humseper Posted September 5, 2003 Report Share Posted September 5, 2003 Da jeg mildt sagt ikke er nogen haj i køkkenet er jeg ved at blive lidt træt af indtage proteinpulver, tun og mælk som de eneste proteinkilder tænkte jeg på om der var andre gode proteinkilder der kan indtages uden tilberedning? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 Du kan vel finde ud af at koge et æg!? :lol: ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klausjensen Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 Baconsnacks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pumba Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 (edited) tjae der er masser at vælge imellem:Ost (fx hytteost)cheasy youghurt (dem der ikke er sødet med sukker)Fromage Frais (smager super med proteinpulver)Fromage Frais +tun +majs = nem tunsalat med masser af protein og ikke ret meget fedtMakrel i tomatÆg (hårdkogt, blødkogt, spejlet, kastet efter naboen's kat etc etc) TorskerognKold kylling (eller andet kød)ProteinbarFlæskesvær Edited September 7, 2003 by Pumba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chop Suey Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Baconsnacks og flæskesværhmm ved ikke om det bare er mig, men er der ikke for meget fedt i det?? altså usund fedt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pumba Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 jeg mener der er ca 60 g protein og 30 g fedt i, så det er faktisk ikke værre end 10-12% hakket oksekød (20 g protein og 10 g fedt)....men det er selvfølgelig ikke ligefrem det man skal bygge sin kost omkring ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DXS Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 De proteiner der findes i baconsnacks, flæskesværd osv. Er lige så gode som en saltstang!Det er det samme som kulhydraterne fra en cola. De er "tomme". Der hærsker vist ingen tvivl at skulle man vælge hvorfra fx. kulhydraterne skulle komme fra er ris langt at fortrække frem for 1 l. cola.Det samme gælder proteiner. Lyst kød /fisk og mælk er at fortrække frem for baconchips, flæskesværd og peanuts.Nemme proteiner. makrel i tomat, tun, æg, kylling/kalkun filet, mælkeprodukter (ikke kun mælk)En opskrift hvor man ikke behøver at være en ørn i køkkenet.400 g. kartofler. De skal bare vaskes, og kastes ind i ovnen150 g. kyllingfilet. Skal bare på panden. Steges i tidselsolieen lille smule olie over kartoflerne (som sovs). peber, salt, og hvad du nu godt kan li', og vupti. Et nemt og hurtigt måltid med massere af proteiner og kulhydrater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRburns Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Jeg ved godt at man taler om tomme kulhydrater fordi der ikke er vitaminer i osv.Men jeg har aldrig hørt om tomme proteiner. Hvorfor skulle protein fra fx. peanuts være tomme?? Det primære formål med at indtage protein - i det her tilfælde - er vil som næring til musklerne, og så kan peanuts vel næppe være mere tomme proteiner end fx. proteinpulver :confused2: eller hva - gider du ikke uddybe det. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andaran Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Du kan også bare tage at gøre som jeg nogle gange gør, nemlig sætte mig og spise en eller to pakker skinke helt uden noget. Det lyder måske kedeligt og mærkeligt, men jeg synes det smager dæjligt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DXS Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Mr burns: Proteinen i nuke´t nakkeslask. fra svin - flæskesvær, baconchips - har en helt elendig aminosyreprofil og er i særklasse voldsomt denatureret!Det bliver der IKKE bygget mange kvalitetsmuller ud af............... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klausjensen Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 Proteinen i nuke´t nakkeslask. fra svin - flæskesvær, baconchips - har en helt elendig aminosyreprofil og er i særklasse voldsomt denatureret! Taler vi "du får 0,1% effekt af skod-proteinen i forhold til optimalt proteinpulver" eller "du får 99,9% ud af skod-proteinen i forhold til optimalt proteinpulver"? Referencer? Du har skrevet det før nemlig, hvor du ikke kom med svar på lignende spørgsmål. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DXS Posted September 10, 2003 Report Share Posted September 10, 2003 "Du har skrevet det før nemlig, hvor du ikke kom med svar på lignende spørgsmål"Har jeg det??? Hmm... kan jeg ikke huske. nå... men det må du undskylde. Jeg har ikke en direkte refernce på denne. men jeg vil godt give det et forsøg, og se om jeg ikke kan finde noget på det.Der har været en lignende diskution på (blivstor) om dette emne, og det er faktisk derfra jeg har hentet min kilde til omtalte udmelding. Men som sagt... jeg graver lige lidt rundt og ser om jeg ikke kan finde noget interessant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSB Harry Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 (edited) Mig bekendt er proteinerne i f.eks vingummi lavet af gelatine (svinehud ake flæskesvær og andre dyreknogler - uhmm) og denne proteinkilde er uoptageligt for mennesker - jeg leder også pt efter ref.kilde!http://www.madogsundhed.dk/16_leksikalt/gelatine.htm Edited September 11, 2003 by DSB Harry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris27 Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 (edited) KJ> Det var nu ikke DXS men en vis Yodaz i denne tråd, hvor Nexus iøvrigt var inde på det samme:flæskesværHvad det så i praksis vil betyde er jeg ikke sikker på Edited September 11, 2003 by Chris27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jørgen L Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 flæskesvær og andre dyreknogler Gad vide hvad det er for et dyr? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Svin og køer er et godt bud. Derfor spiser nogle muslimer ik vingummi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jørgen L Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 hæhæ, det var formuleringen jeg forsøgte at gøre mig morsom over ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DXS Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Godt så.Indtil videre har jeg fundet en enkelt lille ting der taler imod brugen af flæskesværd osv. som proteinkilde:Citat fra "blivstor"."fordi svine-hud er kollagen, og kollagen har en aminosyreprofil der er næsten ubrugelig for os"Det er hvad der er fundet indtil videre. Ikke så meget, men lidt har også ret B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfred Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 "fordi svine-hud er kollagen, og kollagen har en aminosyreprofil der er næsten ubrugelig for os"Det er hvad der er fundet indtil videre. Ikke så meget, men lidt har også ret B)Og her kan man se, hvor elendigt det er Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DXS Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 Og her kan man se, hvor elendigt det er Og for os der spillede alt for meget snake i tysktimerne, hvad er det lige det betyder??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandpyt Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 (edited) CollagenCollagenCollagenCollagenCollagenCollagen'Pyt Edited September 12, 2003 by Vandpyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klausjensen Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 Er der nogen der har gidet læse alle artiklerne, som kan summere op? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.