thomasbp Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Hej Alle. lige et par spørgsmål. Nogle der har et godt sundt alternativ, til fløde i madlavningen - kan det være havrefløde ? Samt hvis man benytter hvidvin i maden som smagstilsætter og det bliver varmet op, er vi så ikke enige om at det "ikke" feder, da alkoholen jo er fordampet, så hvis et normalt glas hvidvin 1.6 dl. feder evt. 127kcal, så når det bliver varmet og tilsæt i den varme ret, så er det lig 0 kcal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kahlua-kalv Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Nah, der er jo også sukker i vin, men klart alkoholen forsvinder og dermed mange af kalorierer. Dog ikke alle. Alternativer til fløde: afhænger af retten, men alt fra vand, bouillon, mælk, opbagt sovs til underlødig kaloriefattige industri produkter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.