El Thorpedo's Training Log


El Thorpedo
 Share

Recommended Posts

Hej Thor

Spændende log, selvom jeg ikke kender halvdelen af øvelserne :smile: - hvad står WOD for?

Jeg er selv blevet lidt interesseret i kettlebells, efter at de kom i AUS. Hvad vil du anbefale som core-øvelse med dem? (med henblik på overførlighed til dødløft og squat).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak for det! WOD = Workout Of the Day... De der kettle bells er ganske fantastiske til core strenght. Jeg vil helt sikkert anbefale Turkish Get Ups, Wind Mills og Over Head Squat. Det er tre fantastiske øvelser, der virkeligt sætter ens kerne under pres. Desuden er two hand getup situps også geniale - ved ikke helt om det er deres korrekte navn, men anyways; du ligger fladt på ryggen med en KB i hver hånd i strækte arme, der peger lodret op mod loftet. Så sætter du dig op så hele din overkrop også er lodret og arme og KB'erne stadig peger mod loftet og går langsomt tilbage til liggende igen!

Link to comment
Share on other sites

Har lavet en mental note om ikke at drikke 3/4liter te lige inden træning - et godt råd jeg gerne vil dele. Var rimelig domset efter gårsdagens WOD, men var blevet lovet tunge swings og hvem siger nej tak til den slags!? Men det var heldigvis ikke det eneste der stod på dagens program!

Opvarmning:

Kom for sent og det blev blot til lidt ledopvarmning og så ellers 10 rep af hver af WODens øvelser...

WOD - Workout Of Destruction:

5 runder af:

25 KB Swings @ 32kg

25 Knees To Ølbøvs

25 Atomic Situps

25 Hyperextensions

Klaret i 32.56 rx'ed :gal: !

Der var kun et par stykker der havde kørt den rx'ed og det var forståeligt. 125 KB Swings med 32kg er ikke det sjoveste i verden. Alt i alt gik det ok, men jeg er røvdårlig til K2Es og bruger 100år på dem. En ret tydelig indikator for at der trods gode fremskridt er lang vej endnu til et niveau hvor der er sammenhæng med kernestyrke og BW!

Link to comment
Share on other sites

Min krop skreg egentligt på pause i dag, som belønning gav jeg den to WODs...

WOD:

25 Lunges

20 Pullups

50 Boxjumps

25 Double Unders

15 Ring Dips

20 K2E's

30 KB Swings @ 24kg

25 Atomic Situps

30 Burpees

35 Thrusters 20kg

2 Rope Climb

Lavet i 20.18 - ikke rx'ed desværre.

Mine boxjumps blev til step ups da min fod ikke er helt klar endnu. Resten gik nogenlunde selv om der ikke var meget damp i lokomotivet. Havde aldrig troet at jeg skulle nedskalere rope climbs, men mine hænder var fuckede og jeg var bange for at lande for hårdt på foden. Må hellere lære at låse med ben/fødder til den slags situationer, det andet tog for lang tid.

Intro WOD:

Max runder på 10 min af:

15 Air Squats

10 KB Swings @ 16kg

5 Burpees

Talte ikke, men tror det var omkring 7 runder. Kørte udelukkende fordi min veninde var på intro. Lavede en del one arm KB swing punches - som jeg har valgt at kalde dem.

Post WOD sjov:

1 Rope Climb - bare fordi jeg ku!

Ca. 10 forsøg på at komme tæt på Iron Cross - lang vej endnu!

Edited by El Thorpedo
Link to comment
Share on other sites

TAK! Tror også snart kroppen trænger til pause... Men gårsdagens træning bød på DL og det kunne jeg ikke sige nej til.

WOD:

5 * 5 Dødsløft

5*100

5*120

5*140

5*150

5*160

De første to var egentligt opvarmning og havde i første omgang bestemt mig for at nøjes med de 150. Men da min makker snupper 2 reps med den blev jeg jo også nød til at rykke den. Og kan man rykke 3 kan man også rykke 5. 6 kg under PR er bestemt acceptabelt med de sidste tre dages 4 WODs i kroppen!

Link to comment
Share on other sites

Psykopaten Sarah fra morgenholdet fyldte 30 i morges og jeg troppede op for at fejre hende.

Opvarmning:

Ledopvarmning, air squats og lidt sjip.

WOD:

Handstand Push Ups

15-13-11-9-7-5-3-1

L-sit Pull Ups

1-3-5-7-9-11-13-15

Gennemført i lige under en halv time...

Fik en fantastisk ny PR med 13 reps i HSPU!!! Den gamle PR var på 9 reps - så en væsentlig forbedring :superman: Næste mål er 15 og så hedder den 20. Må snart prøve med vægtvest også! Fik ydermere bedre styr på kip-teknikken, der er ret nødvendig når man skal lave så mange reps. L-sit PUs er jeg til gengæld sindssygt dårlig til da jeg ikke kan holde L-sit'et - og slet ikke i så mange reps. More core strenght with a side order of restitution please!

Link to comment
Share on other sites

Open Gym

Masser af sjip og noget ledopvarmning efterfulgt af lidt frivendteknik. Skulle bare hjælpe et par af de andre med teknikken. Var temmelig domset i det meste af kroppen efter en hård uge, men kunne lige overskue lidt bænk.

Bænk:

10 * 20kg

5 * 50kg

5 * 80kg

3 * 90kg

1 * 100kg

1 * 112,5kg

1 * 115kg - ny PR!!!

Fail @ 118kg

Har kørt bænk en håndfuld gange i alt siden jeg startede med at træne igen i august, så det er fantastisk at løfte "tungt"! Har aldrig været god i bænk, men det virker til at jeg har fået bedre styr på teknikken. Tror de mange armstrækkere, HSPUs, MUs og pres over hovedet har haft afgørende betydning. De 118kg var ret tæt på at komme op og der går forhåbentligt ikke lang tid før de 120kg ryger op. Endnu et lille skridt i retning af 1,5*BW!

Link to comment
Share on other sites

You rock!! :1356:
Tak! Det er et dejligt kompliment fra Dks sejeste kvindlige CFer! Tror i øvrigt sagtens at vi kan finde flere i kirken, der vil være interesserede i at tage til SL-stævne næste vinter...

Dagens open gym bød ikke på det vilde. Var ret bustet, men lavede bl.a. lidt sjipperi, forsøg på at lave malteserkors fra knæ, GHD-situps med bold og 500m roning... Håber snart min krop blive klar til at gå amok igen.

Link to comment
Share on other sites

Lavede lige den udvidede sundhedsprofil og fik en fornem score på 81%... og det var uden tal for blodtryk og kondi, som derved trak snittet gevaldigt ned (håber jeg)... Fik sat ny PR i armstrækkere med 50 reps. Meget fint i forhold til at jeg ikke har taget mere end 30 før...

Sundhedsprofil.php

Edited by El Thorpedo
Link to comment
Share on other sites

Tog til træning selv om jeg har lidt bøvl med min rygstrækker. Tror jeg har overbelastet den lidt - midt på venstre side er der i hvert fald noget, der ikke er som det skal være :dry: Satser på at være opmærksom på det og forsøge at give den lidt pause...

Warm up:

To runder CF Default Warm Up

WOD:

5 * 5 Back Squat

Warm up:

10 * 20kg

5 * 50kg

5 * 80kg

5 * 100kg

Work set:

5 * 110kg

5 * 120kg

5 * 130kg

5 * 135kg Dejligt med en PR på 14kg :superman:

2 * 140kg

Squatten føltes rigtig solid i dag og det afspejlede sig heldigvis i kiloene. De 120kg virkede decideret lette og det gav mig blod på tanden. 130kg gik også fint, selvom det var tungt. De 135kg var ret tungt, men kom dog fornuftigt op. Forsøgte mig med 140kg til sidst, men der var ved at være udsolgt. Efter de to første reps var der ikke mere at komme efter. Men det var sgu en fed gang træning og rart at med nogle gode løft.

Link to comment
Share on other sites

Det kører da med de store for tiden - godt gået.

Lidt kritik: du bruger meget lang tid "nede" ved stangen inden du starter dit dødløft. Prøv evt. at eksperimentere med at komme hurtigere ned og igang med løftet. Med den måde du træner på, tror jeg, du kunne hente en del kg. på eksplosivitet alene.

Link to comment
Share on other sites

Det kører da virkelig for dig for tiden! Tillykke med din suveræne back squat rekord!!

Tak! Det er et dejligt kompliment fra Dks sejeste kvindlige CFer! Tror i øvrigt sagtens at vi kan finde flere i kirken, der vil være interesserede i at tage til SL-stævne næste vinter...

Selv tak for komplimentet! :tongue: Og ja, vi skal helt sikkert være nogle stykker, der repræsenterer kirken til SL-stævnen. Mon ikke vi også kan overtale MaxPower og nogle andre til at komme med?

Nu har jeg i øvrigt også en rigtig god grund til endelig at købe nogle fine Ironworks ... :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Min skulder er lidt bustet oven på den forgangne uges træning så sprang på Hang Power Clean i stedet. Det var WODen i forgårs som jeg desværre gik glip af...

Warm up:

Lidt sjipperi og teknik i de forskellige pres over hovedet.

Hang power clean deløvelser

WOD:

5 * 3 Hang Power Clean

3 * 80kg

3 * 90kg

3 * 100kg

2 * 105kg

1 * 110kg

Fail @ 115g

Udmærket træning...

Link to comment
Share on other sites

Tog til Open Gym uden de vilde planer om andet end lidt bænk og gøjl - og især sidstnævnt fik max gas... Her er lidt af det jeg fik lavet:

Bænk:

7 * 100kg

2 * 105kg

Pres bag nakken fra dyb squat:

55kg - vandt selvfølgeligt ugens challenge i overlegen stil :cool:

Asymmetrisk bænk:

Fantastisk sjov øvelse, der kræver sindssygt meget stabilitet!

Kørte bl.a. med 25kg i den ene side og derefter blev det til 16kg KB i en kæde. Failede på 24kg KB - kunne slet ikke få den op! Men fuck hvor er det sjovt - end hjerne kan slet ikke vende sig til at der kun er vægt på den ene side.

Two Man Snatch:

Lavede et two man snatch med Jæhger på 50kg - hvad siger MaxPause til at lave clean med mig?

Link to comment
Share on other sites

Dagens tur i kirken bød på en af ulemperne ved ikke at vide hvad morgendagens træning er, nemlig at træne den samme øvelse to dage i træk. Jeg er sindssygt glad for crossfit, no doubt about it, men det kan være særdeles upraktisk ikke at kunne lave et minimum af planlægning. Overvejer lidt at strukturere mine tunge dage lidt bedre for at så lidt system i det. Idéen er at køre tre tunge dage (5*5 eller 5*3), der nok skal ligge i Open Gym onsdag, lørdag og søndag. Onsdag vil jeg så lave enten squat eller dødløft, lørdag vil jeg bænke og søndag clean og jerk eller snatch. Ind i mellem vil jeg så lave nogle metcon WODs uden alt for mange tunge elementer. Men dette kræver at man ved hvad man vil blive udsat for i en eller anden grad.

Dagens WOD:

"Lynne"

Max rep. bænk @ BW

Max rep. pull ups

Kørte 9*90 i første runde og lavede sølle 11 PUs. Mine pecs var pænt ristede fra gårsdagens gøjlerier se her og jeg gik over til at lave DUs, hyperext. og mave... Ryggen driller stadig mid på i venstre side og højre skulder... Men ikke mere end at jeg lige skulle gøjle lidt og lave MU med 9kg vægtvest. Forsøgte mig med to vægtveste, men 18kg ekstra vægt sætter alvorlige begrænsninger på ens kip! End ikke jeg er så eksplosiv i hoften :nonono:

Edited by El Thorpedo
Link to comment
Share on other sites

Ja jeg blev ligeledes ramt af den dårlige planlægning, man burde nok have forhørt sig om dagens WOD i går inden der blev gøglet i bænkpres. Jeg valgte så helt at droppe Lynne og i stedet lave noget 5x5 Front Squat, det tror jeg sq var fornuftigt nok. Næste gang skal vi lige have en video af 2-mands snatch, det ser for grinern ud :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share