kahlua-kalv

Medlemmer
  • Posts

    4,286
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    84

Everything posted by kahlua-kalv

  1. ca 1% stigning for at udligne den manglende vindmodstand (og lidt andet teoretisk), men tror tempoet skal være en del højere for at få en praktisk betydning.
  2. Det da mega fedt du kan komme ud og lærer den nye låge at kende; inden mørket sinker sig og salten spreder sig på vejene igen...
  3. Det er også dejligt ambitiøst! og vildt du kan!!! Sku ret imponerende. Hvordan er det egentlig med gården? Lidt hestestald og hygge med krikker (hvilket sikkert er ret tidskrævende) eller er der reel landbrugsproduktion?
  4. Knap tre timer i sadlen er sku da meget godt! Jeg er virkelig dårlig til at komme over 1.5t når jeg bare ruller selv...
  5. Bananer er sundere; og husker jeg ret i at de også forebygger krampe? Nå, det var et retorisk spg. Skal nok selv slå det op ;) Vildt med de høje kulhydrat mængder. Ved du om det er på bekostning af væskeindtag eller er der lavet særlige sammensætninger af sukker der nemmere passerer tarmvæggen? Synes det giver god mening ifht. restitution og udbytte af træning at øget kulhydrat tilgængelighed giver højere performance.
  6. Stærk beretning og godt kæmpet! Håber du genfinder lidt motivation - Det er lidt 'farligt' at binde træningen op på et enkelt mål... Husk processen også er vigtig ;) og så måske arbejde med flere forskellige delmål fremadrettet, hvis det motiverer.
  7. Jeg vil også gerne sælge den for dig. Tænker snildt du kan få 6000kr
  8. Den udlægning af tøs/tøsedreng tror jeg du får svært ved at finde opbakning til. Lavede lige et hurtigt opslag på synonymer til tøs: tøs: pige; fypige, gadetøs, glædespige, dulle, kontorfrille, flane, tøjte, luder, skøge, taske, mær, møghakke, pakke, kisselinke, finke, sisken, laptaske, rambakker-mær, smækfillike, mokke, løs fugl, fruentimmer, løsagtig pige, offentlig pige, uartig pige, hore, messalina, prostitueret kvinde, tæve, taxi-girl, call girl, feltmadras, kanaldyne; demimonde, jf. elskerinde og der er bare en voldsom overvægt at negativtladede ord. https://sproget.dk/lookup?SearchableText=tøsedreng Tøsedreng bruges jo også netop nedsættende. Har ihvertfald aldrig set det i en kontekst hvor det er ment positivt... Dit øvrige skriv handler imo mere om et misforstået hensyn. Det er satme mærkeligt at gå over på den modsatte side af vejen... medmindre du selv er bange. Oh well, tænker ikke det egner sig til en længere debat på skrift, en drop brugen af tøs, medmindre du vil svine en person til.
  9. Medmindre din første approach er helt i hegnet, så vil alle sku da sætte pris på en høflig henvendelse... Det muligt verden er lidt for woke på twitter og lign., men oplever aldrig nogle problemer med det til hverdag. Jeg har jo et par hundrede elever hvor flertallet er kvinder, og en absurd humor... Det går fint! Dit eksempel med tøsetryk er jo også dumt sagt, særligt hvis man gerne vil have kvinder ind i en mandsdomineret verden. Det sku ret nemt at undgå at være slesk seksualiserende og bruge nedladende kønnede udtryk i det daglige!
  10. Godt at høre det gik godt med fødsel og stadig god tid til træning
  11. Man sidder bedst på en traditionel damecykel ;) Der er selvf. lidt tilvænning til at sidde aggressivt, men kan godt selv lide det. Komfort kan du øge betragteligt med brede dæk og optimering af tryk i samme. Hvor brede skøjter har du på din storck? Min nye Ridley kom med 28 foran og 30 bag på. Det er markant mere komfy end de maks 23 der sad på den gamle...
  12. Var også ude og tosse rundt i fire dage! Satme en fed omgang musik, omend det virker til at jeg er lidt tungere og ondere end dig ;)
  13. Nej, der skal selvfølgelig lige være tid og fysisk rum til det... Kisserup og omegn er fantastisk (der træner jeg tit) men efter Roskilde kan du med få ekstra kilometer, køre over sengeløse og tage bagsiden af Glostrup ind ad vestskovvej... men dejligt du har fået lidt cykel træningsglæde tilbage :)
  14. Shit der er mange kedelige kilometer på den rute... Du kører ellers igennem meget fantastisk cykelterræn...
  15. Er de bedre end latex?
  16. Du mangler humus og chilimayonnaisen… Lidt optøet edemame bønne fra Frost er også en god måde at variere salat…
  17. Kan dit max i dødløft kombineret med travlhed i hverdagen være forklaringen? Du må køre en ny træningsrutine med progression hen over sommeren...
  18. Overvej at drop 100 og 200 - det ligner relativt lavt udbytte og med øget hastighed har du formentlig også øget skadesrisiko... 5*400*2 med let løb mellem runder og tre min pause ml. blokke. Er det for ensformigt, så kan du veksle ml. 300 og 400... Skal det være nemt at holde styr på, så jog første kurve og kør tempo omgangen ud... Sidste variant 400 300 200 300 400. Måske kan du holde pulsen oppe på den korte, såfremt du har hævet den inden. Du sku også for gammel til at løbe 100m intervaller ;)
  19. Håber det bliver godt snart. Må indrømme at det lyder både underligt og super ubehageligt med de smæld.
  20. hmm, synes nu det er ret svært at spise når det går stærkt på cyklen... Men oplever også udfordringer med løb efter cykling. Tænker det kræver noget tilvænning og selvfølgelig genopfyldning af kulhydrat depoter. Det er også ekstremt svært for triatleterne, så de øver skiftet seriøst.
  21. HA! Sad lige og håbede du rent faktisk hed Speed... Skuffelsen er udtalt
  22. Du må lige smide et billede af den nye når den lander :)
  23. https://buycycle.com/da-dk/bike/orca-aero-m20i-team-70550 https://buycycle.com/da-dk/bike/orca-m10iltd-2021-41186 også så tilkøber du bare den dyre servicepakke...
  24. Altså, hvis man ikke kan fikse punktering med plugs og få tryk op igen, så er det jo 'bare' at sætte en slange i. På den måde er tubeless jo som clincher. Der kommer bare til at være et ti minutters forspil, inden 'du' er 'hård' igen ;)
  25. Spændende om det virker! Der er næppe noget man indtager oralt der kan have en effekt så hurtigt, men derfor kan det jo godt være effektivt alligevel. Jeg kunne godt have brugt et par stykker da jeg kørte grejsdal forrige år. Der lå jeg nok to gange ti minutter i en grøft og hyggede med kramper...