som kritik punkt vil jeg sige at man skal være meget opmærksom på teknikken, og der har været lidt problemer med at få teknikken til at spille helt. Dette skulle gerne være blevet bedre til næste omgang.

Nu står den på 2 træningspas med deload, så 2 træningspas hvor jeg finder RM for begge dage! Bliver spændende og se om de har flyttet sig, og det vil klart være succeskriteriet for programmet at jeg stiger 5-15 kg i de store øvelser (bænk, DB press, dødløft, squat, pulldowns, rows) og 2,5-10 kg i det "små". Nu ser vi...

Link to comment
Share on other sites

Deload

Squat 4 x 4 @ 60 kg

Romanian Deadlift 4 x 4 @ 50 kg

Benchpress 4 x 4 @ 50 kg

Front Pulldowns 4 x 4 @ 60 kg

Military Press 4 x 4 @ 30 kg

Hammer Curls 4 x 4 @ 12 kg (hver håndvægt)

Cable Crunches 4 x 4 @ 20 kg

Ja lige en hurtig omgang deload, det tog jo ikke meget mere end en halv time, så det er jo fint nok, dejligt med en lille pause...

Næste deload bliver torsdag...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share