Cut og styrketræning


MadMathias
 Share

Recommended Posts

Hej. Jeg er en 16 årig dreng, der efterhånden har fået opbygget en omgang muskelmasse, som jeg er bange for at miste under cut, da jeg har et lille lag fedt omkring min krop (mest på maven selvfølgelig). Jeg styrketræner 6 gange i ugen, og er kommet til at løfte nogle mange gode kilo, på de forskellige vægtmaskiner. Men det jeg er bange for, er om, at jeg ville sakke bagud med træningen, hvis jeg begynder på cut? Eller kan jeg bare fortsætte styrketræningen, hvorimod at den bare står stille? På forhånd tak.

Link to comment
Share on other sites

For almindelige mennesker, der gerne vil have en pæn og trænet/stærk krop er det forkert at snakke om CUT/bulking, synes jeg. Efter min overbevisning får man bedste resultat ved året rundt at spise sundt og korrekt og blot justere en lille smule på ens kalorieindtag efter om man skal smide lidt fedt eller ej. Det har måske en betydning for virkelig seriøse bodybuildere, der ligger på grænsen af hvad der er fysisk muligt mht. hypotrofi osv. For os andre dødelige kan man sagtens skære fedt og bygge/bibeholde musklerne. Det er da i det hele tiden federe, at være trimmet året rundt, ik?

Det kræver selvfølgelig en ekstra indsats, fordi man skal sørge for at få alle de vigtige næringsstoffer i mindre mad - så derfor skal det man spiser altid være helt i orden. Det er klart muligt.

Jeg vil foreslå, at du justerer dit kalorieindtag en smule ned, så du kommer lige under ligevægtsindtaget. Hold så øje med fedtet og juster yderligere efter om du taber fedtet eller ej.

Du skal ikke være bange for at miste muskelmasse hvis du bare justerer ned med måde.. Du kan i øvrigt selv vælge om du vil skære ned på indtaget af føde ELLER om du vil give den mere gas mht. Cardio. Jeg vil foreslå en kombintion..

P.s

Jeg er slet ikke ekspert - bare hygge hjemme-træner, der går lidt op i det.

MVH.

Edited by CKF1
Link to comment
Share on other sites

For almindelige mennesker, der gerne vil have en pæn og trænet/stærk krop er det forkert at snakke om CUT/bulking, synes jeg. Efter min overbevisning får man bedste resultat ved året rundt at spise sundt og korrekt og blot justere en lille smule på ens kalorieindtag efter om man skal smide lidt fedt eller ej. Det har måske en betydning for virkelig seriøse bodybuildere, der ligger på grænsen af hvad der er fysisk muligt mht. hypotrofi osv. For os andre dødelige kan man sagtens skære fedt og bygge/bibeholde musklerne. Det er da i det hele tiden federe, at være trimmet året rundt, ik?

Det kræver selvfølgelig en ekstra indsats, fordi man skal sørge for at få alle de vigtige næringsstoffer i mindre mad - så derfor skal det man spiser altid være helt i orden. Det er klart muligt.

Jeg vil foreslå, at du justerer dit kalorieindtag en smule ned, så du kommer lige under ligevægtsindtaget. Hold så øje med fedtet og juster yderligere efter om du taber fedtet eller ej.

Du skal ikke være bange for at miste muskelmasse hvis du bare justerer ned med måde.. Du kan i øvrigt selv vælge om du vil skære ned på indtaget af føde ELLER om du vil give den mere gas mht. Cardio. Jeg vil foreslå en kombintion..

P.s

Jeg er slet ikke ekspert - bare hygge hjemme-træner, der går lidt op i det.

MVH.

Nemlig

Jason Ferruggia - Bulking/cutting

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share