Underwear Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Jeg har vist så småt besluttet mig for at blive slank igen... Jeg skal ikke bruge tips til hvordan og hvor meget og alt det der. Det er gjort før og det gik godt Men... Sidst var det ikke særlig varieret, og jeg har ødelagt makrel maden for mig selv. Jeg kan ikke rigtig spise det mere. Plus jeg fik at vide at de dyppede dem i syre for at få ben ud Men stadig nok mest fordi jeg kørte overkill på makrel...Der er i virkeligheden kun et måltid, jeg ikke rigtig kan komme i tanke om varitioner til og det middags maden. Jeg får okay med protein i den andre måltider, så det behøver ikke være pure prot.Jeg kan kun komme i tanke om æg på rugbrød... Eller det vil sige, jeg kan faktisk slippe afsted med at spise 100g rullepølse på mit rugbrød... Men det gør jeg ikke eller måske kun lige for at prøve¿Forslag? (Det kan komme i køleskab, men skal kunne laves hjemme fra... helst) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Jeg har vist så småt besluttet mig for at blive slank igen... Jeg skal ikke bruge tips til hvordan og hvor meget og alt det der. Det er gjort før og det gik godt Men... Sidst var det ikke særlig varieret, og jeg har ødelagt makrel maden for mig selv. Jeg kan ikke rigtig spise det mere. Plus jeg fik at vide at de dyppede dem i syre for at få ben ud Men stadig nok mest fordi jeg kørte overkill på makrel...Der er i virkeligheden kun et måltid, jeg ikke rigtig kan komme i tanke om varitioner til og det middags maden. Jeg får okay med protein i den andre måltider, så det behøver ikke være pure prot.Jeg kan kun komme i tanke om æg på rugbrød... Eller det vil sige, jeg kan faktisk slippe afsted med at spise 100g rullepølse på mit rugbrød... Men det gør jeg ikke eller måske kun lige for at prøve¿Forslag? (Det kan komme i køleskab, men skal kunne laves hjemme fra... helst)KyllingesandwichKalkunsandwichRejesandwichTunsandwichMager-oksekød sandwichLaksesandwichBrug groft, fiberrigt brød og spar på dressing osv.KalkunsalatKyllingesalatTunsalatmmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Underwear Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 Sandwich'es... Hvorfor tænkte jeg ikke på det Mager-oksekød sandwichHvad ville det være for noget oksekød? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuneN Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Hvad ville det være for noget oksekød?Bresaola er i hvert fald rigtigt godt i en sandwich, hvis du kan finde et sted at købe det. Det smager godt, er magert og har et meget højt protein-indhold. Edited June 6, 2007 by RuneN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackmoore Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Hårdkogte æg, sammen med tun og hytteost på rugbrød sammen med en smule purløg.. mumms!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUND Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Et tip til Sandwich, for at undgå de bliver lidt for kedelige uden al den dressing, er at smører et tyndt lag Dijon sennep på. Giver meget smag for få kcal. Det virker for mig! :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian B Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Hårdkogte æg, sammen med tun og hytteost på rugbrød sammen med en smule purløg.. mumms!!!Det skal jeg hjem og prøve!! Lyder som super cutte mad :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krihh Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 :4mewantfood: Du kan lave din egen tun salat, tun indeholder ca 21 g protein per 100 g, og i salaten kan du bruge fromage frais eller kvark, som indeholder meget lidt fedt, og der skal ikke bruges særlig meget til.Undgå rullepølse, der er meget fedt i per stykke pålæg. Læs i stedet deklarationen, og gå efter pålæg med lavt fedtindhold, f.eks. røget skinke eller kogt okse bryst!!Og undgå det hvide brød til dine sandwiches, det er ren kulhydrat og næsten ingen fiber, så gå efter det mørke rugbrød med masser af kerner, så du opnår en god mæthedsfornemmelse, der varer længere tid!En hjælp til at tabe sig er at føre kost dagbog et stykke tid, hvor du skriver ned, hvad du spiser om dagen i en lille bog. Så finder du hurtigt ud af hvordan du virkelig spiser, det står sort på hvidt! og det virker godt, så kan du fremover holde øje med, at du spiser det rigtige og smider nogle af de dårlige vaner væk!Held og lykke du! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeppev Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 I Netto kan man købe noget ørredfilet som står sammen med deres andet pålæg til ca. 15 kroner per 100 gr. Det har et proteinhold på 12-15%, og smager ret godt i sandwich eller på rugbrød. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Man kan også købe kalkunbryst, og selv choppe det op i nogle stykker (det er billigere end at købe schnitzler), stege det, og så bruge det som pålæg, evt. med lidt sennep eller lign. til. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Elvirus- Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Som "dressing" kan anbefales at hælde eksempelvis noget chili-olivenolie over den ene bollehalvdel, samt koldpresset rapsolie over den anden - smager genialt. Desuden egner spejlæg sig også ganske godt i enhver sandwhich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.