lou_weed Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Hej allesammen Jeg er en fed fyr som ikke gider være fed mere. Derfor er jeg holdt op med at æde så meget, og er begyndt at træne 3-4 gange om ugen i fitnesscenter. Det går egentlig ok - siden den 13. april har jeg smidt ca. 5 kg (vejer nu ca. 132 kg). Jeg er i tvivl om hvordan jeg optimere min kost i forhold til styrketræning. Min træning består typisk af ca 1 times styrketræning og 45-60 min konditræning (cykel/crosstrainer/roning for fuld skrald).Jeg forsøger at træne 4 gange om ugen, hvilket dog nogengange kun bliver til tre, da jeg har pænt travlt med arbejde og mit speciale (jeg forventer at få en mere struktureret hverdag når specialet er afleveret). Jeg kan mærke at jeg har gjort ret gode fremskidt med træningen, særligt konditionstræningen - hvilket motiverer mig meget. Lige nu er jeg lidt tvivl om, hvordan jeg spiser mest hensigtsmæssigt i forhold til vægttab, da jeg jo også gerne vil have musklerne til at vokse. Sagen er den, at jeg er sådan en pseudo-vegetar, som næsten aldrig spiser kød - er det noget jeg skal bekymre mig om? Jeg spiser i stedet bønner, linser og fisk, men tvivler på at jeg får tilstrækkeligt med protein. Med andre ord: er det realistisk at tro at jeg både kan tabe mig en masse og bygge muskler samtidig? Typisk dagskost: Morgenmad: 1 1/2 dl. havregryn med skummetmælkFormiddag: gulerødderFrokost: to skriver rugbrød m. magert pålæg (ofte hytteost/smøreost/mozzarella)Eftermiddag: 1-2 æbler eller 1-2 skriver knækbrød m. magert pålæg Aften: en portion sund aftensmad, typisk med brun pasta/ris og masser af grønsager og fisk/bønner/linser/æg Derudover drikker jeg rigtig meget vand og har skåret dramatisk ned på mit alkoholindtag. Sidst, jeg modtager gerne gode råd om hvordan jeg holder motivationen, henvisninger til pålidelige diætister og andre tips i det hele taget... På forhånd tak.Mvh Lou Weed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaa Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Hej allesammen Jeg er en fed fyr som ikke gider være fed mere. Derfor er jeg holdt op med at æde så meget, og er begyndt at træne 3-4 gange om ugen i fitnesscenter. Det går egentlig ok - siden den 13. april har jeg smidt ca. 5 kg (vejer nu ca. 132 kg). Jeg er i tvivl om hvordan jeg optimere min kost i forhold til styrketræning. Min træning består typisk af ca 1 times styrketræning og 45-60 min konditræning (cykel/crosstrainer/roning for fuld skrald).Jeg forsøger at træne 4 gange om ugen, hvilket dog nogengange kun bliver til tre, da jeg har pænt travlt med arbejde og mit speciale (jeg forventer at få en mere struktureret hverdag når specialet er afleveret). Jeg kan mærke at jeg har gjort ret gode fremskidt med træningen, særligt konditionstræningen - hvilket motiverer mig meget. Lige nu er jeg lidt tvivl om, hvordan jeg spiser mest hensigtsmæssigt i forhold til vægttab, da jeg jo også gerne vil have musklerne til at vokse. Sagen er den, at jeg er sådan en pseudo-vegetar, som næsten aldrig spiser kød - er det noget jeg skal bekymre mig om? Jeg spiser i stedet bønner, linser og fisk, men tvivler på at jeg får tilstrækkeligt med protein. Med andre ord: er det realistisk at tro at jeg både kan tabe mig en masse og bygge muskler samtidig? Typisk dagskost: Morgenmad: 1 1/2 dl. havregryn med skummetmælkFormiddag: gulerødderFrokost: to skriver rugbrød m. magert pålæg (ofte hytteost/smøreost/mozzarella)Eftermiddag: 1-2 æbler eller 1-2 skriver knækbrød m. magert pålæg Aften: en portion sund aftensmad, typisk med brun pasta/ris og masser af grønsager og fisk/bønner/linser/æg Derudover drikker jeg rigtig meget vand og har skåret dramatisk ned på mit alkoholindtag. Sidst, jeg modtager gerne gode råd om hvordan jeg holder motivationen, henvisninger til pålidelige diætister og andre tips i det hele taget... På forhånd tak.Mvh Lou WeedUmiddelbart vil jeg da råde dig til at droppe osten til frokost. Der er lidt for meget af mejeriprodukter og det feder altså. Vil kødpålæg til rugbrødet være helt umuligt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dysp Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Umiddelbart vil jeg da råde dig til at droppe osten til frokost. Der er lidt for meget af mejeriprodukter og det feder altså. Vil kødpålæg til rugbrødet være helt umuligt?Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, så slemt er hverken smøreost og hytteost. Mozarella er nok ikke det bedste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.