The Log of Fame.


Fame Boy
 Share

Recommended Posts

Så kom dagen hvor jeg besluttede mig for at dobbeltlogge så jeg (forhåbentlig) kan få noget mere opmærksomhed.

Jeg er ung og flot og træner normalt i The Gym.

Dagens fornøjelser:

Stronger Challenge i det nye Butchers Garage i dag med Kauf-bro og DBroM.

Gå trods af lidt gokkerier og en Legende der missede et squat på 175kg og kun fik 190kg med i DL (da jeg fik det sidste underkendt fordi det var 1s for sent) lå vi på en fin 3. plads efter første workout. Da vi ikke rigtig følte vi havde ramt det vi skulle (bortset fra Kauf der havde trukket 260kg i trapbar DL @små 90kg), var det en lidt underlig fornemmelse.

WOD 2 havde vi høje forventninger til, men vi kom desværre ikke så godt ud af den som håbet. Inden WOD 3 lå vi på en delt 5. plads. Min egen del af WOD2 brændte jeg fuldstændig af, men det kan ligesom være lidt ligemeget at vinde 5-10 sekunder på slæden, når vi var nødt til at skalere på prowleren for at nå under tidskravet. Dækflip var erstattet af baglæns dæktræk den ene vej og dækflip den anden vej.

WOD3 startede jeg med DBs. Det gik udemærket afsted og på trods af et par småpauser synes jeg egentlig at jeg endte rimelig fornuftigt tidsmæssigt. Jeg fik gevaldige underguns af de dejlige vægte.

Kauf brændte sig selv fuldstændig af på DT og gjorde det med stil og Dan ejede KB snatches fuldstændig. Jeg er ret sikker på at Dan var den deltager der afsluttede den del hurtigst.

Vi blev dog overhalet indenom af nogen folk i pink med omkring 5 sekunder.

Det betød også at vi samlet endte på en sjetteplads.

Jeg er ikke udpræget tilfreds med min egen præstation, men er glad for og stolt af at have været med på Team LumberJacked. Vi kommer helt sikkert til at lave mere larm fremadrettet.

Tak til hele det store hold fra Gym, der kom og heppede.

Tak til alle de andre der var med til at gøre det til en fed dag - jeg har nok snakket med to milliarder nye mennesker i dag (og DaisyBroY for kagen - sorry jeg kun spiste så lidt, men jeg var blevet smittet med anoreksi af Bro-Dan).

Edited by Fame Boy
Link to comment
Share on other sites

BOOOM!

Godt arbejde igår. Du var frygtindgydende med dit fuldskæg, og der blev talt i krogene blandt de tynde Crossere om hvem de der farlige styrkeløftere var...

Dixen: Håber ikke jeg blev omtalt i de negative vendinger!?!?! blink.gif

Ivan-Igor: Velkommen i de voksnes rækker tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Velkommen til stærke!!

Det var så fedt at se jer give den hele armen i går .. I er virkelig et team med oooommmph! Jeg håber at se jer til mange flere team challenges i fremtiden.

Tak til alle de andre der var med til at gøre det til en fed dag - jeg har nok snakket med to milliarder nye mennesker i dag (og DaisyBroY for kagen - sorry jeg kun spiste så lidt, men jeg var blevet smittet med anoreksi af Bro-Dan).

Efter al den snak om hvor godt du ville klare dig til en spisekonkurrence var jeg da ret så skuffet over den præstation. Det kan selv jeg gøre bedre ... :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Endnu en bb.dk bruger med dobbelt log. Er du blevet for moden og fornuftig til bb.dk? :tongue:

De modne og fornuftige der smider skjorten i byen og kommer hjem med stempler overalt?

Sandheden er at jeg vil have mere opmærksomhed.

BOOOM!

Godt arbejde igår. Du var frygtindgydende med dit fuldskæg, og der blev talt i krogene blandt de tynde Crossere om hvem de der farlige styrkeløftere var...

Thanks, selvom der nu ikke var meget BANG i mig desværre. Charlotte havde hørt nogen som hun omtalte som "vestegnspiger" snakke om en af deltagerne de omtalte "Stone Cold" (jeg havde min Stone Cold Steve Austin shirt på til WOD1) - det er sgu lidt sjovt. Hvis ikke ørernehavde vægge ville jeg fortælle flere historier, men de kommer en anden dag.

Team LJ fik helt sikkert lavet et splash.

Daisy: Set i bakspejlet var jeg desværre lort i den første WOD. Jeg burde som minimum have lavet 30-40kg mere. Jeg var overmodig og gik for højt i både squat og bænk - dertil kom vores fejlloadede bar og mit fail i DL, hvilket resulterede i at jeg endte med kun 190kg der. Jeg skulle have lavet 170/130/220. Med andre ord leverede jeg desværre ikke varen på dagen, hverken under stangen eller i forhold til kagen.

Jeg har heldigvis et par ting jeg kan tage med hjem i træningslokalet. Jeg håber bestemt ikke at jeg har diskvalificeret mig fra holdet, da det føles virkelig godt med de to LumberJacks. Jeg er ret sikker på at vi kommer til at have mange fantastiske træninger fremadrettet.

Kort recap: jeg skal have forbedret min corestyrke og jeg skal vænne mig af med at lave alle mine tunge squats med bælte. I hvert fald hvis jeg skal være god i konkurrencer som denne. Nu har jeg jo også en sideløbende "karriere" som styrkeløfter jeg skal tænke på, så jeg må meditere lidt over hvordan jeg arbejder videre herfra. Først og fremmest har jeg planlagt mere front squat fremover, men jeg overvejer også at lave 2x Wendler topsæt fremadrettet - et uden bælte og kun de foreskrevne reps efterfulgt af et rigtigt topsæt. Jeg er dog ikke sikker på at det er en god idé. Måske ovenstående i omvendt rækkefølge. Hmmmmm.

Edited by Ivan-Igor
Link to comment
Share on other sites

Thanks, selvom der nu ikke var meget BANG i mig desværre. Charlotte havde hørt nogen som hun omtalte som "vestegnspiger" snakke om en af deltagerne de omtalte "Stone Cold" (jeg havde min Stone Cold Steve Austin shirt på til WOD1) - det er sgu lidt sjovt. Hvis ikke væggene havde ører ville jeg fortælle flere historier, men de kommer en anden dag.

Team LJ fik helt sikkert lavet et splash.

Ad 1: Funny cuz it's true.... :laugh: Med lad os da høre, hvad Vestegnsdullerne syntes om Stone Cold??

Ad 2: Jeg er sikker på, at din attituide og Kauf's INSANE løft + efterfølgende dobbelt Strudal gik lige i trusserne på tøserne i crowden! :cool:

Edit: Husk nu, at det er ørerne, der har vægge!

Edited by DBM
Link to comment
Share on other sites

Tilbage til bodybuilding, dog med en smule dæmper. Denne uge er foreskrevne reps only og så giver jeg los i den sidste uge.

Morgenvægten var helt nede på 93,3 i dag. Det eneste jeg nåede at få før træning var en hurtig shake - 400kcal. Så er det klart at jeg er så tynd.

Press:

10xbar

5x40kg

5x55kg

5x65kg

5x75kg

Det gik stille og roligt.

1A: Chest supported rows: 3x10x28,5kg

1B: Ring dips: 3x10xBW

2A: Pullups: 10x6xBW

2B: HC->PP: 10x8x40kg

GHR: 3x10xBW

Stille og rolig omgang, men også første træning efter Stronger. Det skal nok blive helt fint med mig en eller anden dag.

Jeg tænker på at lege lidt med lidt højere volume på mine støtteøvelser. I hvert fald nogen af dem.

Link to comment
Share on other sites

Sødeste Dixie - jeg troede du vidste at man skal smile til tøserne. :)

Masser af fin træning i dag. Ikke dårligt.

Træning 1:

DL:

5x60kg

5x100kg

5x135kg

5x155kg

5x175kg

1A: Front squat:

7x10x60kg

10x70kg

10x90kg

7x90kg

1B: Reverse hyperextension:

10x10x50kg

2A: GHR: 3x8xBW

2B: Pullups: 3x6xBW

Neckwork: 2x25x10kg alle fire retninger.

Træning 2:

Speed/agility i Garagen.

Havde ikke rigtig nogen idé om hvad der skulle ske her, men tænkte at det kunne da være sjovt at prøve.

Timen bestod af en del koordinationsøvelser og andre løbedrills. I dag var der primært fokus på starter og dermed acceleration, men det kommer til at ændre sig.

Der kommer desuden til at være noget med slæde/prowler på et tidspunkt.

Kyle, der står for det, virker ret kompetent, så jeg tror det kommer til at blive godt.

Link to comment
Share on other sites

Fuldt hus i Gym i dag. Mange flotte ansigter.

Bænk:

5xbar

5x50kg

5x77,5kg

5x90kg

5x100kg

1A: Pullups: 3x6

1B: HSPU: 3x6

2A: DB BP: 9x10x31kg - forskellige inclines.

2C: DB rows: 10x56kg, 3x8x56kg, 20x56kg (straps), 4x6x56kg, 35x36kg

Det var også en slags volume.

Jeg fik ikke lavet GHR i dag.

Link to comment
Share on other sites

Ganske brutale løft, dér. Og sad og gloede på billederne fra Stronger Challenge på FB og frydede mig over at der kom nogen mere '300' ind over de der pindarmene crossfuckers. Fandme i orden. Knæk og bræk med løftekarrienen, og vi må lige hilse når jeg får nosset mig forbi Gym (eller Butchers, gud forbyde det...)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share