SVB - På vej tilbage til vægtløftning


SVB
 Share

Recommended Posts

Hvordan går det efter din HVI?

Det kunne praktisk talt ikke gå meget bedre. :bigsmile: Smerterne fra tidligere forsvandt få dage efter HVI'en, sammen med den ømhed der nu en gang er forbundet med at få blæst 40mg saltvand ind i knæet. I starten føltes knæet en smule ustabilt, som om jeg manglede lidt kontrol, specielt under gang, hvilket dog også forlængst er forsvundet igen.

Ultralydsscanning dagen før HVI'en, viste massiv karindvækst, calcificering i senen lige under knæskallen, fortykkelse og væske i store dele af senen. Under scanningen klassificerede ham der scannede det som: "En tendinopati af en anden verden!"

Ultralydsscanning 14 dage efter indgrebet, viste at der ikke længere var karindvækst og calcificeringen var mindre udtalt. Senen var stadig fortykket hvilket den sandsynligvis vil blive ved med at være, afhængigt af hvem man spørger. Væske var der stadig en del af i senen, dog slet ikke i samme grad, hvilket gjorde at man på scanningen kunne se meget mere af senens struktur end på forrige scanning hvor det hele var mere sløret grundet væsken.

I samråd med min fys. kører jeg nu 12 uger genoptræning inden jeg begynder på noget eksplosivt. Smerterne er væk og scanningen viser bedring, så nu skal genoptræningen bare overståes og så skal der startes blidt op!

:bowdown: HVI :bowdown:

Edited by SVB
Link to comment
Share on other sites

Fedt, hvis der sker noget nyt i din 'sag' må du meget gerne lige smide en update. Jeg har lige sendt alle dine hidtige updates til en kammerat der har store problemer med springerknæ.

Det skal jeg nok. Har han forsøgt 12 ugers genoptræning, efter nedenstående program, med pause fra hvad han nu end dyrker?

http://www.hospitalsenheden-horsens.dk/files/Hospital/Regionshospitalet%20Horsens/afdelinger/terapiafdelingen/traeningsprogrammer/kn%C3%A6/hsr-patella.pdf

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det var meget opmuntrende at læse om din HVI behandling. Sådan en skal jeg nemlig sandsynligvis også have. Det skriver jeg i min logbog lidt senere. Det lyder jo næsten som en mirakelkur, og din oplevelse stemmer med at min fysioterapeut siger at han har sendt seks patienter til denne behandling og kun en af dem måtte have to behandlinger.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Uge 7, dag 1 - Tung langsom



Back squat 4sek/4sek


3x5x120kg



Skulder pres


2x5x67,5kg REP PR


1x3x67,5kg



Fik et semi hold i nakken under sidste sæt. Sker med jævne mellemrum uden jeg kan sætte en finger på hvorfor. Ned på på 3'ere næste gang...



pull ups


2x5xBW+26kg


1x4xBW+26kg



Svagt og absolut ingen power i armene



Ben pres 4sek/4sek


3x6x255kg



Pendlay rows


3x5x82,5kg



DB Bænk press

3x10x26kg

Edited by SVB
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share