kahlua-kalv

Medlemmer
 • Posts

  4,264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

Everything posted by kahlua-kalv

 1. https://buycycle.com/da-dk/bike/orca-aero-m20i-team-70550 https://buycycle.com/da-dk/bike/orca-m10iltd-2021-41186 også så tilkøber du bare den dyre servicepakke...
 2. Altså, hvis man ikke kan fikse punktering med plugs og få tryk op igen, så er det jo 'bare' at sætte en slange i. På den måde er tubeless jo som clincher. Der kommer bare til at være et ti minutters forspil, inden 'du' er 'hård' igen ;)
 3. Spændende om det virker! Der er næppe noget man indtager oralt der kan have en effekt så hurtigt, men derfor kan det jo godt være effektivt alligevel. Jeg kunne godt have brugt et par stykker da jeg kørte grejsdal forrige år. Der lå jeg nok to gange ti minutter i en grøft og hyggede med kramper...
 4. Ja, hepper også på speedy recovery herfra!!!
 5. Imponerende tal !!! Hvordan fungerer dit hotshot? Tager man det når træthed nærmer sig eller ? Har du et link til det? Jeg kæmper også med kramper og har faktisk altid gjort det, så ville være rart med en løsning, skulle jeg komme i god form igen.
 6. Du må nok investere i et radaranlæg til cyklen hvis du skal undgå det fremadrettet. Det anlæg er jo ikke til at se med egne øjne ;)
 7. Av, håber recovery er nænsom ved dig og godt der ikke skete mere!
 8. Jeg synes nu du virker ok til at bøje og strække ;)
 9. Ja, det er tit man skal have ting på skrift med 'nye' håndværksforbindelser... Uanset om det er rimeligt eller ej, så er det træls at skulle trækkes med.
 10. hmm, du må øge din indre trang til protest overfor lægen. Medmindre at det er en virkelig god begrundelse, så virker det dumt at hun vil sætte dig i den situation.
 11. Fokuser på watt og husk vægten er en fordel på nedkørslerne. Du skræller sikkert lidt af vægten henimod løbsstart og så er bekymringen, omend forståelig, ikke fokus værd imo.
 12. wait what? Giver så stort et fokus på prepper ikke bare mere anledning til frygt?
 13. Min erfaring mht ægteskab. Terapi kan noget, men hvis i taler nogenlunde sammen så handler det mere om at etablere et nyt narrativ i begge kan se jer i. Begynd til dans sammen - det bliver et fællesprojekt og ansporer intimitet; Dyrk vinsmagning, gourmethejs eller whatever der giver mening i jeres verden. Tror væsentlig mere på den type omsadling end dyre terapisessioner; og som formentlig vil være en udfordring for din overtænkning. Freud mode off...
 14. av, d r nogle dyre bibs! Håber du bliver glad for dem !!!
 15. Vildt nok i ikke må høre radio... er der en god begrundelse eller er det bare en nævenyttig chef som teoretiserer over noget jura?
 16. Du spørger bare ;) Tre uger i skinne. Har aldrig haft rigtig gips på noget brækket, så tror skinne og bevikling er noget mere behagelig og med lidt bevægelighed, men stadig fikseret solidt omkring albuen.
 17. Ja, den røg i parløb. Et skifte med ny makker, lidt tungere end bror og lidt stor tempoforskel. Den er syet på igen... Det var senen i albueledet. Godt at høre du er tilbage med din!!!! Glæder mig allerede til genoptræning og muligheden for at køre igen :)
 18. Fik revet bicepssenen over til banetræning i går. Sidder og venter på OP pt. Træls... Hvad er status egentlig på din?
 19. Fair og det er jo selvfølgelig forskelligt med smag og behag desangående. Jeg synes den er pænere med brede sutsko og i en matchende farve. Vigtigst er det selvfølgelig at det giver dig køreglæde!!! og overvej en 52 - Du træder jo ikke så mange watt længere ;) Skal det være lidt billigere kan du jo lige slide kæde/klinge op før du skifter dit drivetrain.
 20. Så 2-3000 kr på at gøre cyklen grimmere og langsommere... Den disposition forstår jeg ikke rigtig. Måske hvis du skal køre Måtten og har brug for noget letvægtsgear
 21. Jeg har også lidt svært ved at se teknologien skulle kunne levere noget særligt nyttigt, som puls og watt ikke allerede giver. Måske hvis man oplever at normale FTP test giver trænings zoner der ligger langt fra hvad man kan træde. I zone to ligger du med en relativ lav steady state puls og kan sagtens følge med undervejs. Det selvfølgelig sværere/umuligt på korte intensive intervaller, men da de ofte er tæt på all out (relativt til tiden) så afslører watt jo om man ligger rigtigt.