terrace_lad Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Hvis jeg vil koge nogen kyllingefiletter på en gang og have dem i en boks i køleskabet og så spise dem efterhånden, hvor lang tid skal de koge og hvor lang tid kan de holde sig bagefter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cj8000 Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Hvis jeg vil koge nogen kyllingefiletter på en gang og have dem i en boks i køleskabet og så spise dem efterhånden, hvor lang tid skal de koge og hvor lang tid kan de holde sig bagefter?Smid dem i ovnen i stedet....40-45 min på 175-200g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Lige en mindre detalje måske: er de frosne eller optøet?- lyder ellers dejlig nemlig lige at smide dem i ovnen :4thumbup: Hvad med evt at pensle dem? eller er det ikke nødvendigt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cj8000 Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Lige en mindre detalje måske: er de frosne eller optøet?- lyder ellers dejlig nemlig lige at smide dem i ovnen :4thumbup: Hvad med evt at pensle dem? eller er det ikke nødvendigt?Fersk! Køber aldrig frost kylling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Hvorfor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafir Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Ville egentlig også gerne vide hvad holdbarheden er, på sådan nogle tilberedte lækkerbiskener? Inden de går hen og bliver sundhedsskadelige... :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.P Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Fersk! Køber aldrig frost kyllingNemlig.. Man køber stort ind af fersk kylling når det er på tilbud. SÅ fryser man det.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrace_lad Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 Hvis jeg vil koge nogen kyllingefiletter på en gang og have dem i en boks i køleskabet og så spise dem efterhånden, hvor lang tid skal de koge og hvor lang tid kan de holde sig bagefter?skal de bare ligge på bagepapir inde i ovnen eller hvad? og hvor lang tid kunne de holde sig når de er tilberedt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cj8000 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 skal de bare ligge på bagepapir inde i ovnen eller hvad? og hvor lang tid kunne de holde sig når de er tilberedt?5-6 stk i et ovnfast fad. Masser chilli + hvidløg og 2dl vand. Ved ik hvor længe de kan holde. Men spiser dem typisk på 2 dage, så går nok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jk1 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 lige et dumt spørgsmål. jeg har altid købt fersk kylling, men forleden dag opdagede jeg i frysedisken poser med frosne kyllingefilleter og man kunne få et kilo for 15kr !! det er jo noget billigere end de ferske må man sige. syntes dog at de ferske smager bedre, men er der nogen reel forskel udover prisen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cj8000 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 lige et dumt spørgsmål. jeg har altid købt fersk kylling, men forleden dag opdagede jeg i frysedisken poser med frosne kyllingefilleter og man kunne få et kilo for 15kr !! det er jo noget billigere end de ferske må man sige. syntes dog at de ferske smager bedre, men er der nogen reel forskel udover prisen?Tjek hvor meget vand de har fyret i dem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABS Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Hey, hvor kunne man få et kilo til 15 kr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruno J Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Kogetiden er uinteressant. Det afgørende er kødets temperatur. Kødet skal koge så længe, at kernetemperaturen (altså temperaturen midt i kødet) er 75 grader. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruno J Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Hey, hvor kunne man få et kilo til 15 kr? Sikkert hos den importør, som blev afsløret i et forbrugerprogram på TV. Han solgte kød, som havde overskredet sidste salgsdato med adskillige år, og som blev opbevaret i en roekule ude på landet. Det kød var ret billigt. Desværre var der mange restauranter, som købte det. For det var jo billigt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moig Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 når jeg koger kyllingefiletter, der er frosne, passer det med 45 min. i kogende vand - 50 min. hvis vandet ikke er kogende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 lige et dumt spørgsmål. jeg har altid købt fersk kylling, men forleden dag opdagede jeg i frysedisken poser med frosne kyllingefilleter og man kunne få et kilo for 15kr !!Som en anden bruger sagde, så se på vandindholdet. Jeg har selv købt disse frosne kyllingebryster; De er som regel 'neutralmarinerede, dvs. tilsat vand, tilsætningsstoffer og ofte meget salt. Smagen var meget salt, og blev de stegt på panden fik de ofte en næsten sort kulør, modsat den almindelige brune farve fra fersk kylling.Jeg køber kun fersk kylling nu, det andet var simpelthen for klamt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 (edited) undskyld, dobbeltindlæg Edited October 26, 2006 by osiris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jk1 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Som en anden bruger sagde, så se på vandindholdet. Jeg har selv købt disse frosne kyllingebryster; De er som regel 'neutralmarinerede, dvs. tilsat vand, tilsætningsstoffer og ofte meget salt. Smagen var meget salt, og blev de stegt på panden fik de ofte en næsten sort kulør, modsat den almindelige brune farve fra fersk kylling.Jeg køber kun fersk kylling nu, det andet var simpelthen for klamt.jeg købte dem i netto til 15 kroner for et kilo. syntes også de smagte halvskidt og ja de blev nemt sorte når man stegte dem. Men vil prøve at koge den, måske smager de ok så og samtidig vil vandet ta noget af saltet. Vil også klart anbefale frisk kylling, men 15 kroner for et kilo er altså bare svært at modstå Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flexipecs Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Tjek også hvor det fronse kød er importeret fra!Fakta har/havde frosne filleter til en billig penge importeret fra Thailand. Det tør jeg sgu ikke putte i munden! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sortiarius Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 (edited) Kogte kyllingefilleter smager ganske fortrinligt og kan bruges som en afveksling til de pande- eller ovnstegte, og så er de lettere at tilberede. Jeg plejer at give dem 30-45minutter, efter de er tøet op - tilsætter lidt salt pepper, eventuelt lidt rå løg. Til fast food smager de godt sammen med lidt pasta og ketchup. Edited October 26, 2006 by Sortiarius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Smid dem i ovnen i stedet....40-45 min på 175-200g.Altså nu prøvede jeg dette med at smide dem i ovnen... 200g varmluft...og gav dem så 20min.. - der var de altså ved at brænde ret godt på 40-45min lyder da HELT vildt synes jeg nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Altså nu prøvede jeg dette med at smide dem i ovnen... 200g varmluft...og gav dem så 20min.. - der var de altså ved at brænde ret godt på 40-45min lyder da HELT vildt synes jeg nu Skrug evt. lidt ned.. Synes tiden passer ret godt, men der må jo være forskel på vore ovne! Smid godt med krydderier på - det kan blive så lækkert :4mewantfood: :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apprenti Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Altså nu prøvede jeg dette med at smide dem i ovnen... 200g varmluft...og gav dem så 20min.. - der var de altså ved at brænde ret godt på 40-45min lyder da HELT vildt synes jeg nu jeg undrede mig også kraftigt... hvis jeg smider frosne filetter i oven plejer jeg at give dem 30minutter(ofte ved ca 200c). men ovnen plejer også at være opvarmet inden jeg smider dem ind. men selvom man har en stor ovn der først skal varmes op lyder 40minutter godt nok af meget - selv hvis kyllingen er frossen! keki jeg tror ikke din ovns varmelegeme giver ordentligt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrace_lad Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 Altså nu prøvede jeg dette med at smide dem i ovnen... 200g varmluft...og gav dem så 20min.. - der var de altså ved at brænde ret godt på 40-45min lyder da HELT vildt synes jeg nu gav dem 45min ved 200grader med lidt vand i fadet også. Jeg havde forvarmet ovnen og synes de blev rigtig gode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Prøvede 170ºc og tjekkede ved 20, 30 og 40min.. ved 40min var de dog lidt tørre.. tror godt jeg kunne tage dem ud ved 30min, men ville lige teste om de kunne klare 40min hehe..Life en note: de var optøede (ferskne) og ovnen var forvarmet og det var varmluft (hele 3 ting på én gang) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.