Super Mario tog Bindas rekord


Tube
 Share

Recommended Posts

Så fik "Super Mario" Cipollini sin rekord! 42. giro d' Italia etapesejre. Hvilket er 1 mere en Alfredo Binda(som iøvrigt vandt touren sammenlagt 3 gange...)

Måske havde han nogle aggresioner i kroppen efter hans hold ikke blev udtaget til Touren

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ag2r-Prevoyance

Alessio

Brioches La Boulangère

Cofidis

Crédit Agricole

Domina Vacanze-Elitron

Euskaltel-Euskadi

Fassa Bortolo

FDJeux.com

Gerolsteiner

ibanesto.com

Jean Delatour

Kelme

Lotto-Domo

ONCE

Quick Step-Davitamon

Rabobank

Sidermec

Saeco

Team CSC

Telekom

US Postal - Berry Floor

Domina Vacanze kom ikke med pga. FDJeux

Link to comment
Share on other sites

Domina Vacanze kom ikke med pga. FDJeux

De kom heller ikke med pga. en brallerrøv på holdet, som ikke kan holde ud at køre mere end en uge ad gangen... Og da slet ikke op ad bakke...

(Samme brallerrøv som vandt dagens etape, hvis nogen er i tvivl)

Link to comment
Share on other sites

allerup > Er det den samme som plejer a være god for 2-4 etape sejre :bigsmile::bigsmile: Hvilket er flere end de fleste hold får :devil: Hvis man ikke vil have de bedste sprintere med, fordi de ikke er så vilde med at køre opad - så skal man sq da lade være med at lave de "sprinter"etaper :angry:

Link to comment
Share on other sites

Hvis man ikke vil have de bedste sprintere med, fordi de ikke er så vilde med at køre opad - så skal man sq da lade være med at lave de "sprinter"etaper :angry:

"Man" vil da sikkert osse gerne have de bedste sprintere med, hvis de ikke får tudefjæs og pakker cyklen på den første den bedste knold... Det er der mig bekendt kun én sprinter der har for vane at gøre...

Og når hans hold så er skruet sammen som det er, omkring én mand, ja så kan jeg godt se hvorfor LeBlanc hellere vil have et andet hold med...Verdensmester eller ej...

Link to comment
Share on other sites

Det er da en helt ok beslutning af LeBlanc, hvis Cipo står af i den første uge står de tilbage med et helt hold der består af Italienske B-ryttere, som ikke har noget imod at leve på sultelønnen, bare for at komme på et "profesionelt" cykelhold

Link to comment
Share on other sites

allerup så gentager jeg lige - der er en del (måske især de små franske wildcart)hold der ikke får 2-4 etapesejre.

Chippolini´s hold plejer at dominere den første uge - det gjorde de i hvert fald B)

Personlig vil jeg da hellere se et hold der er den første uge, for derefter at forsvinde i baggrunden, end jeg vil se et hold der glimer ved sit fravær i tre uger :devil:

Link to comment
Share on other sites

Personlig vil jeg da hellere se et hold der er den første uge, for derefter at forsvinde i baggrunden, end jeg vil se et hold der glimer ved sit fravær i tre uger :devil:

Det er da netop de små wildcard hold der tit står for underholdningen med deres lange udmarvende solo-se-her-er-jeg-udbrud... Det eneste sprinterholdene laver, er da at sørge for at deres sprintere kommer med hjem, og ellers bremse ethvert tilløb til initiativ fra andre ryttere...

Men selvfølgelig mener du som du gør, når du kun lige får et brush-up hver aften i nyhederne :4whip: ... Vi andre der sover med fra starten gider altså ikke glo på tonsertoget med sprintervognen dinglende bagefter dag ud og dag ind :devil: ...

Link to comment
Share on other sites

Her er jeg helt enig med Allerup. Det er en hån mod sporten, at Cipolinni år efter år stiller op i et etapeløb uden at have noget som helst ønske om at gennemføre det. Han er en specialiseret sprinter af meget høj klasse og al respekt for det.

Men at snyde sig fra alle de hårde bjergetaper med en eller anden kunstig skade hvert år svarer til kun at ville slikke flødeskummet på de andres kager. Lige så snart de lavlandede etaper er overstået står han af og tager hjem. Det er at stjæle etapesejrene fra de hårdt arbejdende ryttere, som rent faktisk er kommet for at køre etapeløb.

Så har jeg meget mere respekt for en sprinter, som vinder sine etaper og så kører med feltet hjem over bjergene. Der var en eller anden sprinter, som udviklede sig fra bare at være en sprinterkonkurrent til Cipolinni på de første etaper til også at blive en stærk pointrytter i resten af løbet. Jeg tror nok, det var Erik Zabel, men det er jeg ikke helt sikker på.

Link to comment
Share on other sites

Zabel har vist et par gange vundet den grønne trøje i tour de france uden at vinde etaper. Jalabert startede jo også karrieren som sprinter og endte med at vinde bjergtrøjen, se det er imponerende.

Personligt ser jeg aldrig etaperne første uge, fordi det ikke er andet end massespurter, og det er da kedeligt :sleep: . Det mindste man kan forlange i et etapeløb er da også, at de i det mindste har intentioner om at gennemføre :retard:

Link to comment
Share on other sites

Men selvfølgelig mener du som du gør, når du kun lige får et brush-up hver aften i nyhederne :4whip: ... Vi andre der sover med fra starten gider altså ikke glo på tonsertoget med sprintervognen dinglende bagefter dag ud og dag ind :devil: ...

Hvad fanden mener du :angry: Hvem siger at jeg ikke ser etaperne :4ranting: :rocketwhore:

Og så er det lidt en skrøne at de små hold altid står for flot angribs cykling - der er intet flot cykling over at stikke af efter 50 km. - bare for af få 50-100km. i front, for så at blive hentet længe inden finalen.

Men derudover synes jeg også at der er for mange sprinter etaper, 2-3 stykker byrde være rigligt :) så hellere ligge de flade etaper efter bjergene, det ville også gøre at de kunne få størrere indflydelse på løbet.

Men nej, nej der er to grunde til at man ikke gør det.

1) løbet ville blive for hårdt for de(t) kontrollerende hold

2)man vil gerne have de spetakulære massespurter

Og så er det jeg mener at hvis man laver et løb hvor man er interreseret i at der skal komme massespurter i en 1/3 del af løbet, så burde man også tage den bedste sprinter med.

Om man så kan lide ham eller ej, så må man da sige at han giver noget karrarisma til løbet.

Link to comment
Share on other sites

Iler med støtte til Canoing :)

For jeg synes også det er komplet tåbeligt ikke at udtage Super Mario. Han er den største personlighed - muligvis eneste "original" - i cykelsporten og man skal vist være opvokset i for små sko eller bare fornægte faktum, hvis ikke man kan få øje på hans talent (185 UCI sejre and counting... herunder +50 etapesejre i de 3 store rundtture, en VM-titel, et par klassikersejre).

Skidt da med at han står af efter 10 dage, der er da tonsvis af andre ryttere, som heller ikke har noget at byde på når de når bjergene. OK så kører de igennem, men hvor fedt er det, når man dag efter dag skal høre dem vræle over hvor hårdt det er til enhver mikrofon, de kan finde.

Cipo leverer mere til løbet på 10 dage, end mange andre gør over en hel karriere. Han vinder og han skiller sig ud fra mængden af anonyme pedalatleter (som snart kan konkurrere med både fodbold- og hunboldspillere om prisen som de mest konforme).

Helt ærligt, hvor fedt er det at se Zabel (gab) eller en anden sceneskræksramt sprinter som f.eks. Rebellin (10x gab) øverst på sejrspodiet med sin unge i hånden og blikket rettet mod sine fødder :thumb_down: , når alternativet er et Cipo-show med champagne og blomster til pigerne :4thumbup:

TdF arrangørerne glemmer vist at deres løb også er et kommercielt underholdingsindslag, som skal trænge gennem medierne. Og Cipo rykker altså mere end en sekundarytter a la Simon, som for et par år siden fik en del dage i gult efter at være kørt hjem med 20 min. til feltet. Og hvordan var det lige han eksponerede sig? Stod og småflæbede og var så satans beskeden og ydmyg at både seere og journalister var ved at gabe kæberne af led.

Forza Cipo :devil:

Ziggymund :wave:

post-4-1053434164.jpg

Edited by ziggymund
Link to comment
Share on other sites

Cipolinni svare lidt til at Mourice Green spurgtede afsted de første 100 meter på en 800 meter for derefter at udgå og se at Wilson Kipketer vinde løbet. Det er måske underholding, men impornerende næppe. For at en atlet skal kunne vinde respekt hos mig bør han være alsidig og ikke mindst gennemføre. Efter min mening er det kun vatpikke (som har disponeret forkert) som ikke gennemføre.

Link to comment
Share on other sites

Cipolinni svare lidt til at Mourice Green spurgtede afsted de første 100 meter på en 800 meter for derefter at udgå og se at Wilson Kipketer vinde løbet.

For fanden Hessel - den sammenligning må du da selv kunne se er helt hen i vejret. Nu løber du jo ikke 800m som 4 etaper á 100m. vel :teachingfinger:

Jeg er nu ret sikker på at SuperMario godt kunne slæbe sin sprinterrøv op over bakkerne for at gennemføre, men hvorfor skulle han ?? Som både jeg og ziggymund har sagt tidliger så har han givet en masse til løbet - og vundet nogle etaper (måske endda været i gult)- i løbet af de første ti dage.

Der vil måske være en etape mere til ham hvis han forsatte. Hvor imod hvis han stopper, og tager hjem og træner, så er han klar til worldcup løbene og VM

Beleriand_K >> jeg tror nu ikke SuperMario faker en skade - han siger det som det er, nu tager han hjem og forbereder sig til de senere løb. :devil:

Link to comment
Share on other sites

For fanden Hessel - den sammenligning må du da selv kunne se er helt hen i vejret. Nu løber du jo ikke 800m som 4 etaper á 100m. vel  :teachingfinger:
Jeg er nu ret sikker på at SuperMario godt kunne slæbe sin sprinterrøv op over bakkerne for at gennemføre, men hvorfor skulle han ??

Hvorfor gør han så ikke det og scorer en billig grøn trøje, nej gu kan han r**, prøv bare et se når de møder nogle små bakker bliver han sat af feltet og tud tud :retard:

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig skulle SuperMario ha' været med!

At flere sprintere vælger at stå af efter de første 10 dage er arrangørernes egen skyld. Giroen er bygget helt anderledes op, og her gennemfører Cipolinni somregel altid!

Touren er bare bedre, når Cipo er med. Og så vidt jeg husker, har Lombardi tit lavet gode resultater efter bjergene var overstået!

Edited by Fistandantilus
Link to comment
Share on other sites

Touren er bare bedre, når Cipo er med.

yaeeeeer............en mere i Supermario´s fanklub :lol: :lol:

Generalt vil jeg da også sige at det er synd ikke at have verdensmester trøjen representeret i verdens største cykelløb - lige en sidebemærkning

Link to comment
Share on other sites

Hessel -> Den der med 100 meter løbere i et 800 meter løb... det var vist en svipser :lol: :lol: :lol:

Det ligner næsten et argument for et TdF udelukkende med klassementryttere og så en håndfuld hjælpere... prøv lige at forestille dig det... -_- -_- -_-

Canoing -> Det er faktisk ikke så usædvanligt at VM-trøjen ikke kører TdF. Hverken Freire eller Vainstains deltog i TdF, da de bar trøjen i hhv. 2000 og 2001 mener jeg det var.

Fistandantilus -> Cipo rules, gu' gør han så :kickass:

Ziggymund :wave:

post-4-1053453859.jpg

Link to comment
Share on other sites

Canoing -> Det er faktisk ikke så usædvanligt at VM-trøjen ikke kører TdF. Hverken Freire eller Vainstains deltog i TdF, da de bar trøjen i hhv. 2000 og 2001 mener jeg det var.

okey - men jeg synes stadig det er synd :)

Fistandantilus -> Cipo rules, gu' gør han så 

Vi må starte en fanklub :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share