kahlua-kalv

Medlemmer
 • Posts

  4,216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Everything posted by kahlua-kalv

 1. Håber din bror og du finder en vej igennem og på en måde der giver mening for jer begge! Varme tanker herfra!
 2. Projekt understel sku en sjældenhed - meget BB!!! Så skal du bare have resten med... Ellers ender du som en vippedippekop der ikke kan vælte ADD var på banen i går - blev sku udtaget til dopingkontrol. Amen altså... lidt sjovt og ret håbløst at udtage tre masterryttere. Det tog alligevel lidt tid at få nok væske og ordne papirer mm før det var overstået. Lidt pudsigt at blive udvalgt til test som mosjo, når jeg ikke er blevet testet de ca ti år hvor jeg har dyrket elite/konkurence sport mere seriøst. oh well
 3. Du er stærkere når der er en der kigger på ;)
 4. Lyder som en træls runde næsten uanset hvordan den lander. Håber dig og bror kan støtte hinanden igennem det!!!
 5. Hvad er det nu for pedaler du kører med?
 6. Elektronik skal bare virke!!!
 7. Flot med trivselsmålingen :) Det skal nok gøre miljøet endnu bedre fremadrettet... Men iøvrigt også lidt mærkeligt at lave en måling hvor cheferne kan se hvem der svarer hvad (eller er det bar kommentarer der ikke er anonymiserede?). Godt at se du stadig er flittig med vægtene ;)
 8. Vild historie med Froome Lyder retarderet på mange niveauer... Men om det så var fem cm forskel, så burde det ikke give sig udslag i så ringe en præstation som han udvist igennem mange år. Han mangler vel mindst 50 watt i ftp for at nærme sig tidligere tiders form...
 9. Har boet i Roskilde det meste af mit liv, været på RF 35ish gange, kommet der som barn, været frivillig ca 20 år, min ene vennekreds er bygget op om RF, bror arbejder der. Har special fremstillet cykeltøj med RF logo og kører næsten altid i highviz udendørs - Orange... Glæder mig til at få cyklen og komme på landevejen i den nye sæson. Tror sku jeg skal forøge med lidt licens igen :)
 10. Det handler mest om min tilknytning til Roskilde Festival, men synes også den ser sprød ud som den står der :)
 11. De er trælse de dage hvor det er sejtræk fra start til slut... Synes kun det er på hometrainer det sker. Nok fordi jeg bare kører roligt ude når jeg ikke føler mig klar.
 12. har bestilt denne... Ridley Falcon m 105 di
 13. Nyt Det er elektronikken der er central og brugt gør det bare mere usikkert imo. Tror også du er typen der vil have sikkerhed for at det virker. Så kan du købe brugte hjul eller tilsvarende og spare lidt et andet sted...
 14. Det ses på kiloene... Squat ligger jeg tæt på dig. Bænk vel omkring det halve. Men stærkt du gør det alligevel :)
 15. En sejr er en sejr Stærkt!!! Måske kan det give lidt mere motivation ;)
 16. Er stadig glad for zwift - kører bare intervaller i ERG, men det bibeholder noget intensitet i vinterhalvåret jeg ellers ville gå glip af...
 17. Jeg prøvede det også i en periode. Tænker også det er nemt nok om morgenen, hvis man ikke har fysisk aktivitet om formiddagen. Prøvede at fastholde konceptet på en skitur. Det var ikke særlig rart. Mit daglige aktivitetsniveau er generelt for højt til jeg kan få det til at give mening og det er en pinsel ikke at kunne spise natmad imo.
 18. Cool Er lidt spændt på at høre din vurdering af kvalitet når du har været ud på den et par gange!
 19. Jeg har kørt uden pulsmåler en periode. På en måde er det befriende ikke at skulle forholde sig til data og bare træde på gefühl. Det kan du jo overveje i en periode. Tek. må aldrig blive til en hæmsko der demotiverer ;)
 20. Hvad er watt besparelsen ca fra din SL6 til en moderne aero?
 21. Kører du med indlæg? Mener kun jeg har haft to punkteringer i år og så et par stykker der siver efterfølgende...
 22. Altså, man kan jo ikke ændre biologiens realitet, men med fornuftig trænings, så bliver faldet minimeret, særligt på cykel hvor udholdenhed i vid udstrækning kan opretholdes. Der bliver kørt ok stærkt i masterklasserne, for dem der træner igennem.
 23. Det jo defineret relativ til maks, så en ny test ændrer nok ikke det store på det. Det er nok nærmere et andet træningsprincip så, men var den lave belastning ikke også for at passe lidt på din krop/helbred?
 24. ja, der er nogle fine pointer i den bog! Hvad med sub 45 på ti ?